You are my sunshine

Sitter här och ritar ut balkongerna på mina lägenheter. Lite svårt det med tanke på solljuset. Jag som är en kvällsmänniska, jobbar och går iskolan på dagarna vill ha balkongen i syd/väst läge så jag får eftermiddag- och kvällssol. Alla är vi olika, för pensionärsparet kanske förmiddagssol är mer lockande?

 Vilken tid vill du ha sol på din balkong?

Nu säger jag god natt

I just love it

Plugg, plugg, plugg
Jobb, jobb, jobb

Helgen är riktigt rolig.
Nu åter ned  i min ritning. Ritar en situationsplan över ett område på Skoghall. Verkligen hur kul som helst när man inte har kniven på strupen och sjuttiosju miljoner andra saker som borde göras. Life's a bitch

Min nya älskling


Ny pandoraberlock idag. Tjejen i affären hade tre armband fyllda. Jisses! (Eller kors som Katarina skulle sagt) Jag stoltserar numera med fyra berlocker.

tok



Ibland kan han vara ett riktigt pain in the ass men för det mesta är han tok bäst.

Jag hade planer på att vi skulle åka någonstanns, han och jag och bara ha det mysigt för honom nästa spellediga helg. Juluppeållet, tackar! Det är ju sjukt, mer tid åt tjejen säger jag. Nej, skämt å sido kollar vi nu på en helg i Stockholm när han har match i typ Västerås eller Uppsala. Någon som vet hur långt det är mellan Stockholm och Uppsala?


Nu tycker jag att det är dags för honom att komma hem från sin träning så jag kan få kvällsfika sällskap

Autum



Jobb dags, promenad i det underbara vädret

close up



Min nya mys jacka. Super go.
Från Hm, slut i hela stan i min storlek.
Tur att Jennsan hittade den i Stockholm

Everything I hate



Tidernas bästa låt, kanske. Jag älskar den. Sen tycker jag texten är så äckligt bra. Sätta en känsla i ord.

Vad är det för stad jag bor i?

Det är helt sjukt. Vad är det för stad jag bor i? Två mord i lilla Karlstad på mindre än en vecka.

Först ute på Bergvik, (läs Karlstads shoppingcenter) en man hade knivhuggit en annan. Stört tänkte man men de hade väl säkert något otalat med varandra. Igår fick jag reda på nej, så var det inte! Den mördade mannen hade ingen koppling till mördaren. Helt random.

En tjugoårig tjej kvävde sin pappa med en kudde i en villa i centrala Karlstad. Eftersom det i tidningen framgick både gatuadress och nummer var jag tvungen att kolla vart det var. Sen kände jag igen huset så väl men kunde inte placera det. Inte helt okej att det framgår om jag så tydlig om jag får säga mitt. Men nyfiken som man är, inte långt från mig. 500 m kanske. En tjugoårig tjej precis lika gammal som jag, sin pappa. Det är läskigt

Sen läste jag i tidiningen om ytterligarre en grej, våldtäckts försök i lördags natt vid tingvalla gymnasiet. Hon skulle hem från krogen. Ofta går jag själv hem, samma väg. Ska man vara rädd för att göra det?

Jag blir nästan rädd, nej jag blir rädd.

Pappas helg

Det är lite tragiskt att gå till badhuset på helgerna. Pappor och barn. Ena gänget pappor har jämna veckor andra har ojämna. Skilsmässobarnen.

Var på gymmet med Anton igår (går genom badhuset för er som inte vet) sa åt honom att titta ut över lilla bassängen som var smockfull och leta mammor. Inte en enda. Bara pappisar. Lite små hemskt. Är det den enda sak man kan göra med sina barn som pappa? Måste roa till hundra procent så barnet ska längta tillbaka och inte stanna hos mamma.

Samtidigt är det underbart. Jag är ett skilsmässobarn, jag har varit på badhuset varannan helg och jag älskade det! Som jag längtade till pappa helgerna. Då var det pappa och jag, lite min lilla syster också men pappa och jag.Kvalitetstid med pappa ska man njuta av för det blir det bara mindre och mindre utav.

Många bäckar små

Jag skänkte pengar, bara lite ett sms.
Många bäckar små
Gör det du med

Ett eget litet hus

Hur gulligt är inte det här? Precis lika stor som vår lägenhet fast ett eget hus. En tvåa, ligger mitt i stan. Det vore något.


Femman

Vad har hänt med femman? Är som ett streck överst som blinkar i svart och vitt.Väldigt irriterande. Vet flera i Karlstad som har samma problem.

Först trodde jag att det var TV:n som var på väg att ge upp så  vi skulle få köpa en platt TV med gott samvete. Icke, bara på femman och fler som har det. Dags att de fixar det nu faktiskt. Vill kunna se vänner utan skimmer

Mentorsprogrammet

Mentorsprogrammet  hade sin första träff idag. Med mentorsprogrammet menas att man får en mentor ute i arbetslivet så att man kan se och lära samt ställa massor med intelligenta frågor. Bra idé kontaker är vägen till jobb. 99 % av studenterna från universitetet får tydligen jobb genom det så jag kanske ska skaffa mig lite. Sen kanske jag ska fundera på lite intelligenta frågor att ställa.

