Tusen tack



Fick ett sms nyss, titta utanför din dörr. Linn hade varit där med en chokladkaka. Good luck på framsidan. Baksidan ser ni här. Tentaproviant. Hur go kan man bli? Kommer gå till morgondagens tenta med ett leende på läpparna. Jag blev så glad! Tusen tack!

Puss å kram

Idag har jag träffat Jennie. Underbart. Hon var brun och fin lilla gummsan. Vi har shoppat. Massor. I alla fall på tok för mycket för mina ekonomi och allt jag måste spara till.

Men vet nu vad? Jag har blivit erbjuden jobb och ska på anställningsinterjuv för ett annat imorgon!!! Shopping, shopping!

Nu ska jag springa iväg till hockeyn. Hoppas Färejestad tar sig till final  för då är jag lovad plats till Gustisen. Kul för nåon som aldrig har varit på slutspelsmatch förut.

Längtar, längtar

Mycket som händer nu:

♦ Just nu, tenta vecka.
♦ Nästa helg kanske Lindlöping och Emil.
♦ Vecka 16 en helg i Sälen
♦ I början av maj, FLYTT
♦ Juli, KINA

Bara massor av roliga saker. Underbart!

 Vänta här nu vad glömde jag 11 maj BEYONCE!

Hair hair hair



Imorgon skulle det slitna burret klippas av men Carin ringde sig sjuk så det blir inget med det. Hoppas det blir av snart för det är riktigt risigt just nu.

Är riktigt sugen på en kort page är så snyggt. Typ Ellies men skulle aldrig våga. Sen skulle jag nog sakna mitt långa hår alldeles för mycket.

Pirr i magen

Fulltschema imorgon:

- Tenta
- Plasmagivning
- Träning
- Men framför allt kommer älskade lillasyster yster hem från 3 veckor på Cypern. (Läser du detta kan du väl skriva tid och köpa ett kilo vinegummin till mig. Du får pengar. hahah)

Önska mig lycka till nu och sov så gott

Heja KBAB

Man kan kalla det ett skämt. Idag har jag blivit erbjuden en lägenhet på KBAB. (läs Karlstads bostads AB) Jag har stått i kö sen ungefär höstterminen i trean på gymnasiet alltså dryga två år. Idag är jag varken intresserad eller i behov av en lägenhet.

Tackar jag nej tror jag att enligt systemet mina poäng försvinner. Vilket jag självklart kommer att göra eftersom jag ska flytta om lite drygt en månad och inte kan ge poängen till någon so behöver, typ Sara eller lillasyster. Bra. Riktigt bra. Det är bara att ställa sig på kö igen för vem vet om två år kanske jag är i behov av en ny lägenhet. Långtidsplanering kallas det.

(Och Carin det var den i 42:an, det hade varit grejer det!)

Fattigbloggen.

Jag läser fattigbloggen. På högersida kan ni se hennes socialbidrag. 8281 kronor i månaden. Fattigbloggen. Tjenare.

Studiemedlet är på 7820 kronor i månaden. (som nyss har höjts) Jag tar inte fullt så jag får inte ens så mycket, helt frivilligt skall kanske sägas. Är det att leva fattigt på 8281 kronor i månaden? Då lever jag och lika så alla Sveriges studenter som inte jobbar extra (trots heltidsstudier) fattigt. Är det rätt? Ska det vara så? 

Att dessutom CSN sätter inkomst begränsningar. Något som för mig som arbetade extra under studierna blev ett problem förra året. Systemet är gjort så att man ska leva fattig som student. Är det rätt?

Tycker jag verkligen inte.

Hänvisning

Jag hänvisar till min kurslitteratur för vidare läsning

Hej pärlan

Här har ni henne. Mitt nya färdmedel i stan. För en billig peng, alldeles perfekt att ta sig till friskis och jobbet med i sommar om det nu blir ngt med det.

En promenad på bron?



Hit vill jag, till Utah. Det här är coolt.

Hej, hej Kina



Fick besked idag och är antagen till en sommarkurs i Kina. Närmare bestämt Shanghai. Så nu är det upp till mig, en månad i Kina låter inte felt fel, va?

