Ni skulle se mig nu

Om jag hade haft min minidator med inbyggd webcam hade jag lagt upp en bild på hur snygg jag är i mitt nya pannband med en ros på. Shit asså! Jag funderar på att ha det till jobbet imorgon men har inte tagit ställning i frågan om jag ska ha på mig det inomhus. Lär bli riktigt varmt, men vad händer med frissan?

Vi är alla lika värda

 

Här är jag! Precis lika mycket värd som alla andra människor på denna jord; svarta som vita, korta som långa, smala som tjocka, lågutbildade, högutbildade, fattiga som rika.

Jag är långt i från rikast i världen, långt i från fattigast. Jag har en utbildning, det kanske du inte har. Eller så har du det, vad vet jag? Du kanske tjänar mer än mig eller mindre? Du kanske har en snygg bil? Det spelar ingen roll. Inget av detta gör dig eller mig mer värdefull. Som människor är vi alla lika mycket värda. I slutändan har vi alla samma behov; äta, sova, närhet och toalettbesök.

I'm alive

Jag lever. Gör ni?

Frodas gör jag också. Eftersom jag går 30 meter till min parkering, åker bil till jobbet går 30 meter och sedan samma visa hem. Om man ändå hade en cykel så kanske, eller ett gymkort att uttnyttja. Eller en motivation..

Jobbet gillar jag som bara den. Har dock massor att lära men tråkigt vore väl annars. Prefab ska bli min grej och jag ska kunna allt.

Min lägenhet är lite småäcklig men det är ju jag med så vi passar bra ihop. Höhö. Nej, letar nytt och första hand så det ska nog lösa sig snart. Har fina gardiner i rätt mått som inte passar alls till färgen på tapeten men vad gör det. Köper inte nytt för sex månader. Men sen, då smäller det, då ska det pysslas.

 

På tal om pyssel ligger mitt kontor där nere, jättefint och helt klart. Men var är min trappa?

RSS 2.0