Gott nytt år

Jag och Robin har åkt till Stockholm för att fira in det nya året. Har shoppat hela dagen och nu sitter vi på hotellet med varsin dator och nördar. Ska snart göra oss i ordning innan vi tar oss in till stan för mat, champange och fyverkerier. Mys!


GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

En riktig jullovsdag

Dagen har spenderats med två barn så som en riktigt jullovsdag ska spenderas. Skridsko åkning på Tingvalla för att senare på eftermiddagen förflyttas till badhuset och sist med inte minst avslutas med en riktig tacomiddag.

Nu ska barnen sova, tröttast av alla kommer jag nog att vara

Mellandags reansfynd

I hemmet står efter ett spontant inköp på mellandagsrean en ny TV. Till mitt nya spel lips blir det perfekt.

Robin har haft det lite jobbigt under helgen när han har spealat cup och inte kunnat vara hemma på hos TV:n. Abstines kallas det.


Juldagen



Gårdagens utekväll får betyget fyra av fem toasters, kanon kul! Kul att träffa alla hemvändare som man inte sett på länge. Kul med mycket folk ute också.

Nu ska jag sova. Imorgon vankas jobb, lika så på söndag. Kanske sista dagarna på jobbet någonsin. Är lite avpepp sen jag inte fick lön och massa krångel. Jag behöver ett nytt jobb. Frågorna är, var, hur, osv?

Nej, god natt!

Idiot!

haha under julen med släkten och kaoset kommer det alltid några minnesvärda citat.
När tomten kom till oss kastade han lite grus på fönstret för att göra min kära lillebror uppmärksam, han skulle se tomten lunka fram i sakta gemak med lyktan i handen. Reaktionen blev dock lite otippat:

- Idiot! Jag ska polisanmäla dig!


Jag dog näsan

Juldagen

Sitter hemma hos pappsen. Det är ju så man ska spendera julen med släkt och vänner. Kan det bli bättre? Nej.


Finns en hel del finfint att hitta på den här datorn. Ni kanske tror att det skulle komma julbilder men nej, de är hemma så jag bjuder på lite bilder från arkivet:







Som sagt, alltid lika snygg.


Nu ska kvällern spenderas med släkt och vänner framförallt med hassselnöts-sofie som är så jevla söt! Lite party kanske, det är ju trots allt juldagen. Jag är dyngförkyld men det blir ett problem för morgon dagen.


Puss &kram ses på stan

GOD JUL

Förmodligen kommer jag inte blogga imorgon. Alldeles för upptagen med att fira jul. Därför säger jag det nu till alla mina läsare GOD JUL!!!!!!! 

(Och snälla ni läsa inte detta imorgon (läs 24:de))

Uppesittarkväll

Bingolottos uppesittarkväll vankas nu. Måste välja ut mina tur pennor för här ska de kryssas.

Tack Karlstad kommun

Jag älskar mitt jobb. Verkligen. Fick ingen lön idag, min timrapport har nämligen försvunnit. Tackar. Bra att man lägger den i enhetsassistentens fack. Måste räkna ut hur mycket jag jobbat igen och får lönen i slutet av januari. Tack och bock!
Tur att far min har lärt mig att man alltid ska ha en nödbudget ifall detta skulle hända.

Välkommen till julkaoset

Min familj har invarderat våran lilla lägenhet. Ugnen hemma på Råtorp har enligt berättelserna exploderat och nu lagas julmaten till här. Hur stora är oddsen, dagen innan julafton?Jullukten är total, kaoset lika så.

Dan före dan före dopparedan

Riktig julstämning börjar att infinna sig här hemma. Sitter här och letar rim till mina paket, alltid kul. Var på Bergvik med Petra idag och letade julklappar. Vi och alla andra. Rena rama kaoset. Blev färdig så jag behöver inte ge mig ut imorgon. Underbart. Imorgon ska sista svängen julstädning göras färdig sedan blir det lilljul på kvällen.


Två bilder får ni idag. En från Peter Jöback och disney pottpuriet (hur bra?),  en på mig och Gustav vid mys framför brasan på familjens årliga julrunda till släktingar.




Julkaos

Det är bannemig det bästa jag vet det.
Nu ska jag julstäda

Jöback

Dålig uppdatering? Jo tack, jag vet. Inget kort på håret heller. Har inte blivit av just nu är det så fett och äckligt. Kan knappast bli värre.

Nyss hemkommen från Peter Jöbacks julkonsert. Snygg, sexig, gay. Why man? Nej men ärligt. Riktigt bra. Den mannen som får honom om han inte har någon kan skratta sig lycklig.

Nu ska jag lägga mig och sova bort min förkylning, hoppas jag. God natt!

Nyfärgad och nyklippt

Nyfärgad och nyklippt
Alltid lika skönt att bli av med de slitna topparna. Ljusa slingor blev det också. Kanske lite väl ljusa, men när de separerar sig och sprider ut sig lite mer blir det nog kanon. Imorgon får ni en bild för jag vet att ni vill ha en.

Jag tror jag smäller av

Nått var det

Jag skrev ju att det var något som hänt. Damn vad rädd jag skulle vara om jag tittade ut genom titthålet och såg något sånt där. Portkod snarast säger jag!

