Jag ska bli en cool tant

Min farmor är snart 88 år, bor själv hemma och klarar sig alldels utmärkt, ingen hemtjänst ingenting. Hon har insett meningen med allt. Farmor är med i en syklubb, hon syr inte, stickar inte utan sitter bara med, drickar, kaffe och pratar. Det här med att prata är hon bra på. De att svårt att sticka och prata samtidigt förstår du, Frida.

Idag ska syklubben ha fest, farmor har längtat. Hon ringde och sa att jag inte kunde ringa ikväll för hon skulle på fest. Så klockrent. Jag ska också festa när jag är 88 om jag ens blir det.





Igår hade jag ungefär dödens mensvärk på jobbet. Ja, så där ont att man tror att man ska dö. Finns nog ingen bätte förklaring till den smärtan. En tant frågade mig hur jag egentligen mådde, jag berättade om min värk. Hon sa att hon mindes det som igår fast det var 50 år sedan sist.  Ta dig en grogg när du kommer hem, enda som hjälper, sen är en grogg det enda som värmer inifrån också.

Saken är den att jag ska också bli en cool tant som njuter av att ha semester jämt när jag nått pensionen

my new camera

336489-182
Igår slog jag på stort med pappas hjälp. Eller det gick till som det brukar göra, precis som det gjorde med datorn; jag väljer ut några stycken jag tycker ser fina ut som jag skulle kunna tänka mig, pappa spanar in dem pratar med försäljarna, vänder sig om till mig: Den blir det, du kan välja färg och betala.
Men jag är nöjd, för är den inte dyngsnygg så säg. Sen är det en bra kamera också. Casio ex-z80 heter modellen för den som bryr sig om sånt.

Tog lite kort igår när mina favisar var här på drinkkväll. Blev arena och Mange Schmit sen. Riktigt kul hade jag,
Idag är jag lite bakis vilket betyder en hel dag med lost i sängen, alternativt kommer jag att flytta mig till soffan någon gång i eftermiddag.

Ha det

grönafingrar

Jag är lite för pigg med tanke på att klockan inte är mer än halv nio.
Men idag har jag mycket att göra. Ska ut på såkallade missions. En brödburk ville Robin absolut ha igår kväll så det ska jag försöka hitta en. Har kikat efter en ett bra tag, sen vi flyttade in ungefär men jag är lite kräsen så.
Sen står även balkonglådor på listan, blommor till dem och jord. Vill även ha en sådan där stor kruka och fylla med blommor också som ska stå där och se fin ut. En ampel kanske, för det tycker jag ser lovley ut och det kommer grannarna att se också, haha.


image178

My new panties

Det var uppstod lite kärlek mellan mig och dessa shorts på magasin61 som outletten hette. Ganska mycket grejer. Helt okej prisklass. Så helt klart en värd mysig liten tur.

336489-177

Torsdag

God morgon!

Underbart väder idag igen, lovely! Har precis avnjutit en frulle på balkongen. Jag måste verkligen skaffa en tidning som kommer på morgonen. Frukostarna blir inte sådär långa och goa när man saknar tidningen.

Nu ska jag göra i ordning mig för en tur till Arvika och någonslag outlet med tjejerna. Får se vad de är :)
Ha en bra dag!

Torsdag

God morgon!

Underbart väder idag igen, lovely! Har precis avnjutit en frulle på balkongen. Jag måste verkligen skaffa en tidning som kommer på morgonen. Frukostarna blir inte sådär långa och goa när man saknar tidningen.

Nu ska jag göra i ordning mig för en tur till Arvika och någonslag outlet med tjejerna. Får se vad de är :)
Ha en bra dag!

dyngsnygggggg

Hon är sådär dyngsnygg att man nästan inte vet vart man ska ta vägen.
Lost har blivit min nya drog.

Låter som jag knarkar febrilt. Tolka det som ni vill

336489-176

Alla är vi barn i början

Alla blir någon gång av med sin friskis och svettis oskuld. Okej, då inte alla men väldigt många. Man ser vilka som är nya. Man känner sig som världens klumpeduns och ALLA andra är jätteduktiga. Det tar tid att lära sig men när man väl kan det så sitter det. Man är kung och upptäcker att passet är likadant i typ ett år. Skrattar åt alla andra nybörjare.

Sen går man på ett annat pass och är tillbaka på ruta ett igen. Den här härliga känslan av att alla tittar och pekar. Idag var min första gång på ett rent steppass. Något yr i huvudet kom jag ut därifrån. Svettiga och dan. Tyckte faktiskt att jag var rätt så bra. Värre har man nog sett. Riktigt roligt hade jag i alla fall.

Alla är vi barn i början

Love it

Jag älskar våren! Alldeles underbart är det ute nu.
Livet går i ett nu så jag har inte så mkt tid till min kära blogg, skola, jobb, vänner och solen prioriteras högre. Men vem vet jag lär väl få någt ryck snart.

när man är fräsch

Det bästa som kan hända en dagen efter är att gå upp och se att man tvättade av sig allt smink dagen innan. Man känner sig ungefär sååååå mycket fräschare då. Detta var självklart ingenting jag tänkte på inatt när jag kom hem.