Problemet är bara att min utbildning är så bred, det finns så mycket att välja på. Nu har jag valt samhällsplanering och idestadiet. Förmodligen arkitektkontor eller inom komunen. Jag är inte direkt tjejen som står med stålhätteskor och orange hjälm ute på bygget. Det sista jag vill, usch vad kallt. Valt är valt. Arbetslivet känns allt bra avlägset ibland.

Klarade gårdagens tenta i hållfasthetslära också, känns skönt. Bara fyra kvar.

Life isn't fair

Livet är inte rättvist

20 år, precis som jag.
Idag somnade hon in.
Cancer är inte rättvist

Vad som är sjukt är att vi kommit så långt i utvecklingen inom så många områden men har inget bra botemedel mot denna sjukdom.




Vågorna svallar mot stranden så stilla i gryningens timma
Fåglarna flyger mot skyn, strålande skimmer av solen
Änglarna sjunger ditt namn i den klara och frostiga natten
Himmelen öppnar sin famn, stjärnorna åter ska lysa




Jag gör som Katta

Efter som jag är en sådan lamperson utan egna ideer


Dagens händelse
: träning för första gången på hur länge?
Dagens klädsel: t-shirt, shorts, leggings & kofta
Dagens låt: Black magic woman à  guitar hero
Dagens frisyr: Knuten
Dagens mat: Stuvade macaroner och fläsk
Dagens vill ha: Jackan jag spanade på idag
Dagens tv: Ingen alls faktiskt
Dagens hatobjekt: Orka hata jag är glad idag
Dagens sanning: disken sköter sig inte själv
Dagens motion:  en timme på gymmet
Dagens humör: Nöjd
Dagens borde: städa
Dagens planer: Sängen?
Dagens beroende: P-piller eftersom jaf letade som en idiot och kunde verkligen inte sluta efter som jag verkligen MÅSTE ha dem
Dagens tråkigaste: Hmms, hade tenta imorse inte allt för rockigt
Dagens personer: Månsson som fyller 20 om 17 minuter!




Johan och jag i lördags

Lördagens

Lördagens sittning på nöjes blev succé. Massor med folk, härligt folk. God mat, lite för mycket att dricka och sedan dans inne på nöjes. Kan det bli bättre?

 

Varm dusch

Nyss hemkommen från krogen. Det är nu man kan skriva de djupa inläggen, eller så struntar man i det och tar en varm dusch istället.

Valet blev varm dusch.

Hörs imorgon

Sara goding

Just hemkommen från det andra födelsedagskalaset den här veckan hos min vän Sara. Jag satsar på att äta dem ur huset, så sant som sagt. Äta bör man, annars dör man. Ett av världens sämsta ordspråk. Alla dör ju för eller senare ändå.

Måste passa på att umgås med Sara innan hon åker till USA och är borta från mig en månad. Imorgon natt åker hon från Karlstad busstation som den bra vän jag är ska jag minnsan ta mig dit efter krogen och ta ett sorgligt farväl.

Nu ska det här hemma drickas lite vin och spelas guitar hero. Det kan hända att det blir utgång. Någon annan?

Guitar hero


Ikväll blir det guitar hero för hela slanten. Johan har fixat ytterligare en gittar eftersom vi bara har en här hemma. Nu blir det battle.

Min vän Anton är nörd. Han spelar på expert. Det gör visserligen många så det kanske inte är så nördigt om man inte som Anton inte har ett guitar hero hemma utan istället har laddat hem det och spelar på tangentbordet. Det är nördigt men jag gillar honom ändå.

Nu ska jag öva en sista gång innan de dimper in barnen.


Idag är ingen vanlig dag



Kolla vilken babe!!!

Grattis till henne för idag fyller hon 20!!!

Nu ska jag ta mig en tur till henne och äta lite tårta

Vem kan slå Filip och Fredrik



Vilka gudar

Pandora



Idag har varit en riktig deppdag. Har varit riktigt nere från morgon till kväll. Därför unnade jag mig en ny berlock till mitt pandora armband. Rosen.

Får alltid höra från mamma att jag ska unna mig saker när jag tycker att jag varit duktig, vilket lyssnar noga på. Man hör det man vill höra. Nu unnade jag mig för att jag tyckte att jag behövde det om det gjorde jag banne mig rätt i för nu känner jag mig lite gladare.

god natt

Följ min blogg med bloggkoll

Idag gick jag in på bloggkoll såg att jag hade några prenumenanter så jag tipsar er. haha. Tönt.

Imorgon ska jag jobba 11,5 timme så mig hör ni nog inte så mycket från. Nu blir det Prisson break och sussa söta. God natt

Gossip girl



Min kära syster tipsade om vad som kommit ut. Gossip girl första avsnittet säsong två..
Hur snygga som helst, hur bra som helst. I love it!

Orrefors

Robins pappa samlar på glas, vaser osv. Nu har han börjat samla de finaste åt mig.
Intermezzo, den blåa droppen från Orrefors. Idag fick jag lite otippat två nya till min samling. Fin, fint!
Vinkväll med mina nya fina glas får bli snart.

RSS 2.0