Smal och lycklig

Här sitter jag och äter godis och är inne på denna sida.
Ett av budorden är: Du ska inte äta utan att känna dig skyldig.
Inget för mig det där. Galet är ordet. Hur kan man utsätta sig för något sådant?

Nya favvon



Thanks to you Soff ;)

Jag

För stunden känns det som om jag inte har något liv. Jag pluggar, jag jobbar, jag pluggar, jag jobbar.


Jag har massor kvar att plugga men har tagit mig en väl behövlig paus
♥  Jag vill egentligen  bara ägna mig åt att pyssla i lägenheten men hinner inte just nu eftersom skolan och jobbet tar upp all min tid
Jag ska joba arslet av mig i helgen. Men pengar är alltid pengar. Nästa sovmorgon blir nästa torsdag. En vecka kvar. Kul med helg!
Jag måste nog börja spara till något så att jag inte slösar bort alla mina pengar. Men ägnar man sig bara åt att jobba och plugga hinner man inget annat. haha
♥  Jag vill åka utomlands. Julen i Thailand vore inte helt fel.
Jag längtar egentligen inte till själva julafton ska jobba då med så. Det är allt runt omkring jag vill ha. Myset. I helgen blir det till att köpa julpynt till lägenheten
♥  Jag längtar tills på tisdag då mamma kommer hit och pysslar hemma hos mig har inte träffat henne sen studenten
♥  Jag har världens bästa Robin <3

Hon är rätt snygg



Hon är rätt snygg hörde jag. Säsongsavslutning igår.

Kära buss

God morgon

Jag ska dampa lite på Karlstad buss. Det är jättebra att bussen går så ofta som den gör nu. Många linjer går sex gånger i timmen vilket i princip betyder att det bara är att gå ut och ställa sig.  Men man gör inte det. Jag planerar så att jag ska hinna precis dit jag ska. Sover hellre tio minuter längre än att gå ut till bussen och sen vänta tio minuter när jag är framme. Men bussen kommer ju aldrig när den ska. Tror att den bara kör. Igår skulle jag ta 17:59 bussen från universitetet för att träffa Soff. Kom ut 17:57, det står på tavlan att det är två minuter kvar tills bussen ska gå men den har tydligen redan gått. Bara att stå ute i spöregnet och vänta. Kul. Tänk om jag hade haft en tid att passa eller skulle med en annan buss. När man går ut tidigt kommer bussen som den ska. Går man ut för att hinna precis kommer inte bussen alls som den ska. Åh, jag blir så trött.

Nej, det var bara det jag var irriterad på idag. Annars är jag på ganska så bra humör. Idag blir det plugg, plugg, plugg. Tenta imorgon så jag har inget annat val.

Ha en bra dag!

Sex liksom

Ikväll blir det mys med mina godingar Sara och Soff. Längtar vill bort från skolan nu. Slutar sex idag. Har aldrig slutat så sent. Visserligen började jag vid ett men ändå. Sex liksom.


Ta mig hit till värmen istället                                    

Liten miss

Här har jag peppat mig själv för träning hela dagen, har varit hur trött som helst men verkligen peppat mig själv att gå dit. Så kommer det tre pers till. Kul. Så mycket blev det med det. Egentligen borde jag ju ha gått ut och sprungit eller något men icke. Så här sitter jag i träningskläder osvettig. Fast nu blir det faktiskt en dusch ändå. Sen blire plugg, plugg, plugg. Bra att börja klockan nio på kvällen duktig tjej menar jag. men som sagt kylskåp är inte allt för kul. God natt!



Alicia Keys - No one

Jag gillar det

Haha, jag hörde att jag går på universitet för att lära mig om kylskåp. UHHH vad jag tycker det är tråkigt. Förmodligen något jag kommer jobba med, eller inte.
En lab kvar nu efter lunch sen blir det hem och plugga. Har nämligen tenta på dessa kylskåp på fredag. Jag blir så glad. Blä. Ikväll blir det jobb sista gången på Orrholmen innan lokalen flyttas. Då blire Drottninggatan för hela slanten. Får se hur det blir. Sen blir det träning. Jag är på gång nu.  Igår spelade jag och älsklingen Squasch och det är jobbigt vill jag lova träning idag med. Jag är på gång. Beach babe 2008, Maja. Haha. 
Nej, mat nu! Ha det bra!

