Smatter






Ladies night var riktigt bra. Satt och njöt i två timmar av vad bland annat dessa två underhöll oss med. Det är något speciellt med män som kan sjunga, spela gitarr är också ett plus i kanten. Riktigt bra drag var det i alla fall. Nästan 5000 tjejer, blir en speciell stämning då. Inte riktigt som LLA under hockey matcherna.




Eftermiddagen har spenderats med mys och film med mannen. Älskar min taklägenhet när det regnar. Hoppas det håller i sig tills sängdags så jag får somna till smattret.

Frosseri

Jag är uppväxt med att när godiset står på bordet då äter man. Utav bara den också för annars blir man utan. Mer mölj än njutning. Kom precis hem för en ensam hemma kväll med mys. En godis påse i handen som redan är slut. Jag har tryckt i mig en familj guf på ynka tio minuter. Inte helt okej. Pappa, jag tror du har en bär en del av skulden för detta.

Försökte verkligen att hålla mig men det gick inte. Hatar att komma hem till folk som äter sakta tar en bit i taget och bokstavligt talat suger på karamellen. Jag kan det bara inte, tro mig jag har försökt...

Dessutom var det en tandläkare som sa till mig när jag var liten att det var bättre att äta allt på en gång för det skadar tänderna minst. Köpt!



Bild


Nu dirty dancing på TV. Mys med Johnny och Baby plus lite tankar till Patrick Swayze.

Jennie goes kaviar




HAHAHAH jag skrattar så jag dör. Har skickat ett paket till Jennie vilket kom fram under tiden vi skypa. (!) I paketet låg bland annat en kaviar vilken Jennie inte var sen att smaka på. Mmmm, vad gott! Fräscha tjejer på bilden ovan. Jennie äter, jag kör kepsstyle, sitter dessutom och tittar på. Vad är felet på mig?

Annars är skype helt fantastiskt, kändes som jag var med när hon öppnade paketet och prövade grejerna jag köpte till henne i Kina. Totaly amazing.

Dagens puss!

En av dagens pussar i metro:

Mattias, jag har varit med någon annan, någon du känner väl.
Din Jenny


Men vad blir? Dagens puss eller? Haha, hoppas det löser sig för dem

Dinnertime!



Middag med tjejerna i klassen på Ankan nu, mys!

Väskan gör mannen



Den här apsnygga väskan köpte jag i Kina till min man. Trodde aldrig att han skulle använda den. Jag menar han är ju inte direkt acessoar killen. Påse eller träningsväska är på sin höjd vad han brukar använda. Tänkte jag kan använda den men icke! Med en gång tog han på sig den och använder den flitigt. Mötte honom på torget idag och damn vad snyggt det såg ut.

Väskan ger mannen det där lilla extra eller hur var det vi sa nere i Kina? Björn? Anna?

Ät utav bara helvete

Här sitter jag och snålsurfar på grannens internet. Inte helt ok, men har man oskyddat får man skylla sig själv. Banhof har tydligen driftstörningar. (Var ju det jag var tvungen att gå in poch läsa) Nej, men fick panik för ett tag att jag glömt betala räkningen. Men pppuuuh driftstörningar i Karlstad.


Angående kostföreläsningen så lärade jag mig mest en sak. Ät utav bara helvete! Det kan jag väl åstakomma. Lunch och middag äter jag varje dag men där i mellan ska man lägga till massor + lite innan och lite efter. Sånt gillar jag.



Idag åt jag ris, torsk och äggsås med ärtor. Robin åt ris, torsk och äggsås med massor av grillkrydda, som alltid. Spelar ingen roll hur god mat man lagar allt blir ändå bara överöst med grillkryddan.

It's ladies night

Vet ni vad som händer på lördag? Ladies night

Ska bli riktigt kul att se. Det måste ju vara riktigt bra eftersom det har gått i så många år.

 

Samtidigt är det klassfest hos Emma, får se om jag hinner bort. Shaka lite på dansgolvet är ju aldrig fel ;) Ska du med Carin?

School



Off to school! Ser ni vad håret har växt?

Nej bråttom, bråttom nu!

Kvällspromenad

Nyss hemkommen från en kvällpromenad med baby. Så härligt ute nu. Jag gillar hösten. Så himla mysigt.

Nu har vi båda parkerat arslet i soffan och sitter och skrattar åt idol. Myskväll ikväll. Imorgon väntar skola och massor av plugg. Sedan kostföreläsning på kvällen. Ska bli spännande och se hur dåligt jag äter. Misstänker att jag har lite förbättra.