Soffa, utekväll och poliser

Jag har parkerat mig i soffan, har inga planer på att flytta mig förrän runt sju ikväll. Årets näst sista skolarbete är precis inlämnat. Snart är det jullov. Tackar!

Igår blev det spontan utgång med Linn. Fyra av fem toasters. Kan förklara mig seghet idag. Tvingade min boyfriend att köra mig till skolan eftersom jag själv inte ansåg mig kapbel att göra det och för att lämna in ett papper kändes inte bussturen fram och tillbaka vidare värstans värd. Tur var väl det för när jag kommer utanför dörren kryllar det av poliser kring granshuset. Alla ingångar, tre bilar står parkerade. Vad hände där? Stod och tittade som ett fån tills Robin sa åt mig att jag såg alldeles för töntig ut. Nu sitter jag här och väntar på uppdatering på polisdygnet.

Ikväll vankas det konsert i Löfbergs lila arena.

Det ser ljust ut

Enligt aftonbladet finns det hopp för mig. De skriver om framtidens stora bristyrken, ett av dem är:

Civilingenjörer/ Högskoleingenjörer

- Det utbildas för få inom dessa yrkesområden. Framförallt när det kommer till Högskoleingenjörer. Även här finns det ett svalt intresse från ungdomarna.


Känns tryggt, skulle kännas hopplöst om jag just nu utbildade mig till något som redan nu var ett överskottsyrke. Jag är motiverad som sjutton för att nå mitt dröm jobb.

Tisdag kväll

Fick en glad överraskning igår, nästa vecka kommer min Soff hem till Sverige. Underbart. Saknar henne så.



Nu ska jag mysa ned mig under en filt i soffan, se ett avsnitt av Gossip girl. Mår inte riktigt bra. Har inte tid att bli sjuk så det blir till att ta det lugnt.

Nu är det dags igen


Jag funderar och funderar på mitt hår. Lutar åt att det blir något liknande den här färgen igen. Kanske inte riktigt lika ljus men ljusare slingor i alla fall. Allt för att få liv i det.

Förslag?

Mormors gamla klänningar

Kvällen har tillbringats hos mormor och morfar. Har testat mormors gamla klänningar. Helt galet vilken midja! Inte ens om jag drog in magen gick det och jag brukar ändå klassas som en smal människa. Fick i alla fall med mig två hem som skall sys om lite grand sen kommer de bli kalas. Lite ska man väl ha att göra under julledigheten.

hahahahah

På onsdag är det julsittning på Rumpan. Har hittat den perfekta outfiten. Kommer att bli galet bra. Prövade den igår, Jennie och jag skrattade så jag trodde jag skulle smälla av. Mina former framhävs verkligen. Det kommer självklart bilder.

Julkalender

Årets julkalender för min del är den här

Ni måste skoja med mig..



Vad är det jag hör? Det är nästan så jag dör. Bra rim så här på kvällskvisten. Nästa avsnitt av mitt älskade One tree hill kommer inte förrän 5 januari. Hur ska jag klara mig? En månad! Nästa år! Dam it!

Flashback



Flashback till den bästa dagen någonsin! Jag blir så glad bara jag tänker på den att jag håller på att smälla av.

Till Jennie och Maja; jag hade inget band. Tror inte ens man fick välja det

Dagens
Mat:
Pan pizza från 91 :an, kan det bli bättre
Underhållning: Sverige-Ryssland handboll
Grädde på moset: Gårdagens tenta resultat
Nöjesfaktor: Mys
Saknar: Sömn
Tillstånd: Trött, glad, på mys humör

Äntligen helg

Nu är det dags att inta den här positionen
God natt

Den där förbanade IPRED

Här sitter jag och är förbanad på att ipred-lagen har klubbats igenom. Med de hutlösa priser det är på film och framförallt musik idag är det inte konstigt att folk laddar ned.

Är det möjligt att få något gratis betalar man inte för det, om det inte är ruskigt bra. Jag ska köpa mig one tree hill boxarna för jag tycker serien är äckligt bra. Precis som Robin har hela Bondsamlingen. Vi skulle kunna ha laddat ned det och ha det men det är inte samma grej.

Jag har aldrig köpt en skiva i hela mitt liv. 200 spänn för elva låtar, skulle inte tro de va?! Tacka vet jag rix FM.

Film- och musikbranschen borde följa med utvecklingen. Se på aftonbladet. Alla deras nyheter finns på nätet tillgängliga, eller efter medlemskap i PLUS för 19 kronor i månaden, en struntsumma. Jag vet inte men tror nog att aftonbladet tjänar minst lika mycket på sin frianättidning som på tidningen i butiken. reklamen på sidan, pop-up fönstrerna det är så du tjänar pengar idag. Ju fler sidvisningar, dessto mer pengar.

Om jag skulle ta och gå stadsminister, allt skulle fungera så bra då...


Passar bra?

Mammsen

Imorgon kommer mammsen till stan. Hon ska sälja sina tomtar på Mariebergsskogens julmarknad. Hälsa gärna på henne. Kul att se henne, var i sommrast sist.



Mamma och jag på balen

This is what I do



Det här är vad jag roar mig med under mina skoldagar just nu. Riktigt roligt.
Skulle du vilja bo i ena av mina tvåor?
RSS 2.0