 

She's the best

Jag hörde att denna babe tog körkort idag ;D;D
Min lilla stjärna
GRATTIS!!!


image75

Kvällsmys

Det är illa

Hej!
Bjuder på en bild från igår. Tog några men de blev så dåliga allihopa. Suddiga.
Kom precis hem. Tog bilen till Statoil för att köpa godis. Det här är ta mig tusan inte bra. 150 meter. haha.
Carin kom hit en stund förut vi lagade mat, innan vi åkte iväg till Cam arena för att se på när Viktor och Robin spelade motvarande. Robins lag vann och det var tur för husfriden. haha. Nej, då han var jätteduktig fyra passnings poäng. Nästan lika bra som jag. En succé på plan är vad jag är. Nej, långt i från.
Men, god natt sen då!


image74

God morgon!

Igår blev det utgång. Studenttorsdag, alltid helt okej. Tyvärr var det dock lite dåligt med folk. Antagligen dåligt med pengar för folk då Csn kommer den 25:e. Men jag hade kul i alla fall.
Kom fram en kille som sa att han brukade läsa min blogg. Lite kul att veta vilka det är som läser.

Idag skulle vara en plugg dag som verkligen behövdes men inte. Blev en rejäl sovmorgon vilket också verkligen behövdes vet inte när jag verkligen sov ut sist. Klockan är tre nu och jag har inte ätit frukost än. hahah blir en kombinerade frukost, lunch, middag. Bra där. Måste ta tag i det nu. Plugga lite, plocka och städa lite också. Carin kommer sen och vi ska på innebandy sen. Robin och Viktor spelar ju mot varandra så det blir lite kul att se.

Frukost nu!

PHC




Jag köpte en balsamspray i helgen. Den blåa flaskan längst ut. Helt underbar. Jag får alltid en tova i nacken. Det blir nästan som en dreadlock vilken gör skitont att borsta ut. Men med denna spray och en tät pälsborste köpt på en djuraffär bara glider det ur. Jag är nöjd. 50 kronor.
 
Dock var det lite pinsamt när jag skulle köpa sprayen. Jag och Malin gick in på Kicks och jag letade efter någon att fråga. Vill inte ha något bra. Tittar runt men hittar ingen ledig personal till sist fick jag syn på en ledig kille. Han tittar på mig och jag tittar bort. Han kommer fram till mig. Jag ville verkligen inte ha hjälp av honom. Han visst väl säkert va han jobbade med tänkte jag men jag ville ha hjälp av någon som upplevt samma slags tovor som jag och det kan jag lova att det hade inte han med sitt korta hår. Frågor iaf efter en balsamspray. Han tar fram tre stycken. Vilken är bäst då frågade jag.
Nej, alla är lika bra.
Vaddå, alla är lika bra? 
Ja, det spelar ingen roll vilken du tar. Lukta på dem och bestäm.
Men jag har färgat hår jag kanske behöver en speciell.
Nej, lukta nu. Förkyld som jag var kände jag ingenting men sa att jag skulle tänka på det en stund och vi fick ställa oss och läsa på flaskorna. Blev som tur va bra tillslut men nästa gång jag ska fråga en liknanade fråga ska jag vänta på en ledig tjej :)


Men jag är nöjd

Plugg, plugg, plugg
Så ser min eftermiddag ut.
Men jag har ett liv
Förra tentan gick bra fick jag reda på idag
Detta är dock sjukt mycket svårare
Så ner i böckerna. Usch

Cult

Hej!

Kom nyss hem. Har hunnit med mycket idag trots att klockan inte ens är två. Skolan kvart över åtta till tio, Jag gillar universitetet fattar inte hur jag stod ut med gymnasiets långa dagar. Har två hel dagar den här veckan vilket jag inte är van vid. haha. Kommer aldrig att klara av ett jobb.

Åt lunch med Malin på Systrar. Trevligt, trevligt. Hade köpt en present som tack för all hjälp med lägenheten. Ni vet cult-serien? Brickor med ljusstakar och vaser på. Skitsnygga är de. Tänkte köpa till oss med var duktig och gjorde inte de. Ska inte köpa så mycket innan jag vet färgerna. Malin fick i alla fall svart och vitt vilket funkar över allt.

Gick bort till Hemtjänstens hus. Det nya. Skaffade nytt anställningsavtal och nytt larmkort då de byter lokaler. Det är bra att ta tag i saker någon gång. Tog en sväng förbi Hårverkstan på vägen hem och pratade med Carin. Där var de tvugna och kolla hur mina rosa slingor satt. Det är löshår så de borde lossna snart men icke de sitter som berget.

Nej nu ska jag plugga en stund sen blir de Ikea, igen och matlagning!
Ha det bra!

