Oxford Brookes

 
I höst pluggar jag här. En termin på Oxford Brookes university. Känns helt fantastiskt kul, har nog inte riktigt fattat det än. Trodde aldrig jag skulle få platsen. (Utbyte genom KTH) Skolan är känd för sin real estate instutition. Det tillsammans med att bo i England och tvingas prata engelska hela tiden kommer göra så mycket både för mig som person och min engelska. Hoppas så att jag kommer hem med åtminstonde lite brittisk accent. 
 

Klassens pluggis

Så här ser mina skoldagar ut just nu. Inte klassens seriösaste elev men det är bara OS vart annat år eller till min fördel vinter bara var fjärde så det är okej. Så länge man inte skriker i alla fall försöker jag intala mig. Dock inte det lättaste i avslutningarna på skidloppen. Tacksam över att damstaffetten var på en helg.
 

Onsdagsmys

Ny dag, ny blommor. Inte riktigt men det gäller att passa på under tulpansäsongen. Älskar ljuslyktorna från House doctor. Eller ja två saknar nu mera glas. De sköra glasen klarar inte blockljusen som passar till. När stearinet ska bort så spricker glaset, hur försiktig man än är. Så numera är det värmeljus som gäller men, det funkar det med. Marmorn är helt underbar och jag är så glad att det är så fint med två utan glaskupan bredvid.
 
Nu ska jag förbereda morgondagen. Mycket att stå i och det gäller att ligga på topp

Denna stad

 
Jag önskar jag använde min systemkamera mer. Blev duktig så jag kunde fånga såna här ögonblick och dela med mig.Utsikten från S:t Eriksbron ikväll var så fin och fick mig att tänka på hur mycket jag gillar denna staden.
 
Denna stad alltså. Vi firarde ett år för två veckor sen. Är ett riktigt trivsams förhållande vi har Stockholm och jag. Funkar bra ihop. Karlstad kommer alltid ha mitt hjärta och kommer alltid att finnas kvar men just nu känns Stockholm hemma och då är det här jag ska vara. Även om världens bästa vänner brukar få sig både en och två tankar. Önskar varje dygn hade mer tid så det hanns med mer än bara tankar. 
 

These are a few of my favorite things

 
Jag älskar tuplaner. Det är helt fantastiskt att blommor kan göra en så glad. Brasan i bakgrunden är inte jättedum heller. 
 
Igår hände de mest fantastiska grejer men en så super fantastisk att den ska få ett eget inlägg här lite senare. 
Ha en bra lördag!
RSS 2.0