Bye fras



Frasse och Jonas tar snart sitt pick och pack och drar till Västerås.
Igår var det flyttfest och jag gick dit trots humöret.
Kvällen blev lyckad och avsultades på Ankan där mini-Fras till sin förvåning kom in.
Sååå go :) Haha

om en månad...

är jag här!!!

Ok

Tänk vad gott en fylla kan göra...

...för stunden iaf

Anledningar till att inte vara social en lördag

Malin har utflyttingsfest, flyttar till Borås om två veckor. Börjar om sex minuter, här sitter jag i mjukisbyxor och vill helst undvika folk. Upplever typ världens bästa vecka. Kan inte bli annat än snefylla ikväll.


1.
Någon så kallad vän (?) till min pojkvän har försökt använda vår kökslucka som kapsylöppnare vilket syns tydligt  förra lördagen då han hade förfest här hemma. Det var tio pers här alla spelar i samma innebandy lag, alla känner varandra. Ingen har sett något, ingen har gjort det.
In my ass. Vem fan är så dum i huvudet? Olyckor händer särskilt på fyllan, jag menar ett sönderslaget glas hit och dit är förståligt men inte fan är det okej att förstöra saker hemma hos folk medvetet. Det var ingen random fest med 40 pers utan tio killar som känner varandra. Blakk i huvudet är den som gjorde det i alla fall. Så svinigt. Är man så dum får man fan stå för det. Nu svär jag mycket men jag är så förbanad.

2.
Vi har haft inbrott i vårt fanskap till bil. Komentarer är överflödiga.



Men nu ska jag gå och göra mig iordning och hoppas på bättre tider

Girls just wanna have fun



Tycker den här reklamen från Amf pension är så fin. Hela livet vill man igenom.

Romantiska ting

Romantiska ting jag smälter. Hittade världens finaste brödbruk där igår i blått och vitt. Nu när jag kollade efter den var den borta. Åh, jag älskar sådana här sidor.




Antikt

Dagen har spenderats i antikaffärer med Jennie.
Jag älskart! Jag letar fortfarande efter mitt drömskåp / byrå i antikvit.
Hittade ett i brunt som var hur fint som helst. Jag smälte. Små lådor och dörrar överallt. Såg smycken hänga ut och började möblera skåpet i huvudet. Tyvärr var det lackerat i brunt så det gick inte at få i vitt. Blir på tok för mörkt här hemma. Mer dagar kommer att spenderas i dessa affärer.

Sedan tog vi lite second hand också eftersom dagen var inriktad på det här gamla. Jag leter nämligen kort ljus jeansjacka. Hittade ingen men Jennie fick sig ett kap, skinnjackan Madonna designade för Hm för bara 200. Hur bra som helst.


Grebbestad, tackar

I wanna wake up where you are

Struts?

Arkitektur utan dess like

Jag är ruggigt intresserad av arkitektur och byggteknik. Kanske därför jag pluggar till byggingenjör. I höst ska jag dessutom läsa extra arkitektur om min sena anmälan hann komma in. Jag älskar annorlunda lösningar, vackra och speciella byggnader.

Tycker att det här är hur coolt som helst.

Drömmen vore att vara med i ett sådant här projekt komma med något nytt, som lyckas. Rita något sådant här.

Have you ever seen he rain?

Regn, regn och regn. I love it. Eller inte. Bara det är fint väder till helgen är jag nöjd. Tackar och bockar. Tjejgänget drar til Grebbestad och förhoppningen är sol, bad och party. Regnar det blir det bara party, vilket iof inte är helt fel.




Brudkista



En sådan här skulle jag vilja ha i vardagsrummet. Hur fin som helst
Till filtar och sådant som används på balkongen.
Den här kommer från www.boanas.nu/

Blöt katt



Livet är underbart. Det spöregnar ute. Cykelkedjjäveln går sönder på vägen hem och jag får gå. Allt blir ju ännu bättre då jag tänker på att jag tackade nej till skjuts hem.


Så nu sitter jag här som en blöt katt.

Havet är djupt

God morgon!

Gårdagen var helt okej. Började med pizzakalas på Linns gata. Super mysigt. Kanske ska få med mina grannar på lite känna / mys aktiviteter. Skulle säkert uppsakttas bland gamlingarna.

Sen var det förfest hos Cop. Havstema. Han hade gått inför det. Sjuktbra. haha. Jag och Linn prövade sjömans kläningar på Bergvik men trodde det skulle blivit lite för mycket, men det hade absolut gått in.

Nöjes var också bra. Inte så mycket folk men mötte Jingfors. Johan trodde jag, skitgladd och överpepp tills jag började jag ana misstankar. Sjävklart var det tvillingbrodern så det blev till öööhh mhhm jag trodde du var bror din lite sådär små pinsamt. Som tur var kom Johan lite senare så jag fick träffa honom :)



Jag och Mathias, en gammal klasskamrat

Fest med havstema?

