Jeans på jeans?



Jag är absolut inget modeorakel, verkligen inte. Men idag när jag skulle ut tog jag på mig jenasjackan utan att tänka på det. Tittade mig i spegeln och insåg jeans på jeans. Något som jag tidigare varit väldigt emot. Tydligen ska det ju vara modern nu är så i alla tidningar och skyltfönster. Men vad tycker ni?

Konstigt att något man helt plötsligt tycker något är snyggt som man förra året var helt emot.

HM home

I går var jag i Stockholm. Tydligen har HM home en butik där. Något som alla andra utom jag tydligen visste. Men när jag kom in där, åh vilken kärlek. Vilka fina saker det finns. Kuddfodralen, filtarna. Åh, jag skulle kunna köpt hur mycket som helst.


En filt fick följa med mig hem. Åh, vad fin den är. Det gröna i den passar perfekt till min gröna mattan. Har länge letat efter en lappvirkadfilt i flera färger. Men denna blev succe.

Sötaste drömmar

Nu ställer jag fram klockan, ineser att den är för mycket och går och lägger mig.

Halv åtta hos oss. Välkomna

Nu ska jag och min stela och svullna kropp ta en dusch. Vid halv åtta väntas gäster och maten borde börja lagas snarast.

Ha en trevlig kväll. Det ska jag ha!

Ser ni bollen?



Ursäkta mina blekfeta ben. Haha. Men säg inte att jag inte offrar mig för laget. Vi förlorade men vad gör det om hundra år?

Bra form

Ska tydligen spela match ikväll. Lär vara i styckt fin form. Haha. Eller inte. Men jag är inte den som inte ställer upp.

Passport

I eftermiddag ska jag fixa nytt pass. Det ger mig lite ångest. Först känns det som att lägga pengar på ingenting. Sen är kortet en historia för sig.

Satt framför spegeln med en tant på jobbet igår och övade lite på olika miner. Hon tycker definitivt att jag ska le. Med tänderna. Jag själv skulle gärna vilja se lite farlig ut så där farlig att de tittar lite extra på mitt pass. Är dock inte så bra på att se farlig ut. Dock har väldigt många en förmåga att lyckas med just detta på pass. Hoppas det är min dag idag.

Nej då, skämtosido hoppas på ett pass som man kan visa utan att de börjar skratta i kontrollen. haha

Feels good

Idag gjorde jag min sista obligatoriska tenta. Den är godkänd och det känns äckligt bra. En riktig motivations kick till att fortsätta med examensarbetet. Så fort det är färdigt är jag färdig. Det helt okej nu.



Annars har jag varit ute och sprungit idag. Det var ingen motivations kick för fortsatt löpning.

Make a guess



Liten ledtråd till halv åtta hos oss

Det är detaljerna som gör det

Sitter i Linköping med en urladdad mobiltelefon. Klockan 14.05 går mitt tåg mot Karlstad (som förövrigt är utan vatten) på sms biljett. Måste, måste fixa laddare.

Oansvarigt kan tyckas, dock laddade jag min mobil hela gårdags natten. Har pratat fem kortare samtal. Inte många sms. Haft mobilen avstängd sen nio igår kväll. Succemobil.

Så om någon lite otippat i Linköping, gärna i Ryd skulle råka läsa min blogg. Har du en laddare att låna ut i en timme?

Go kille



Lite sent ute men ändå. Hoppas inte ni har missat honom. Go kille.

Har som sagt en gitarr som jag har tänkt att lära mig spela på. Kanske passar sig bättre snart när jag åker ut och inte har huvudet fullt i plugg dygnet runt.

Claudia Galli

Ytterliggare en you go girl! Fasiken vad bra hon är!

You go girl!

Idag har jag gått och varit glad hela dagen för Katarina skull. Det här är du värd!




Idag fick jag även höra att jag var sjuklik min mammas tvillingsyster alltså även min mamma.



Är jag det? VA? Va? Va?

Grapefruit


Jag har inte visat er mina grapefruktskedar. Ni kanske kommer ihåg att jag önskade mig sådana i födelsedagspresent. Det fick jag också. Riktigt smarta faktiskt. Mycket lättare att äta grapefrukt.

Nu ska jag springa iväg till Hagahallen och investera i några blodgraper. Mums

Uuuhhh

Äter bärry och dricker te. Mår förjävligt. Tar en alvedon. Går till skolan och hoppas att det går över.




Ps. Tyck synd om mig

Räkorna och racern



Sen sist; ytterligare en halv åtta hos mig kväll. Denna gång hos Oscar och Monica. Mycket trevligt.
Mannen fyllde år och fick en ny racer. Lite tema fylla tio men han var glad.

Utmana mig!

Kanske skulle kunna uppdatera min blogg. Men är fullt upptagen av mitt nygamla nöjde. Betapet. Vill ni möta mig heter jag Fridaaolsson och hänger för det mesta i rummet Krokodilen.

Nu ska jag gå ut i solen och gilla läget :)

Pluggmotivation

Åh, jag skulle bra gärna velat ha följa med till Thailand idag. Men nu får vi göra det bästa av situationen. Herrhagen nästa. Världens bästa exjobb skall bli klart. Sen ska jag få ett feting jobb. Sen blir det resa.

Jag och Svensson har en deal, om exjobbet blir klart tidigare och vi har ett jobb som väntar på oss blir det en sista minuten. Ja, tack! Säg att det blir så.

Nej, nu fasiken blir det Herrhagen!

Friday night light

Feel good

Idag upplevde jag den härligaste känslan på länge. La mig i en snödriva på jobbet. Ansiktet mot solen och bara njöt. Åh, vad jag bara ville ligga kvar där. Inte tänka på något utan bara njuta.

Cocktail

Sitter och väntar på Katta. Ikväll ska vi nämligen på cocktailkväll. Ska bli riktigt kul. Nu måste jag dock försöka bli lite fin. Tror inte morgonrock är allt för populärt.


Här är vi efter första året. Kan knappt fatta att vi är klara så snart.

Champange sorbet

Halv åtta hos oss leken började som sagt hos Johan och Malin. Detta bli svårtoppat. En riktig succe får man lov och kalla det. Nu väntar vi med spänning på nästa medan vi håller på att planera.

Halv åtta hos Johan och Malin

Imorgon stundar halv åtta hos Johan och Malin. Fick nyss menyn på mailen. Förrätt, efterrätt, huvudrätt. Ska bli riktigt spännande. Framför allt gott.

Jag och Robin har redan börjat planera för halv åtta hos oss. Det ska bli succé, vilket är det enda vi är överens om.  Vi behöver tips!

It's you're birthday

Nu är mattan min. Fick den i födelsedagspresent av världens bästa. Är riktigt nöjd. Blev kanon.

Ja, jag fyller år idag. 22 närmare bestämt. Känns inget vidare speciellt men tårta är alltid gott. Firade igår och fick så mycket fint. Ska snart ned på stan och leta efter en födelsedagspresent till en viktig födelsedag. Lillebror fyller nämligen 11 på onsdag.
RSS 2.0