Update

Dåligt med bloggande ett tag nu men hör och häpna jag har lekt workingclasshero. Alltså jobbat ett par dagar. Satt himla fint för plånboken sen himla fint för humöret då jag träffat många arbetskamrater jag inte träffat på länge och haft himla roligt.

Har haft en underbar kväll på sjön. Legat i och badat ändå tills jag blev upptvingad. En rolig helg och bra vänner. Livet är helt okej. Om mindre än en vecka väntar Kina och förberedelserna har börjat lite smått, lika så resfebern.

Duktig tjej

Jag har ramlat på min cykel. Den enda tanken var slå inte i huvudet, slå inte i huvudet. Det gjorde galet ont. Jag kände mig som en fyraåring när jag blev omplåstrad. Nu är jag ledsen och tröst myser under en filt i soffan med ett värkande knä och en än mer värkande axel. Jävlar så klumpig

Tydligen ny



Tydligen har jag investerat i en seriös mobil. Ingen konstig färg eller special. Den är dock hur rolig som helst eftersom den läser upp smsen. Haha, jag garvar så jag inte kan stå upp.

Blå droppen



En ny en har flyttat in i mitt vitrinskåp. I mitten på bilden ser ni den. En vin karaff i serien blå droppen från Orrefors. Jättefin. Tycker ni inte? På lördag ska den invigas!

Dinner for two





Härlig sommarkväll med en härlig middag på balkongen. Nu ska pannkakor stekas för ytterligare en härlig sommardag

Härliga sommar



En dag i solen har satt sina spår. Trött och sliten har jag intagit soffläge. Årets första dopp i älven har hunnits med.

Jag och lillFrida som hon kallas. Jag för storFrida. Robins lillasyster har sovaöver party! Imorgon ska vi åka båtbuss till Mariebergsskogen där det ska spelas minigolf och badas. Härligt! Nu Prison Break

Äntligen!



Vägg till grannen! Det är så underbart! Nu har vi inte längre en lång terass delad av tre grannar utan en egen balkong. Känns nästan lite instängt. Vi har härliga grannar som man pratar med men lika och fläka på balkongen vill man göra ifred.

Nu vet vi äntligen hur stor balkongen blir när det blir dags för trätrall osv. Nya utemöbler vore också något. Bordet är fint men stolarna är Ikeas klappklapp egentligen tänkta för inomhusbruk. Funkar so long. Men som sagt, balkongen är inte prio ett just nu. Känns som ett projket för nästa sommar.

The swedish wiking



Hon lämnar landet! Mot barnen som tror hon är en viking. Jag är riktigt trött. En tur fram och tillbaka till Göteborg som startade halv fem är inte bara. Har sovit i soffan senaste tre timmarna inte  helt ok! Hemma väntade en underbar överraskning. Visar sen. Nu blir det kvällsfika på balkongen.

Update via skype visar hon sin utsikt och en hare. Hahahahah kul att hon kommer utomlands och får se exotiska djur.

Alldels för bra

Alldels för fint väder för att sitta inne vid datorn. Jag har semester och solen skiner! Älskar det!

Imorgon ringer klockan vid fyra, då ska lilla Jennsan köras till Göteborg.

Tre global

Jag blir alldeles skogtokig på tre och deras kundtjänst. Olika svar hela tiden. Hur funkar tre global? Är det bara fördelaktigt när man är i Sverige och ringer utomlands? Vore bra att veta inför Kina resan nu, om jag ska beställa eller inte. Någon som har koll?

Jordgubbar med riktig mjölk är svensksommar



Svensksommar är nog bland det bästa som finns. Dagen har spenderats vid Vänern, närmare bestämt vid Christers stuga. Huvudet har legat nedstucket i senaste nummret av Elle interiör. Fått inspiration och gått iväg och plockat smörblommor som hängts på tork. Fint att lägga uppe på vitrinskåpet där.  Annars har jag har färskat upp min kasta piltalang lite. Jag är ju totalt hotelmästaren på Gran Canaria, 2000?

Sweet dreams!



Jag ska inte på Peace and love imorgon. Som alla andra. Hoppas för eran skulle på kanonväder. Ok, jag skulle gilla att ligga och läsa på balkongen i solsken. Bli lite brun. Men mest hoppas jag på bra väder i hela landet för eran skull.

Veckan som kommer blir känslofylld, ska skicka iväg lillasyster yster till England och Jersey. Ett år blir hon borta, ett helt år. Galet! Anledningar för mig att ta mig till England!