Flower power



Gröna fingrar på min balkong. Dessa har jag sått själv från frö. Är så nöjd med att de faktiskt blommar nu. (Även om jag trodde att detta skulle ske tidigare) Lite höstfint sådär och man blir glad när man tittar ut

Beijing style

Pekingarkitektur, OS arkitektur. Vad tycks?

Lite kontraster mot gamla Kina. Trodde att jag skulle tycka att den gamla Kinesiska arkitekturen skulle vara det som imponerade mest på mig men inte. Pekings OS-arenor och Shanghais skyskrapor är i en klass för sig. Jag kan tycka att det är imponerande att de byggde vackra byggnader medan vi i norden fortfarande bodde i grottor men 300 meter höga byggnader som snurrar runt sin egen axel ger ett större intryck även om de är byggda idag.

Fågelboet är fruktansvärt mäktigt och riktigt snyggt men vattenkuben är något alldeles extra. När man kommer nära ser det precis ut som vattendroppar.
Skulle vilja vara med och bygga något så specielt som fågelboet, kunna peka på det och säga här har jag varit med och räknat.

Yoga

Nu ska jag strax springar iväg på yoga. Eller springa och springa, jag tar cykeln. Dock skulle nog en löptur göra sig eftersom detta inte är poweryoga utan vanlig yoga. Känns som en timme stretching, dagen efter kan man ha bra träningsvärk i ryggen men anfådd det blir man inte. Riktigt skönt dock.

Sista årets hårda skola

Ny vecka med massor att göra

♦ Tenta på fredag i Struktur mekanik
♦ Inlämning Hållbart byggande
♦ Massor av matte som bordes göras

Kanske är så här det ska kännas sista året? Snart är det klart, eller mer snart är jag klar. Har spånat på ex-jobb idag. Diskuterat lite med handledare som tyckte idén lät bra. Klart att det inte är färdig än men det är en grundidé att bygga vidare på som jag skulle gilla att arbeta med.

Härliga höst

Härlig höstdag i Karlstad idag, solen har visat sig hela dagen. Har tagit en riktig höstpromenad. Med bra musik i öronen är det guld. Tips?

Snart ska jag på bio med baby men först ska jag ägna mig åt min kära lillasyster yster på skype!

Söndag morgon

Fick bli tajtsen igår. Riktigt lyckad kväll. Fick reda på den mest underbara nyhet också men än så länge är det superhemligt. Oj, vad jag har lovat det, men oj vad glad jag blev.



Här Sara får du din bild. Nu är det dags att du skaffar skype så vi kan prata ordentligt om en hel del saker du och jag ;)

It's up to you




Jag har webkam på datorn! Känner mig som 14 år? Ni vet lunar tiden. Det var tider det. Vad gillar ni mina strumpbyxor? Kan jag ha dem ut? Komentera så kollar jag en snabbis sen innan jag går ut. Haha, svart lång t-shirt till + svarta pumps?

Sitter här och väntar på männen. Säger så det blir jag och Ida plus männen. Men Ida kommer sent så det blir jag och männen. Har en tendens att bli en hel del av det manliga könet då man läser till ingenjör. Sittning på nöjes idag. Förfest här.

Ha en trevlig kväll!

Mini, mini

Första inlägget från min nya dator! Shit vad fort det gick, beställde den i onsdag nu knappa två dygn senare står den här på köksbordet!


Nu väntar jag på mannen för mat, (lövbiff med aromsmör, mums!) idolmys och kanske senare ikväll en drink på stan med några vänner. Mys!

A good day

Hemma hos familjen Olsson-Granlund är det fullfart. Bara hälften hemma men ändå. Det är jag som brukar stå för farten i det här hushållet även om båda är hemma. Bröd i ugnen, idol vankas och massor av plugg avklarat. Riktigt nöjd. Har fått mycket gjort idag.

Min dator är i Jönköping nu har jag sett på postens hemsida. Vill ha hem den nu! Den borde komma imorgon?

Nu ska jag bre smörgåsar sedan ska jag parkera arslet i soffan och njuta av talangerna och skratta åt de dåliga.



Fullfart hemma fast på ett annat sätt :)

Födelsedagsbarn



Idag fyller någon jag håller varmt om hjärtat 21 år! Stort grattis!

Eftersom hon inte är här utan lever livet i Enghland som au-pair kan jag inte göra annats än att hoppas du har en bra kväll i London!

Kinaklocka



Köpte klockan i Kina eller köpte flera. Den till mig, sen en hel svart till Robin och en röd till Martin. Jag slår inte David som köpte sju i all fall. Men visst är den fin? Har fått väldigt mycket komplimanger för den

Please don't leave me



Den här tjejen fyllde 30 i veckan. Låten är absolut en av favoritlåtarna just nu. Många av hennes låtar i min spellista. Skulle varit riktigt coolt att se henne live när hon var i Sverige men jag var ju i Kina då så tyvärr.