Tacos & tapeter

Jag har varit så duktig städat hela lägenheten till och med skurat golven. Riktigt nöjd med mig själv är jag.
Nu sitter jag och funderar på kvällens mat. Tacos har jag beslutat mig för nu. Ett gemensamt beslut över msn tillsammans me Sofie. BRA, att jag kan ta egna beslut. 19 år liksom.
Annars funderar jag på lite större besult. Nämligen tapeter. Hela våran lägenhet skall tapetserars om. Den är ljus, stora fönster och ligger mot söder. Därför tror jag att man kan ha ganska mörka färger. I vardsagsrummet vill jag ha rött i alla fall en röd fond vägg. Det är skitsnyggt tycker jag. Kanske en klarröd med vinröda mönster på. Någon som har någon bra ide på färger som passar till som fondvägg till?
Tips tack!

Jag jobbar på jul

Nu har jag fått mina jul tider. Jobbar 7-16 både på julafton och juldagen.
Det är inte så att jag inte gillar jul. Jul är min favorit högtid av alla men jag tycker verkligen att det är värt pengarna att jobba i år. Hinner ju hem till kvällen också så det är ingen fara. Trodde att jag skulle få jobba kvällen och det hade varit värre. Men nu kan de som har barn vara lediga och jag kan ta ledigt med gott samvete när jag får barn. Långt i framtiden.

God natt

God natt.
Nu ska jag sova.
Börjar kvart över åtta tre dagar i rad nu vet inte riktigt hur jag ska klara detta.
Det finns inget värre än att gå upp på morgonen, särskilt när det är mörkt ute.
Nej, sängen nu. God natt

Betnér


Har precis sett parlamentet. Magnus Betnér min favvo var med.
Såg en bild på honom  med långt hår. Eller ja hår iaf.
Mycket snyggare så här iaf:

När man inte orkar

Söndag
Idag är jag inte pigg. Inte ens lite. Älsklingen och jag har legat här hemma i soffan lika sletna hela dagen. Igår var det riktigt kul. Soff och Sara var här och förfestade. Mycket trevligt. Mer sånt. Drog vidare till Herrhagen och Micke sen innan arena. En riktigt bra kväll.

 



Såg Pirates of Carabbien förut. Första två timmarna i alla fall. Den är så lång. Man hinner tröttna. Dessutom fattar jag ingenting och det mesta är äckligt och overkligt. De andra två var mycket bättre. Ska se klart sen när älsklingen kommer hem. Åkte till Cam arena för att se Skattkärr. Jag orkade inte. Ska dejta Dr McDreamy nu så. Sen ska jag och Soff gå ut och gå också för jag ska bli fit.

Nej, nu är det jag och McDreamy. Ha det!

När man vägrar att göra något när man blir tillsagd

Det ser ut som ett helvete här hemma och jag måste verkligen städa. Men ingen säger åt mig att göra det. För första gången i mitt liv kan jag ha det hur stökigt jag vill utan att någon säger åt mig. Det är så underbart. Därför ska jag ägna min förmiddag åt att städa. Mest för att ingen säger åt mig att göra det, sen kanske lite för att det behövs.

Ha en bra dag!

Så det kan gå

Jag har en blåtira och är alldeles svullen runt ena ögat.
Lyckat
Snyggt

Så går det när man offrar sig för laget.
Åhh, blir så trött jag som skulle ut imorgon. Kommer bli succe. Nej, nu ska jag krypa ned i sängen hos Bobbs.
God natt!

Nu är det äntligen helg

Hej!
Nu är det entligen helg. Har haft tenta idag och det betyder ingen skola som man känner att man måste ta tag i under helgen. Tentan gick super! Tre frågor, två kunskaps och en mattefråga. Jag gick därifrån nöjd. Känns hur skönt som helst. Att gruppens redovisning också gick bra gör inte det hela sämre.
Har precis ätit. Kött, pommes frites och bianese sås (Bra stavning där). Jag är faktiskt en riktig höjadare på att laga mat. Mycket bättre än vad jag trodde att jag var. Har imponerat på mig själv. Tror jag har imponerat lite på Robin också men det vågar han nog inte erkänna. Hur det smakar spelar väl honom ingen större roll ändå eftersom han dränker allt i grillkrydda.
Nu ligger i soffan som ett annat fläk. Bra ordval idag. Blir lite mer värmlänska också då jag umgåtts med Madeleine hela dagen. Vilar upp mig samling snart. Ska till Nykroppa och spela match. Rockigt. Är riktigt dåligt med folk nästan alla är sjuka och jag väl upp för laget. Är nästan frisk nu så. Får ta det lugnt. 
 