Jag har berättat för er om min dundertabbbe. Har fått köpa nytt smink dum som jag är. Köpte mineralfundation och en mascara som var vattenfast och gnuggfri så här i pollentider. Där snackar vi dundersmink. De satt imorse. Bra också. Ungefär likadant som när jag kom hem. Annars brukar man alltid se ut som en panda när man vaknar och känna sig typ som världens äckligaste.
Fast slutsatsen är ändå, vad jag är äcklig som inte tvättar mig. 


Nu ska jag återgå till det jag har ägnat hela dagen till. Lost. 



 

Burn baby burn

Jag är burned, så bränd.
En kombination av solariet och bra stund på balkongen har gjort mig riktigt röd.

Jag vet att jag inte borde legat tiden ut i solariet men det är så gött att sola, så avslappnande. Sen finns det ju inget som slår den första riktigt varma solen för året. Underbart men rött. haaha

I've only got myslef to blame.

Lille kung

Så här bra ska jag bli på guitar hero.
Sara är här, vi har övat lite. Bättre och bättre blir vi.
Snart lika bra som killen i den första filmen.
Den andra filmen lägger vi ut bara för att det är bland det sötaste vi sett.

Take me there

God morgon!

Fint väder idag. I like. Betyder balkongen i eftermiddag. Igår låg jag i shorts och linne och pluggade i min baddenbaden (hur stavas det) till det började hagla. Litte väder skiftningarna.
Det är alldeles lovely ute på balkongen. Lä och varmt igår var min enda klädsel shorts och linne. Jag hoppades på lite färg. Jag menar hoppas kan man ju alltid göra och jag måste ta till vara på varje chans då det verkar som om jstörre delen av sommaren ska jobbas bort.


Var och hämtade resekataloger i veckan. Hit vill jag åka i slutet av sommaren. Kroatien närmare bestämt,
hur underbart vore inte det?

Powernap

Jag brukar sova en stund när jag kommer hem. Behövs liksom sedan är man redo för kvällens bravader. Är så skönt att vakna lite sådär halvgroggy och undra över om man har sovit eller inte.

Idag somnade jag i skolan, inte under en lektion utan i en av cafeterierna under lunchtid = massor med folk och ljud. Men i en klippan soffan känndes det nästan som hemma hos papi så jag var inte sen.
Det är inte okej!

Om att vara en klumpeduns

Jag tror att jag är världens klumpigaste -  utan konkurrens.
I alla fall världens slarvigaste. Alla mina grejer försvinner. Jämt.
Det senaste jag har tappat bort är min internetdosa, vilket iof inte är något större problem. Nu får Robin betala alla räkningar. Moahaha.

I fredags var jag och simmade med Linn. Glömde min sminkväska på badhuset. BRA BÄTTRE BÄST!!! Så jävla klumpig. Den måste vara där har letat igenom hela lägenheten. Den finns ingenstanns. Badhuset har min kära pojkvän kollat igenom då han hänger en hel del där.
Jag är så arg på mig själv, det är så klumpigt, sen är det såååååå dyrt. Det var inte så att jag hade med mig allt smink men det där favvo sminket man använder varje dag och nu behöver jag nytt. ÅHHHHH

Sen blir jag äcklad också. Om sminket inte finns bland kvar glömda grejer måste någon ha tagit det. UUHHHH vad äckligt. Jag skulle aldrig ta någon annans smink. Usch. Man har ju ingen aning om vad det är för person. Äckligt, äckligt, äckligt.

Hoppas den dyker upp hemma på något otippat ställe snart. Skulle bli så glad!

På väg mot toppen!

Min rockstjärnekarriär har bara börjat.
Har precis klarat min första låt på medium på guitar hero!
Det är något spciellt md fredag kvällar ;)

Om att unna sig lite

Jag gick till min lärare för att kolla hur min mattetenta gick. Var förbered på det STORA U:et första gången i mitt liv jag skulle misslyckas i skolan och jag hade ältat det fram och tillbaka med mig själv i två veckor och var beredd nu en dag efter resten av klassen. Sådan sjuktävlinginstinkt. Men vem har inte det?

Konversationen:
(som blir mkt roligare om man försöker bryta på rumänska då man läser lärarens bit eftersom hon gör det)

- Jag: Kan jag få se min tenta?
- Läraren: Jag är så besviken på dig Frida, så besviken, du var så dålig.
- Öhhhm, kan jag få se tentan dyng nervös.
- Vad hände? Jag räknade med alla rätt från dig, jag är så besviken på dig
-
Tentan var lite försvår och inte riktigt på det vi gått igenom (Känns som jag står och skyller ifrån mig som fan)

Får se tentan, godkänd, dessutom väldigt nära en fyra. Skiner som en sol.
 
- Vad ser du så glad ut för det här var så dåligt, inget att vara glad för
-
Jag är så sjukt nöjd säger jag och går.

Så nu har jag anledning att unna mig lite, anledning att fira lite som mamma har lärt mig. En del i min uppväxt där jag verkligen har lyssnat på mina föräldrar.
Idag blev det make up kurs, en tur till ikea med lite shopping och mat ute = en bra dag!