En ny pärla

Eftersom den andra pärlan har svikit mig har jag införskaffat mig en ny. Inte på fyra hjul dock, utan på två. En begagnad sak, riktigt gammal. Dynamo på både fram och bakljuset. Succé.

Jag öppnar dörren för dig

Tre tentor på en vecka och en dag från torsdag till fredag räcker nog för mig. En hel missad skolvecka gör inte saken bättre. Ångest, välkommen hem till mig. Ni vet vart ni har mig.

Lite bilder

En paus i plugget. Lite bilder från förra helgen då jag tömde karmeran.



1. Antons Mila 2. Försöka bli fin. Finn Sara. 3. Marängswiss någon? 4. Vad förklar du för ord, Anna?

Lördagen

Födelsedagsfirande strax.
Ikväll melodifestivalen.
Mellan massor av plugg.
Livet är underbart!



Min sallads ätande vän här gjorde något bra igår och jag är stolt.

GRATTIS

Någon gör natten idag, någon började fylla år för en minut sedan. Grattis älskling! Om du nu skulle läsa min blogg ligger det här och väntar på din huvudkudde, så cykla fort.







Jag har haft besöksrekord på min lilla blogg här idag / igår. Kul. Välkommna. Men ärligt ge er! För vad har jag skrivit om de senaste dagarna magsjuka och feber. Hur tråkigt kan det bli. Jag gillar inte att vara sjuk och ni gillar antagligen inte att läsa om det. Eller gör ni det? VA? VA? VA? Gotta er i andras misär. Kan lova att när jag är frisk är mitt liv så spännande. Lovar och svär. Just nu är det intressantast jag kan berätta för er att facebook har ny design. Tacka mig för infon,

Födelsedagskalas igen

Det duggar tät nu. Imorgon fyller min älskling år. Blir inte kalas hos oss som tänkt. Mamma Molkom ställer upp. Tack och bock.

 

Nu Så ska det låta

Glädje

Tänk vad ett samtal med en bra vän få en att må bra. Många är ute på världsturné just nu. Riktigt kul för dem, bitter för mig. Nej men jag är så glad för dem men ännu gladare när de hör av sig. Längtar galet tills de kommer hem men de får gärna stanna ett tag till så de inte åker så snart igen.

Följ dem:
Simon
♥ Sofie

Sex on fire



Igår var inte en av mina bättre dagar. Man är inte så kaxig med magsjukan och 40,5 i feber. Idag mår jag lite bättre i alla fall. Man får vara glad för det lilla och tacksam för en papps som kommer som ett skott.

Jag är så sjukt sugen på cheeseburgare men att gå till McDonalds för att ta ett bet och sedan bara äcklas av den lockar inte. Mc borde börja med utkörning. Fasiken vad smidigt.

Bra blogg annars. Jag är nöjd

trolla mig här ifrån

Jag har inte tid med det här. Ångest över axlarna samtidigt som jag vet att jag inte kan göra annat än att vila. Skolan, skolan, skolan. Panik! Tre tentor snart. Galet! Har inte ätit på två dygn och snart har 4 kilo har försvunnit från min kropp. 4 kilo! Galet. Det var tack och hej till mina nya friskis muskler, som jag var så nöjd med. Ikväll blev det även tack och hej till mina hockeybiljetter. Robin fyller år på lördag och det kommer typ 20 pers hem på eftermiddagen sen blir det nog en hel del killar här på kvällen. Allt detta betyder mycket att göra hemma och jag bara panikar.

Tack och bock

Tack älskade lilla Maja för Coca cola och isglass gjorde min dag tillsammans med ipren och alvedon mixen. Sen vilken dag men.

Robin kom hem, kom hem nu!

Riktigt nöjd

Så här var inte hur jag ville ha det. Sjuk, igen. Sängliggandes med två arbeten som ska in imorgon. JAG VILL INTE!

Nivån självömkan är på topp just nu. Ska man gå varvet runt är det inte min tur igen. Faktiskt inte

Tack älskade för du förgyller mitt liv



Jag kommer att tänka på en låt, tror ni känner igen den. Den går typ: Det är över nu men jag kommer ihåg alla tider med dig.

