När man längtar hemifrån finns Ikea

imorgon är det måndag, ny vecka. Jag skulle banne mig inte banga på helg ett par dagar till. Jobbade idag, gick bra. Söndagar är alltid lika lugna inget tvätt och städ, satt mest och skrattade åt Linda och Inez. De kom med massor med bra tips om hur vi ska fixa lägenhet och hur man ska inreda. Jag längtar så sjukt mycket. Hoppas verkligen denna är fin. Om vi sen får vara med och välja tapeter osv. vore det drömmen. ÅHHHH vad jag längtar.
När jag kom hem från jobbet ville Jennie till Ikea och jag var väl inte direkt sen att hänga på. Jag gillar att gå runt där och inreda den lägenhet som jag inte har. Tror det där är ett ställe där man skulle kunna spendera hur mycket pengar som helst. Köpte iaf jättesnygga kökshandukar, lila randiga och matchande grytlappar. Lovar att köket kommer vara rätt eller något så att det inte matchar för fem öre. Köpte även lite otippat som Jennie slängde i kassen två rivjärn. Ni vet såna där praktiska som har en burk under så att det inte bli ost överallt.
Köpte även garderobs förvaring. Komplement heter den. En galge som det typ hänger ner en massa ringar ifrån. Se bilden. Där ska jag iaf hänga halsband och skärp. Är så trött på allt som ligger överallt och framförallt på halsband som trasslar sig. Blir nog bra!


Sovmorgon imorgon. Blev inte så mycket av det i helgen så det ska bli skönt. Börjar kvart över ett imorgon. Har bara fem timmar i skolan den här veckan. Antagligen en hel del att göra hemma och med gruppen. Sista och betygsgrundade uppgiften i ritteknik ska in på torsdag ochh projektet bör vara klart på fredag. Slutar tre imorgon sen följer jag nog med älsklingen till Molkom. Mys.
Men nu ska jag gå och se Christian Luuks nya program ni vet det där när man ska spela upp musikvideos som har betytt mycket för en.

Ha det bra!







God natt

Lugn kväll blev det ikväll. Mys och TV. Jobbar sju till två imorgon  så jag måste sova. Bussen börjar inte gå förrän tio imorgon (bra Karlstadbuss, bra!) och bilen ska resten av familjen ha så jag får vackert cykla. Kul. Säkerligen kommer det att spöregna som det gjorde alla de få gånger jag var ute idag. Positiva tjejen här.
Efter jobbet blir det nog en sväng till Sofie imorgon. Vi har minnsan lite saker att prata om och jag har lämnat typ hälften av mina ägodelar där i olika platspåsar eftersom vi gjorde oss av med den andra väskan. haha men vi hade kul i alla fall.

Kolla in det här, stackars tjej!


Men nu, sov så gott!

You can stand under my umberella

Det här gjorde min dag, klassblöt efter en ofrivillig promenad i regnet. 

 

Fantastiska jag har lyckats igen

Sofie duschar, Persson kommer snart och  jag sitter här, ska börja göra oss i ordning lite snart.
Ska möta Anton och gänget utan för blue moon vid sex.
Soff och jag var en sväng på Bergvik förut, köpte ett par svarta stuprörsjeans. Skitsnygga, dom blir ikväll.
Lyckades med bragde att ha sönder en cider inne på Vero Moda också;
-Frida, det droppar lite ur din väska. Cider i hela väskan. Så himla typiskt mig. Snabbt in på toan, så om ni undrar vad det gröna bredvid toan är så är det cider, inget annat. Väskan står också där. Träningsväska eftersom jag skulle ha med ombyte och så från skolan. Trasig överallt så det var en bra anledning till att slänga den och köpa en ny. Tur att inga kläder blev blöt iaf : ) Nu ska jag locka håret, ha det ikväll!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0