Jullov!

Nu är det jullov! Jag är så trött. December har varit det värsta jag varit med om. Att läsa ströa kurser som inte är tidsmatchade kan blir fel ibland men nu är det klart! Alla uppsatser är inlämnande och sista tentan är skriven. Vad som om jag vill kan ha varit min sista tenta. Nu är det fest! Som jag förtjänar det. Eller ja först är det brittisk julmiddag det ska bli riktigt spännande. Tidigt imorgon bitti väntar hemfärd. Det är sjukt. Vid den här tiden imorgon är jag hemma i vår lägenhet. Vet inte riktigt hur det kommer kännas. 
 
Nej, nu ska jag hålla tummarna för Sverige och dricka vin
 
Den här har varit med mig hela tiden. Det är personligt orkiderekord må jag säga men nu du lilla vän är det okej att trilla ned. 
 

Ljuset i tunneln

Alltså jag är så glad att denna vecka är över! Fyra uppsatser har lämnats in och jag vet knappt längre vad jag heter. Jag bloggar dåligt men finns inte så mycket annat att dela med sig av än rummets fyra väggar en vecka som denna. Två snygga skypedater har jag i alla fall haft. Eller ja, den första är ju via Hangouts, googles egna som funkar väldigt bra. Det där att man kan pimpa sig själv och sin dejt gör ju allt lite roligare. Det där snygga paret kommer förövrigt till Oxford på lördag. Ska bli så pepp! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bodleian Library och Harry P

Idag tog jag en pluggpaus, välförtjänt tycker jag minnsann själv. Jag tog med mitt finbesök från Sverige till Bodleian Library, ett av Europas äldsta bibliotek och en av inspelningsplatserna till Harry Potter. Bibliotekscenerna så klart men även sjukhusscenerna kommer därifrån. Riktigt nördiga läsare kanske känner igen sig. Ida?

För övrigt är biblioteket fortfarande i fulldrift även om det varje år tar i mot en stormängd turister. De får en kopia av varje publicerad bok i Storbritanien, vilket motsvarar ungefär 5000 böcker i veckan. Lagom...
Det är galet häftiga byggnader i denna stad. Just där kan man förövrigt gifta sig 400 pund i timmen. 
 
RSS 2.0