Barcelona

Barcelona. Helt underbart. Med näsan mot solen, god mat, fantasisk arkitektur, fotboll, billigt vin och hotellfrukost kan livet inte bli så mycket bättre.

Nu är det bara att börja planera nästa storstad. Vårshopping i Paris kanske? Dock ska jag ta med mig Robin strosa runt på Barcelonas gator och gå på fotboll snart, större än så kan det nog inte bli för honom.


 

 

Hemma hos

Här kan jag fördriva riktigt mycket tid. Sitter och tittar på hur andra har det, får tips och inspiration.

På fredag ska jag skriva på kontraktet för en underbar liten lägenhet i centrala Örebro. På Söder om det säger någon något. Underbart med något eget äntligen. Aldrig mera andra hand säger jag bara. Helgen 13-14 november om är det dags som om någon är sugen på att bära är det bara att höra av sig ;)

Kanske inte riktigt Hollywoodsvallet men



Pretty good, huh? Det bådar gott detta. Dock några helraka partier och dock några mindre bra men övning ger färdighet och här ska det övas! Ska dock bli spännande att se hur länge de håller sig. 

Jag behöver tips och en youtubeturtorial, tack!

Babe to be



Jag vet kass kvalité. Lite medvetet för att ni inte ska se hur kass jag är. Har investerat i värmespolar. Har nog gjort alla tekniska fel som går (You tell me, Carin) men anyway. Ett försök, kanske kan detta hjälpa mitt platta hår. Vem vet?

Min nya älskling



Pappa och lillbror var i Örebro idag med större bil passade på att köpa TV:n jag tittat på ett tag. 70 tum. Guld på sidorna för 400 000. Som hittat.
RSS 2.0