Fest med havstema. Hmms?
Ge mig snabba tips!
Inte för mycket inte för lite...

Har skojat om dåliga förslag hela dagen. Nu är det dags att jag börjar komma på något bra. Bregvik nästa. Kommer säkert sluta med en vanlig partyoutfit men jag måste ge det en chans

Natt

Jag älskar att börja jobba sju, särskilt på lördagar
Därför säger jag nu god natt

Äntligen på väggen

Väska :)




I februari köpte jag en väska på accent. för någon månad sedan gick den sönder i dragkedjan. Inte så konstig så mycket böcker som jag har släpat på i vår.
Var i alla fall inne på Accent för några dagar sedan, då var det en där inne som gick in med en trasig väska och de skickade in den på lagning. Tänkte att jag kunde göra detsamma. Gick in idag. Fick välja om jag ville ha samma igen eller en helt ny. Hur bra som helst. Var sugen på en ny väska och nu får jag en. Kanon. Hade lite bråttom så jag tog ett tillgodo kort. Ska dit och spana någon dag.


Nu ska det lagas mat!

Pandora




Finns inget jag önskar mig mer nu än ett pandora armband. Tycker de är så fina. Alla är så unika. Kombinera ihop det själv och köpa en berlock då och då. Åhhh vad jag vill ha ett

Christina

´

Hur underbart mysigt ser inte det ut?
Vacker bild

Man vet att man är på gymmet förlite....

...då man står och rycker i dörren som går inåt och till och med instruktören påpekar att det är nog ett tecken på att du ska gå hit oftare. Ja, kanske blev svaret.

Idag körde jag i alla fall hårt.. Har så svårt att peppa mig själv till tyngre vikter men efter att ha tjuvkikat lite på vad andra tjejer i min storlek tar har tävlingsmänniskan i mig tagit vid. Det är nog bra för min egen skull

Damp tre

Nu dampar jag på tre igen.
Jag hatar det. (Förlåt Sara)
Min mobil är på lagning. Har fått en fantastisk lånemobil. Man kan ringa och smsa men man ser inte vem meddelnadet kommer ifrån och inte vem som ringer. Telefonboken kopplar inte ihop med dess funktioner.

- Hej, ska vi ses? är en höjdare.

Sen är det ju fel på nätet hela tiden och de fixar de så fort de kan. Bullshit, nu är det fel igen. Ingen kan ringa mig dirket till telefonsvareren, det enda stället jag kan ringa från är balkongen.

´






Exlusive hörde jag att den  var...


Nej nu ska jag åter gå till hushållssysslorna.

Längtan

God kväll


Haft en bra dag?
Nyss hemkommen från jobbet, vilket flöt på bra. Snart dags för sängen nu, börjar sju imorgon. Hard work, hard work. Känns som om jag inte gör annat än jobbar. Men, men alla andra jobbar också, så det är bara att bita ihop. Nästa helg ska jag faktiskt till Grebbestad med tjejerna och 20 augusti bär det av till Tunisien med baby. Har något att se framemot.




Fredags kvällen tillbringades med gamal Sundsta lägret gänget. Underbart! To cool.

Min brownie

Nu har den börjat den årliga utesimskolan, vilket betyder att mina kära pojkvän förflyttar sig från badhuset till stranden. I måndags började det fina vädret och det ska hålla i sig. Eftersom livet är en tävling och han blir brun mer än lätt gäller det för mig att hålla i. Jag leder just nu. Större delen har tillbringats ute på min underbara balkong.

Nu ska jag till jobbet, inte lika underbart men helt ok.

Vardagsmotion

 Idag vardagsmotionerar jag. Upp och ned för trapporna eftersom hissen renoveras och jag tvättar. Tänkte gå och träna men det skippar jag.  16 trappsteg i varje trapp, fyra trappor, upp och ned fem gånger:

16 * 4 * 2 * 5 = 640 trappsteg

Hör behövs det ingen extra träning. Dessutom cyklar jag till jobbet ikväll. Kanske tar några extra svängar i trappen har hört halva min uppväxt att man får snyggt ass av att gå nedför i trappor. Synd bara att hissen inte fungerar, då skulle jag kunna åka hela vägen upp, gå ned sen och hålla på så. Vad glada grannarna skulle bli...



Jag är så töntig. Att jag ens står ut med mig själv. haha

Nu vill jag åka

Alla de tuffa dagarna på jobbet längtar jag så jag att nästan smäller av


Djupt där nere

God morgon!


Vaknade åtta av att den plingade på dörren. Åtta! Inte okej, vem plingar på dörren då? Hissreparatören med en nyckel till våran lägenhet. Tackar.

Eftersom min fantastiska pojkvän lyckades med konsten att träffa hissshacktet med sin. Chansen är en på miljonen ungefär att man ska lyckas, i den där lilla springan. (jag har inte räknat på det) Självklart gjorde han det. Han är inte bet han.

Just nu har vi alla nycklar till lägenheten under kontroll och det känns lite sådär små safe.
RSS 2.0