Havet är djupt

Nu är det snart läggdags för mig. Jobb väntas imorgon med. Sedan är det ledigt. Underbart. Nästan två veckor innan skolan börjar. Mums. Damn vad jag ska sova.

Nya året börjar dock med en Ålandsresa. Ska bli riktigt mysigt, mamma, mormor, Marin och Kerstin står för sällskapet. En överraskning för mig, riktigt kul. God mat och förhoppningsvis lite fynd i Tax freen. Ska bli skönt att komma bort.



Sist jag och Martin var på kryssning, fyra år sedan. Nu är lillkillen större än mig åt alla håll. Knäcker mig att jag inte kan brotta ned honom när jag vill. Tur att jag har Gustav.

Vart sitter din medkänsla?

Just skriver en såndär riktig skvallertidning om årtiondets sämsta och bästa skönhetsoperationer. På framsidan är en inte allt för smickrande bild på Brittany Murphy med. Hur totalt okänslig får man bli? Visst nummret hade säkert planerats innan hon dog, men hade jag varit chefredaktör hade jag ändrat detta illa kvickt.



Jag tyckte i alla fall att hon var riktigt snygg och att hela historien om hennes död är en riktig tragedi. Lite respekt borde visas mot hennes anhöriga även om de befinner sig på andra sidan jorden.

Sunset boulevard

Dags att sluta mina blå nu. Imorgon väntar nämligen ytterliggare en hård jobbdag.Två till kvar sedan väntar ledighet. Underbart, sedan börjar jullovet på riktigt, om de inte ringer....



Bild
Idag stod musikal på schemat, Sunset boulevard. Älskar musikale även om jag tycker att det är lite roligare då man är insatt i handlingen och musiken innan man går dit tyckte jag denna var bra. Varje gång önskar jag så att jag också kunde sjunga och dansa. Ser så roligt ut.

Karlstadbor, den går ett par dagar till, så passa på!

Bland alla andra

Idag har det fyndats, jag och alla andra glada entusiaster på mellandagsrean. Jag har nog köpt mer kläder idag än jag gjort under hela hösten. Under hösten har det inte blivit mycket köpt så det betyder inte att det kunde lika gärna varit nada. Kom hem med tre nya tröjor och två par jeans. Riktigt nöjd.

Två dagar framåt vankas jobb, sedan börjar ledigheten på riktigt för min del. Mumsfillibaba! Är fortfarande ett bra tag kvar tills skolan börjar.




Den här är till dig, Sara! Mest för att jag kom på hur man gjorde.

Från min igloo



Från ett takfönster till ett annat. Fy fasiken vad mysigt! Idag blir det mys, mys, massor av mys. Kanske ska jag bygga en snögubbe på balkongen.

God Jul Östra torggatan



Det här inlägget är tillägnat till mina grannar högst upp på Östra torggatan, våran egen lilla gata fy fasiken vad ni är goa! I julveckan är jag palmvakt för närmsta grannen Bo är på Grannkanaria. Jag som dessutom skall jobba är inte alls avundsjuk.

Annars så överöser de mig med choklad och önskar mig en god jul. Hur mysiga?

Dan före doppare dan

Alla julklappar är inslagna, nu ska jag iväg och äta lunch med Sara och Sofie sen vankas jobb. Det blir inget bloggat under julen för den ska spenderas med nära och kära.

Så till er alla en riktigt God Jul!

Voddler

Idag har jag fått en bra grej av Jesper. Grejen heter Voddler. Tanken är att Voddler ska fungera precis som Spotify fast med film när det är färdig utvecklat. Just nu är det bara betaversionen men en kul grej ändå.

Invites fungerar precis som vid spotify, ställ er i kö här, eller hoppas på en vän som av någon anledning blir överöst med dem.

Nu ska jag krypa ned i sängen och se en film, vilken vet jag inte än. Imorgon kommer Sofie hem :)

One of all



Dagen har tillbringats på stan. Inte så farligt mycket folk som jag trodde. Dock blev det inga julklappar köpta, inte en enda faktiskt. Till mig själv hittade jag dock en klänning och leggins. Vet dock inte om den blir till nyår eller juldagen.