Sweetest dreams


Ljus slingor igen?



Nu är det snart dags att slå igen de små blå. Blir ingen skola imorgon, vila mig iform får bli melodin. En hel del fuktberäkningar lär bli gjorda ändå. Illa tvungen

Kinadejt!



Sitter och msnar med Walter som vi träffade i Kina. Världen är så galet liten. Den kursen han läser nu har jag läst ungefär motsvarnade. Fränt tycker jag! Det är första gången Walter använder msn så han heter. "first time using this tool! Very happy! Hur söt?

Annars då så har jag varit på apoteket och handlat upp alla mina pengar. "Du får inte slarva med att ta dina astmamediciner Frida då blir det så här." Bakläxa! Men jag vill inte trodde att jag inte behövde, tydligen är vi tillbaka på noll jag och pulmicorten.

Nu kommer snart Gustien, vi ska ha fotbollskväll. Mys!

Heltid vs heltid

Nu ni är xboxet hämtat och påväg till verkstan. Så snart får jag lite ordning på min hyperaktiva man så jag får plugga ifred. Det är ta mig tusan skillnad på heltid och heltid. Har du inget att plugga, Robin? Snälla tjejen lugna ner dig. A ja, jag har i alla fall att göra.

Ska snart iväg till vårdcentralen. Känner att jag har hostat färdigt nu, vill kunna andas ordentligt så jag kan börja träna igen. Ser att jag behöver det. Haha. Sen kan det vara bra att vara frisk så inte svininfluensan kommer och tar mig.

HP mini

En liten, liten dator är på väg hem till mig. Jag har tröttnat på allt krångel och tog tag i saken. Nu du Jennie ska vi skypa!

Dream on

Så har idol börjat. Första avsnitten är alltid lika roliga men det är synd att de som kan sjunga inte får så mycket plats. Tyckte första tjejen idag var riktigt bra. Vad tyckte ni?

Fast ärligt så är det ju alltid kul att håna hemma i soffan. Vara världsmästare fast man inte ens kan ta en ton. Söka till idol skulle inte ens komma upp som en tanke i mitt huvud.

Anna Vissi

Stannade hemma idag. Gick upp och insåg att det här det kommer aldrig gå så det var lika bra att vända tillbaka till sängen. Halv pluggar lite mellan iprenen. Nu har jag paus och sitter jag här och lyssnar på vad som kan vara en av världens bästa låtar. Lyssna på texten!

Torrt

Dålig uppdatering här, men jag mår pyton. Koncentrerar mig förfullt på att inte bli sjuk och komma efter i skolan. BLÄ!

Chinese style

Här sitter jag och sörplar Kina te och är skapligt irriterade på mig själv eftersom jag aldrig tar tag i saker och ting och nu har en lång kväll framför mig. Duktig flicka, Frida!

Allt för att inte tänka på Sara

Kinasjal. Hur fin?

Tårtkalas

God morgon!

Efter ett riktigt lyckad flottrace och en lyckad utgång igår ikväll är det lite segt att gå upp idag. Men inget som hindrar mig. Full skoldag som måste ha fulleffektivitet. Det är redan mycket. På fredag stundar tenta.

Ikväll väntar bowling och födelsedagskalas. På bänken här hemma står en tårtbotten och väntar. Lillfrida som hon kallas aka Robins lillasyster fyller 13 och detta ska firas.

I stormens öga




 


Jag kan inte förstå vad det är med honom, något är det i alla fall. Han är inte riktigt som alla andra helt enkelt. Helt galet. Så mycket man man kan bli.

Baby och jag var på nya Beck idag, I stormens öga. Den var inte riktigt som vanliga Beck men som nästan alla andra Beck riktigt bra. Jag väntar med spänning på fortsättningen för det kommer väl en? Någon som har koll? Måste se vad Gunvald tar sig till..

 

Paket på posten

Jag undrar verkligen hur brevbäraren fick in det där. För jag fick knappt ut det. Blev ett himla projekt, drog och slet men fick verkligen inte ut det. Var tvungen att ta sönder kartongen först. Kände mig som jag var med i ett dåligt avsnitt av dolda kameran när en granne kom och skrattade åt mig.

För er som undrar var det inget mer spännande i paketet än en bok. Ännu tråkigare blir det när jag berättar att det var en skolbok. Byggnaden som system.



Nu ska jag snart möta Anna för en eftermiddag med strukturmekanik. Underbart
RSS 2.0