Dags att sova

Nu är det verkligen dags att sova, klockan sex i moron går bilen mot tre spännande dagar i Västerås. Träffa Malin och se hur hon och Jonas har det ska bli riktigt kul.
Efter ett nattligt samtal med Frida är ögonen knappast inställda på att stänga igen nu. Försök nu!

Vilket värdelöst inlägg detta blev. Tänke bara önska alla en trevlig vecka!

Bodycombat

Okej, bodycomat höll på att döda mig! Trodde jag skulle spy. När det var en kvart kvar trodde jag minnsan det skulle vara stretch, nej det var styrka tiden ut stretch kan man göra hemma tydligen.

Alla andra hade tydligen världens ork och var lika snygga när de gick ut från passet som när de gick in. Får se om jag vågar mig dit igen...

Mysfredag



Idag blir det ut och äta med bakgrunds-Robin. Efter det blir det Idol och massa mys. Vem tror ni åker ikväll?

Nu ska jag träna. Bodycombat står på programmet, spännande att se vad det är.

Magkänslan

Allt känns väldigt bra just nu. Förutom att jag har tenta imorgon men värre saker har väl hänt. Glad och förhoppnningsfull är jag. Kommer att bli bra det här.


Nu ska jag krypa ned till hjärtat.
Sov så gott!

Jag lovade



Som jag lovade här kommer en bild på mitt skåp!

Nu ska jag sluta de små blå. Paltkomma som man säger i Norrland efter julbord med jobbet. Imorgon väntar en spännande dag med mycket som händer. Gäller att göra gott intryck. Sen kommer Sofie hem på kvällen! Love!

Done

Skåpet är färdig målat och jag kan inte säga mer än I love it! Är så nöjd. Ni får se imorgon, när det har torkat och det inte ligger 7 kvadratmeter tidningspapper under.

Nu ska jag snart lägga mig i sängen men en film. Sov så gott eller ha det så kul ikväll!

New moon



Helt okej kan man ju samma fatta den. Lite mer än helt okej, ganska väldigt okej även om som alltid boken är bättre än filmen.

Filmes hottie? Jacob? Edward? Jacob tycker jag. Man kan gå dit och bara titta på dem. Haha.

Måla, måla, måla



Första grundmålningen klar! Nu väntar New moon!

Hemmafixare dags!

Imorgon kommer ett skåp hem till mig. Ett skåp som nog kräver lite arbete med slipning och målning men fint ska det bli. Gillar ju att pyssla så. Hoppas det kommer bli kanon. Självklart kommer bilder på resultatet när det är klart!


Nu väntar bodypump! I'm on my way. Igen haha. Får se hur länge det håller i den här gången.

Dagens outfit



Är jag inte det sötaste ni sett så säg? Dagens outfit, gamal träningsoverallströja, stadium och pyjamasbyxor, lindex.


Ett antal filmer senare, en pytteliten pizza bit, glass och avslagen pepsi så är jag lite på gång. Hoppas så att jag orkar arsla mig iväg till skolan. Har ingen större lust att vänta till januari med att redovisa något som är färdigt.

Nu väntar jag på en dejt med bröderna Scott på femman. Allas älskade One tree hill från första början varje vardag 16.05.

New moon


 

Jag har biljetter till premiären. Är inte lika frälst i filmen som en vis Sara (går det?) men tycker ettan vad riktigt bra. För att inte tala om böckerna. Längtar!

Nostalgi



En sån här cykel hade jag när jag var liten. Lisa hade en likadan. Vi var nog coolaste på Råtorp. (Trodde vi i alla fall) Grejen är att det här är Lisas cykel. Till salu på Solareturen. Tänkte nästan köpa den då jag fick se den igår.

Att jag vet att det är Lisas cykel beror på klistermärket på stången, det är en älg på och så står det stadsbibloteken värmland på. Men jag undrar vad är oddsen för det här?

Självömkan

Jag är så ledsen! Jag har magsjukan! Ikväll skulle jag gått på Lars Winnerbäck med Sofie och istället ligger jag här. Det är fan inte rättvist. Sist jag skulle på Lars fick jag öroninflammation. Åh, vad jag är bitter.

Att jag har muntligredovisning på fredag som nästa chans att göra är i januari gör inte saken bättre.

Måndags suprise

Vad är det som sker? En uppdatering. Se där ja. Jag lever. Bra mår jag också, tackar som frågar. Hur mår ni?

Ni som saknat mig får en bild:





På onsdag blir det:



Hur mysigt?
RSS 2.0