Nu ska jag krypa ned hos mannen, finns inget bättre. God natt på er!

En önskelista till balkongen






Min önskelista till balkongen. Ett miniväxthus. För att jag ska kunna så där i början av sommaren samt lite förvaring, för bland annat grill.

Trätrall, för att betonggolv är så fruktansvärt kallt. Problemet just nu är att vi inte vet hur stor balkong vi kommer få. Delar så kärvänligt med grannen eftersom väggarna som kom var i fel nyans. Tackar. Som tur är, är grannen av den sort att det inte är till någon skada alls. Men det är alltid skönare att ha sitt eget. Allt från Biltema, vilket ställe!

A puppie mabeeee?

Dagen har tillbringats i Svanskog hos släkten. Världens värsta men goaste knähund kom och hälsade på. För lilla Freddie är det bara famnen som gäller. Blir riktigt sugen på en egen men det är det här med tid och det spontana livet som försvinner.


Dagens

Männen i mitt liv

Gårdagen



Årets första dopp


Min blogg har blivit lite av en tema regnblogg. Kanske finns den inriktningen på bloggkoll. Väder - regn. Nej, antagligen inte. Men det regnar ju så galet mycket att det inte finns så mycket annat att dela med sig av. Men jag har iaf badat. Då blir man också blöt. Precis som vid regn

Midsommar

Imorgon blir det midsommar på landet. Supermysigt. Nivå, gympaskor, jeans och peaktröja som på den gamla goda tiden. Eller hur Anna? Grillning, vin och jordgubbar. Kan det bli bättre?

Nu är det natten. Puss och kram

Smatter



Har jag sagt att jag älskar mitt sovrum? Plåttak, snefönster. Regnet smattrar, kan inte bli bättre. Under en filt på sängen, snart med en kopp varmchoklad. Jag flyttar mig inte. Inte en chans.

Väldans vad jag bloggar idag. Inte mycket annat att göra i regnet

Compact living

Hur litet kan man bo. Det farsinerar mig.  Compact living. Ett uttryck som kommit mer och mer inom design världen. Handlar om så mycket nytta som möjligt på liten yta som möjligt. Det finns så mycket smarta lösningar.  Bäddsoffor, ihopfällbara möbler, förvaring. Till och med ihopfällbara badrum. Har man stil och känsla kan man få det så snyggt.


Foto: www.hemmakanalen.se

Här är en lista på de minsta lägenheterna som är till salu i Stockholm.
Här är en riktigt rolig sida för er som vill titta lite hur andra har det och få lite inspiration.

All over the world



Här ser ni vart jag har varit. Tog med Kina. Soon to be. Efter det har jag hunnit med tre världsdelar, Europa, Afrika och Asien. Mer kommer! Vart har ni varit?

Oh baby it's raining



Regnet bara vräker ned. Midsommar väder, tackar. Jag väntar besök och har därför bakat chokladmuffins. Smarigt!

Baksmällan




Jag skrattar fortfarande, trots att jag kom hem för nästan en timme sedan. Bland de roligaste filmer jag sett. Går nog inte att förklara med ord. Den måste verkligen ses! Tror nog jag kommer köpa den där filmen när den kommer ut så jag har något att skratta åt när jag är på dåligt humör

Upptäcker en tiger i badrummet efter utekvällen, minns inget. Det säger allt. Skrattar så jag får magknip här nu.

På balkongen



På balkongen med Martina Haags i en annan del av Bromma i handen. Helt ok!

Bring me back




Regnig, ruskigt och blåsigt Sverige. Tillbaks till Tunisien med baby och en fruktdrink samtidigt som man tittar ut över morgongympan vid poolen. Det hade varit grejer det!

Tur att Kina lovar varmare temperatur...

Greys anatomy



Vad är det som händer? Lite väl spännande slut. Längtar till säsong 6...
Vad tror ni?

Sommar, sol och häftig pool


Klassfesf i vintras



Idag kom sista tentaresultatet så nu har jag verkligen sommarlov. Två år avklarade. Ett år kvar. Underbart!

Nu väntar tre veckor av forhoppningsvis fint väder, hemmapyssel, mys och fest. En hel del Kina planerande också förstås.

Elle



Blev uppringd av en telefonförsäljare förra veckan. Kunde bara inte tacka nej. Åtta nummer av Elle interiör för 149 kronor. Kan det bli bättre.