Imorgon väntar en dag till i hetsen. Har ju faktiskt fyra klappar kvar. Bra Frida bra.



Först på morgonen väntar ett möte som är viktigt för mig. Spännande också, jag är förhoppningsfull.

Kamera

Var hos pappa i lördags som köpte en ny systemkamera, läste på Carins blogg att hon också köpt en. Nej, nu är jag inge lite avundsjuk eller så. Min kamera gick ju sönder i Peking. Eller sönder och sönder det enda som funkar är att ta kort men inga inställningar kan ändras. När kameran var inställd på medelkvaliet när den gick sönder betyder det ganska dåliga bilder eftersom det inte är någon superkamera vi pratar om. Nu står jag i princip helt utan kamera eftersom jag får bättre kort med mobilen.

Jag vill också ha en ny kamera. Kanske inte en systemkamera för jag kan verkligen inte med dem, vilket jag skulle vilja. Har kollat på långzoom ett tag för flertalet hade sådana i Kina och fick riktigt bra bilder. En mycket enkarekamera. Men jag vet inte, och student på det.

Någon med erfarenhet av långzoom? Vad tycks

Kanske kan bli en examenspresent till mig själv till sommaren?


Den här långzoomskameran finns att köpa på netonnet.

CV-tips?

Jag har parkerat mitt sweetass i soffan. Bullat upp med massa kuddar och en filt. Mys för hela slanten.

Tänkte ägna kvällen åt att skriva ett slagkraftigt CV. För damit folks nu har jag bara en termin kvar om fem månader ropar jag FÄRDIG! Ett jobb då vore ju inte helt fel. Det har börjat bra med skrivandet. Word är öppnat och jag har börjat med Hej. Sen tog det stopp. Fyndigare än så är jag tydligen inte. Någon har några bra tips?

Nej nu tar gör vi ett nytt försök...

Dagen diss!


Dagens diss
började jag tydligen med idag. Den går till männsikor som tränar i mössa, alternativt keps.  Tränar man hårt är det hur äckligt som helst, blir man inte ens svettig under mössan så är man knappast där för att träna bara för att glassa. I ett gym glassar man dock knappast med mössa snare med mindre kläder och en snygg kropp!

Nu längtar jag galet

Två dagar kvar, två ynka dagar sedan väntar jullov. Underbart. Tror aldrig ett lov har kommit lägligare. Sedan är det en termin kvar, dryga fem månader sedan är jag KLAR!

Skaka rumpa

Idag har jag skakat rumpa. Afro dans stod på schemmat. Första gången på nya gymmet. Självklart var det en tidning där och fotograferade. Lyckat.

Dock var det väldigt kul, så det passet kommer jag nog gå på flera gånger.


Bild

Dance dance dance


Ikväll ska jag nog svänga lurviga. Ska du?

Knäckkok



Här på hemma har det kokats knäck idag. Sen har det pillats med att träffa formarna. Nu står resultatet klart och vi får se hur länge de räcker.

Knäck har det fantastiska receptet; 2,2,2.

2 dl grädde
2 dl sirap
2 dl socker

För en nötallergiker som mig är inte nötter ett alternativ, däremot ströbröd. Ger en lite godare konsistens. En fyra fem matskedar brukar vara lagom.

Nej nu ska det ätas, tränade faktiskt nyss. Plus minus noll är melodin!

Skogstokig

Här sitter en riktig bitterfitta idag. Någon som tydligen inte har möjlighet att laga egen mat snodde min matlåda i skolan idag.

  • Om det är så att du inte kan erbjuder jag en kurs här hemma i mitt kök.
  • Har du inte råd tipsar jag om nudlar finns i många olika smaker.

Sen gick ett par av mina favoritjeans sönder idag. Inte heller kul. Kanske ett tecken på att det är dags för en rejäl shoppingtur snart.

Nu ska jag iväg på för att låta bussy möte. Kan man väl egentligen inte kalla det men jag vill låta viktigt. Sen blir det träning lite aggrissioner måste tas ut.

RSS 2.0