Om du lämnade mig nu



Åhhh, vad jag saknar dig. Tänker på dig och hoppas du har det bra

Dagens



Jag har dejt ikväll

Bag lady



Vårens nya. Kunde inte hålla mig. Från HM.

Plåtburkar

Jag är på jakt efter gamla plåtburkar som det sår vanellin och bakpulver på. Kanske kakao också. Ni vet riktiga orginal. Kanske lite finare än willys kartonger.



Dessa finns ute på tradera nu. Får fortsätta att hålla ögonen öppna för det finns en hel del.

Ulf Lundell



Det var en låt jag satt och väntade på hela konserten. En ynka låt som inte kom. Kärleken förde oss samman. Får lyssna sönder den nu istället, live hade varit grymt men, men smällar man får ta. Har hört den hör låten på ett bröllop och det var bland det finaste jag varit med om.

Annars ger jag inte konserten så högt betyg. Ljudet var som alltid i Löfbergs Lila Arena dåligt. Dags att göra någonting åt det snart? Sen kunde han ha valt lite bättre låtar. Han spelade inte de gamla godingarna. Jag är inte det största fanet, men när inte ens Saras föräldrar som anser sig vara det hade känt igen någon av låtarna så är det illa.

Finaste fint



Den här fina tröjan låg i paketet. Mammsen har stickat den till mig! Ingen annan som har precis en sådan här eftersom jag valt färgerna helt själv. Den ska jag mysa i ikväll när jag ska på Ulf Lundell och sedan agera chafför.

Mönstret kommer härifrån Det är den bruna tröjan på första sidan.

Ikea önskningar




Ikea önskningar till nya badrummet. Hyllan full med handdukar. Åh, jag tycker det är så fint. Tops och bomullshållarna är hur söta som helst.

Hmms gjorde ett försök med Pisca men texten försvann. Någon som kan förklara varför?

Paket

Och imorgon hoppas hoppas jag att jag får ett paket på posten. Vet att det blev skickat idag i alla fall och att innehållet är perfekt. Nu msåte jag skynda!

Bli lite party



Nu ska jag försöka bli lite party sedan bär det av till Anna. Ikväll blir det studenttorsdag. Tackar.



Annars har jag lyckats med bedriften att ladda ur bilbatteriet, igen! Jag är så duktig. Tror det är ett tecken på att jag och bilen ska skiljas.

En ny gos



Ny och apsnygg om jag får säga det själv. Kommer nog att bo i den här!

ÄLSKADE SWEDBANK!

TACK ÄLSKADE SWEDBANK!!!! Alla swedbanks kort är urfunktion och de vet inte när de kommer funka igen. LOVELY!!!!

Of to school

School, school, schoooool

Födelsedagarna fortsätter

Tät födelsedagsvecka i familjen. Jag i söndags, Gustav idag och pappa på fredag. Idag firar vi GUSTAV som fyller 10 år.  Av oss (mig, Jennie och Robin) fick han en mp3 spelare som vi fyller med musik just nu. För att inte tröttna på tårta äter vi idag marängswiss. (stavning?)



 

Cypern vistelse



Den här lilla sötnöten i form av min lilla syster yster skickar vi iväg till Cypern nu i tre veckor framåt. Praktik med skolan. Lyyyyyyx. Jag kommer att trivas som fisken i vattnet här i snöiga Sverige!

Sakna mig inte för mycket och ha det riktigt kul!

Bullbak och paketöppning

Vill tacka alla som ringt, smsat och på andra sätt grattat mig idag.  Så tack och bock. En bra dag med mycket godsaker och presenter. Bland annat fick jag de underbara handdukarna jag sneglat så på. Bilder kommer. It's a promise!


Den bästa presenten kommer nog i veckan. En tröja som min mamms har stickat åt mig. Den är färdig men ligger uppe i Umeå. Jag väntar sååååå!!!

Imoegon är det ny vecka med nya tag. Dags att sova snart. Är helt slut.



Haha min systers pojkvän ger tårtan fyra av fem toasters.

Idag är det min dag


RSS 2.0