Imorgon blir det fika med Malin på dagen och sedan utgång med Sara och Soff på kvällen. Blir en bra helg
Någon annan som ska göra något kul?

Nej, nu ska jag packa lite och sedan gå ut och möta Anton och Johan en snabbis.
Ha det bra!

När ingen annan tycker synd om mig får jag göra det själv

Jag är sjuk. Sjuk, sjuk, sjuk. Missade kändisfesten igår, låg helt däckad hemma. Kul. Tyckte att det skulle bli så kul också men nej. BLÄ. Tycker faktsikt lite synd om mig själv.
Ikväll måste jag plugga, tenta imorgon. Orkar verkligen inte. Vill bara sova.

Men nu ska jag träffa Sara en stund så då blir jag lite gladare :)
Ha det bra!

Despret

Så jeffla bra.
Sen är Eva Longoria sjukt snygg också.

Succé

Sitter i skolan nu. Väntar på Katharina ska äta lunch. Faktiskt så har jag blivit mycket bättre på att ta med matlåda nu. Kan ha något att göra med att jag nu både lagar och betalar för min egen mat. Lättare att laga mer mat när man lagar till sig själv så att man kan ta med en matlåda dagen efter. Idag blir det potatismos, kött och gräddsås. Igår var jag duktig.

Hahah, igår spelade jag match. Succe? hahah, nej. Men det var riktigt kul. Vet inte när jag sprang så mycket sist. Idag har jag träningsvärk vill jag lova. Men jag och Soff har börjat vår seriösa tid nu så ikväll ska jag gå på träningen och det ska bli minst två powerwalks denna vecka.

Idag ska jag fortsätta med projekt försöka få in alla mina kläder i garderoben vilket verkar som en teknisk omöjlighet. Har rensat ur jättemycket men ska fortsätta. Det är så mycket jag har som jag aldrig mer kommer att använda men jag inte vill slänga ändå. Men som Jennie säger. Det finns minnen i dem.

Nej, nu blir lunch. ha det bra!

Long time no see

Nu har jag äntligen internet så nu kan jag blogga. Okej, har haft det sen i fredags men har verkligen inte orkat. Har haft fullt upp. Lägenheten börjar sakta men säkert ordna upp sig. Det är så roligt alltihopa men tar så mycket tid. Livet stannat ju inte upp i övrigt precis, absolut inte skolan.

Jobbade idag. Började sju. Ingen höjdare det. Vaknade av mobilen och stängde av fort för att inte väcka Robin och gick upp. Gjorde i ordning mig och började greja. Sen började jag fundera på om det verkligen var min alarmsignal jag hade hört tyckte det var ringsignalen. Nej, klockan stod på 05:24. OPPS. Bra, Frida! En timme kvar tills jag hade tänkt att gå upp. Någo vänlig själ hade ringt mig kan inte se vem det är heller eftersom jag tyckte bort allt då jag trodde att jag stängde av larmet.

Nu sitter jag i soffan med Jennie, var på san förut. Blev, en kofta på sisters. Supego! En farsdagspresent också såklart! Ikväll ska vi iväg och kolla när älsklingen spelar innebandy. Dm-final. Kul.
Nej, nu lockar kylskåpet.
Ha det bra!

Perfekt!

Någonstanns lovar man sig själv att nu efter flytten ska jag vara duktig hålla bra ordning vara en riktig fixartjej. Lovade mig själv att baka massor också, att alltid ha en väl fylld frys. Får se med det. Man kan ju alltid börja bra.
Denna baben kom hem till mig. Vi bor jättenära nu så nu blir det powerwalks och massor med mysiga kvällar. Idag blev det bröd bakning och kvälls te. Perfekt!








Lite mera

HUR GILLAR NI MINA SUPERSNYGGA KÖKSHANDDUKAR?


image66

Själv gillar jag de gröna bäst :)

Home again

Här sitter jag nyss hemkommen från London utan väska. haha SKRÄLL!
London var underbart, inte en stad jag skulle vilja bo i men åka dit på weekend blir nog fler gånger.
Men mitt nästa mål är Barcelona. Till våren vore det.

Helgen har bjudit på shopping, musikal (Chicago), mat och mycket mera.
Skriver kanske mer imorgon om jag hinner. Mycket att göra då; ny kurs, Ikea, fixa med lägenheten. Mycket annat som prioriteras.

GOD NATT
RSS 2.0