En kväll på blå



Igår satt vi på uteservering och mös. Alla tiders.

Idag åker Sofie och Naza tillbaka till Norge och Sara till Italien så det blir lite tomt

Äntligen



Har nu landat i soffan. Trött som bara den, men har haft en kanondag. Imorgon blir det en tur till Borås. Bilen går vid sex så god natt!

Jennsans dag!



När man lämnar sådana här bilder i någonannans mobil får man skylla själv. Men idag är det din dag, din alldeles egna. V ilken du iof får fira med väldigt många. Jag hoppas att den trots regnet blir den bästa någonsin!

Nu ska jag upp. Upp och fixa massor av grejer till dig! Allt för att det ska bli den bästa dagen någonsin!

Expedit




Praktiskt, snyggt och tydligen ny. Våran hylla är dock träfärgad, inte vit som på bilden. Pyssel blir i andra halvlek.

Indiskas fina

Den här kudden från Indiska är precis i den stilen jag vill ha i min lilla trappa ut mot balkongen. Inte nu på sommaren då det är ett himla spring där. Men till vintern då balkongdörren är stängd.  Det har blivit en sittplats som verkligen utnyttjas, kuddarna några stycken skall förtydliga sittplats känsla ytterligare. Kudden kostar 149 kronor styck.


A new one



Jag har fått en tröja av Soff. Ser ni hur gosig den är? Den ska jag bo i under tiden i Kina.

Världens vackraste lilla prinsessa



Världens vackraste lilla prinsessa går på studentbal. Så fin. Här tillsammans med superfina Anna!

Studentbal 2009

Idag har världens snyggaste lillasyster studentbal. Hoppas verkligen på fint väder och en lyckad kväll. Nu ska vi snart iväg och få frisyren fixan. Hon kommer att bli så fin.



Jag och Simon 2007

Ståltrådskonst



Min kreativa moder har varit i farten. Kolla det här fatet hon har gjort till mig i ståltråd. Så fort jag har hängt upp hjärtat hon har gjort över min säng ska ni få en bild. Så snyggt!

Fräschaste randigt





Min lägenhet är väldigt vit. Funderar på att "piffa" upp den lite. Har en sida på en garderob jag vill tapetsera, eller hänga att tyg över. Dessa kommer från Ikea.  Den längst ned i högen fanns inte på storbild men ser hur snygg ut som helst.

Glädje



Vi kan kalla det en sommardröm



Mitt tårtfat från Ikea är en av mina favorit ägodelar.

Nöjd

Dagens tenta gick bra så nu är det fest och sommarlov! Tydligen städdag också eftersom mammsen kommer imorgon. Mindre kul!

Soon to be!

Sommarlov!


Imorgon skriver jag och Katta vårens sista tenta. Så ofattbart skönt!

Efteråt ska jag nog unna mig något, så som mamma alltid säger. När man gjort något man är nöjd över skall man unna sig. En vin vinkväll, god mat. Kanske, kanske en ny pandora berlock om jag tycker att jag har råd. Vem vet? Imorgon ska jag bara gå runt hela dagen och tycka att jag är förbannat bra!

Välkommna hit!



Snart kanske vi får besök här i Karlstad. Det vore grejer det!

Längtan

Efter imorgon är det ett år kvar tills jag är färdig, då kommer jag att stå där arbetslös och förtvivlad. Haha. Fruktansvärt skoltrött just nu så sommarlovet kommer alldels passande. Men gud vad jag längtar ett år framåt i tiden!

Imorgon skall balkongen vinas in för första gången på riktigt och nya grillen skall prövas om vädret tillåter. Lovely!

Tackar!

Så var det bara att lägga bakom sig för alltid. Galet nöjd :D

Hej på dig!



Hej långa håret! Jag saknar dig, men det känns bra ändå. Jag är nöjd men är ju så dålig på att fixa det.



En underbar kram, en underbar vän. Lovely! En underbar dag! Världens bästa omger mig från alla håll. På alla plan. Livet i övrigt flyter på näst intill smärtfritt. Jag mår bra. Kan man göra annat?
Kompis det går bra nu!

Soff baby

Snart så kommer Soff hem :D Som jag har längtat. Välkommen älskling!

My own

Hihi. Pröva att skriva http://frida.st Vilken grej ;)

Mattetentan är gjort du och nu är jag alldeles tom i huvudet. Bara att lägga bakom sig nu, förhoppningsvis för alltid
RSS 2.0