Sen vill jag ägna en bit till Sara bara för hon helt enkelt är så bra på: att köra bil och ikeas sortiment och montering.
Sen kan vi säga grattis till henne också eftersom hon vann en ipod på samma ställe som jag vann mitt guitar hero. Att hon alltid ska vara värst ;) God natt

Det känns tryggt

Min framtid är säker, var hemma hos papi förut och fick mitt oranga kuvert.
Så sjukt tät tjej. Om jag skulle spendera pengar som jag gör idag skulle jag klara mig en tredjedels månad. Kanske två veckor. När jag går i pension kommer pengarna vara mindre värda också. High five!

Nu ska jag nog plugga lite så här på kvällskvisten så jag någon gång i den difusa framtiden kan få ett vettigt jobb

Det känns tryggt

När man har...

När man har för mycket fritid

Cat

Jag har kattfobi.
Jag tycker att de är så läskiga, svårlästa och kluriga.
Man vet aldrig vad de tänker eller vad de ska göra. Rivs gör de också.
Tacka vet jag hundar.

Visst, många katter är söta att titta på. Särskilt kattungar.
Jättesöta är de.
Men uuuh titta räcker.

Idag var nog den värsta dagen på jobbet jag någonsin haft.
En katt följde efter mig överallt. Den vägrade ge sig.
Den skulle med mig in, jag var tvungen att lyfta bort den för att den inte skulle lyckas smita.
När jag kom ut stod den och väntade på mig. Uhhh, jag visste inte vad jag skulle ta mig till.

Att jag är allergisk gör inte saken bättre. Det är nog egentligen därför jag inte gillar katter.
För jag har aldrig kommit nära dem och lärt känna dem riktigt ordentlig säger en tjej på jobbet. Då skulle jag inte tycka att det var så där creepy säger hon utan världens smartaste och gosigaste djur.
Det var kanske lite att ta i.

På ett ålderdomshem i Karlstad har de köpt in katter som sällskap till de gamla. Riktigt bra idé tycker jag.
Det stod om det i tidningen och där hade de även frågat ex antal gamlingar vad de tyckte om saken. Alla tyckte det var bra, mysigt att ha någon att klappa på och med sällskap, en tant tyckte att det var bra för katterna det var ju så stort och rymligt på hemmet.

Jag gillar omtänksamma människor


Var är datorn?

Nu har jag ägnat en bra stund att leta efter datorn. Kände mig som i den där  reklamen för trådlöst bredband  som gick på TV för bra länge sen. "Det enda du behöver hålla reda på är datorn."



Igår på krogen/klubben/nöjes. Take your pick kom det fram två personer som sa att de läste min blogg. Otippade personer. Riktigt kul. Därför uppdaterar jag nu. haha

Igår var det inflyttningsfest hos Felicia. När vi väl kom dit vill säga. Det pinsamma är att jag var och hälsade på henne i onsdags. Clara, Anja & jag gick säkert upp och ner på Herrhagen i 45 min och letade. Mitt lokalsinne är inte att leka med.

Väl där var det riktigt trevligt alla gamla bruds som för det mesta befinner sig i vårat kära grannland Norge. Heja Norge! Känns som om jag snart är last one standing här i kära Karlstad. Frasse kanske flyttar också. Inte till Norge men bort. Glad att Felicia har kommit tillbaka från London vill jag lova.

Sen blev det nöjes. Där var det kul. Jag har kul för det mesta. För det mesta är det nog sällskapet som gör det.

Tro fan att jag gick och vann!

Idag var det en sådan där plojdag på skolan.
Det betyder massor med företag är därför att presentera sig och ragga arbetskraft. Studenterna är därför gratisgrejer och tävlingar. Jag drog med mig Sara, hon pluggar inte ens. Men man missar inte sådana här dagar.

Jag vann! Ett guitar hero 3. Har gått och funderat på att köpa ett länge, har liksom inte blivit av.
Men, nej det behövdes inte. Himla tur att det var till xbox360 också efter som det är precis vad jag har.
Nästan lite för bra. Lite nöjd tjej!

Mitt liv handlar lite för mycket om TV-spel just nu. Imorgon blir det TV-spels kväll efter jobbet. haha

   
image172

Mitt nya

Jag är dålig på att uppdatera = jag har ett jävligt busssy liv.
Skämt åsido. Jag har köpt ett nytt TV-spel. Shrek 3.
Galet kul. Sara och jag gick in på EB games.
-Hej, jag vill ha ett spel som är typ som Donkey kong eller super Mario.
Detta var vad jag fick Galet töntig är jag. Men det är så sjukt kul. En bit är typ som de spelen man ska klara banor osv, sen finns det mini games som man kan spela mot varandra. Nästa ännu roligare. Jag tvingar min kära pojkvän att spela mot mig hela tiden. Han vinner hela tiden jag blir dyngförbannad och vägrar ge mig föränn sjag har vunnit.

Men, kom gärna och spela med mig!
Nu ska jag spela mer..
Så töntig..
RSS 2.0