My man



Look at your man, now back at me

Expo Shanghai 2010

Imorgon öppnar världsutställningen i Shanghai. Tror ingen kan förstå hur mycket jag vill vara där. Sitter och kollar på de olika ländernas paviljonger. En del är riktigt fräna att se på, nytänkande, coola, spännande former och jag sitter här och tänker vem räknade på det där? Hoppas att en dag ska jag få vara med på något så här stort.


bild

Här är den svenska. Den är bra. Visar på återanvänding och återvinning. Så himla svenskt men dock så himla bra att visa att det går att bygga stort men inte bara för det tappa miljötänket.

Åh, vad jag skulle vilja störra mig på kineser som går rätt in i mig på lite för folk täta gator.

Paket

Inte var dag man får en paketavi utan att veta vad som väntar. Går iväg för att hämta det, inser att det är 11 kg tung och stort som en flytt kartong och inte ens till en själv....

Felfixat

Alla ni som känner mig vet att jag är ett stort fan av felsms. Nu har jag ett nytt tips till er; felfixat!

Fem små liv



Avslutar helgen med en riktig mys bild. Längtar till slutet av maj då jag ska tillbringa en egovecka i Umeå med en liten, mamma och morfar. Mest bara mys. Hoppas på en härlig försommar vecka på altanen.

Nu ska jag sluta de blå. Hoppas på mycket spännande post imorgon. Kan mycket väl bli en sista rycket vecka med endast småändringar kvar sedan. Hoppas, hoppas! Heja på oss! En bra vecka väntar alltså.

Nytt till samlingen



Två nya till min samling. Har hittat underbara ljuslyktor i samma serie. De ska jag unna mig någon gång nrär jag gjort något riktigt bra.

Keep on walking


Har ni sett Salem Al Fakirs musikvideo till Keep on walking. Jag tycker den  är jättecharmig. Inför medlodifestivalen hade han med sig en kameraman som filmade honom. Detta har satts ihop till till videon. Skönt när man förstår videon.

Nu ska jag till skolan på handledning för exjobbet. Inte mycket kvar nu...Vissa veckor är helt enkelt bättre än andra.

Shutter Island



Såg Shutter Island igår. Jennie hade skrämt upp mig., trodde den skulle vara jätteläskig. Icke sa Nicke. Den var kanonbra. Oväntat slut, vilket känns som temat på alla filmer jag ser nu. Sen att jag gillar smarta psykon är en annan grej. Tycker verkligen ni ska se den om ni inte gjort det än. Sen tycker jag att den kära Leonardo är en riktigt bra skådespelare.

Vi har anledning att fira


Igår bakade jag och Anna tårta till Madde och Katta. Vi firade att de klarat matten. Så himla kul. Sista rycket nu tjejer!

De hade med blommor till mig. Åh, de är så söta. Blommorna står på köksbordet nu och jag blir glad när jag tittar på dem. Har tackat ja nu, så börjar den första september. Ska bli så kul. Fast jag har nog inte fattat det än. Känns overkligt.

JOBB JOBB JOBB

KAN NOG INTE SLUTA LE! Jag har blivt erbjuden ett jobb! Precis inom min utbildning och precis inom den delen jag tycker är så rolig. ÅHHHHHHH! En sten föll från mitt hjärta. Jag gillar läget och mår lite för bra just nu!

En packad väska



 

Nog för att mitt sovrumsfönster är skitigt men de där svarta fläckarna har inte funnits förut. Är det aska? En färdig packad London väska står i mitt hall golv har inte haft ork att packa upp den ännu. Känns riktigt omotiverande. Men man ska inte klaga det kunde varit värre. Jag kunde suttit fast på något mindre trevligt, mindre billigt ställe och inte kommit hem.

 

Igår hade jag en mysig kväll med Carin. Även om det tydligen är riktigt svårt att äta på någon bar i Karlstad. Sen otippat mötte vi Jelena.

Nu ska väcka min kära svärmor äta lite frukost. Buy some new shoes, för mina gick sönder igår. Sen blir det en fixare dag med pappsen. Båten ska hämtas och så vidare.

 

Jag är inte bitter...

En gång skulle jag till London. Sen en vacker vår dag fick en vulkan på Island utbrott. Sen skulle jag inte till London mer.

Bra helg

 

Jobb, bio, fest, Ikea, träning, innebandy, solning, staden, man hinner mycket på en helg. Nu ska jag snart sluta mina små blå för en ny vecka väntar.

Imorgon ska jag färga håret och klippa mig, på torsdag åker jag till London :D



Remember me

Såg Remember me ikväll. Trodde det skulle vara en riktig myspysfilm att gotta upp sig till. Men icke! Jag gråter alltid till filmer men idag tog jag det till en ny nivå. Började redan i första scenen. Inte helt okej. Jag grinar när det är sorgligt, lyckligt, fint, ja mest hela tiden.
Jag hatade slutet. Usch. Blir så arg bara jag tänker på det. Ska lägga mig och fantisera ihop ett eget slut så det blir på mittvis. So much for my happy ending.

 

Svenska Lena Olin hade en roll. Hon är fruktansvärt vacker. Det måste ni hålla med mig om. Sen var han Robert med också. Han är ganska snygg han med.

Grinsill



Här sitter jag och är grinig för jag inte får se Greys för det är faktiskt hockey. HALLÅ? Färjestad har åkt ut? Nu räcker det för den här säsongen. Inte ens när jag visar hundvalpsögonen får jag bestäma. Livet är banne mig hårt.

Hårding

Ett hårt, sent pass på gymmet. Älskar att träna sent, mest för att ingen annan gör det. Tre pers där nu när jag var där. Helt underbart, ingen kö inget krånel. Men jag är på gång nu. Jag är en riktig periodare när det gäller träning, men har faktiskt hållit igång riktigt länge den här gången. Plus till mig. Nej, däremot resultat och det sporrar att fortsätta.

Att jag dessutom har kommit igång att börja springa är ännu en bonus. Dock blev jag lite ledsen när jag såg att jag inte kan springa Vårruset. Funderar på Stadsloppet. Men har aldrig sprungit en mil så får se hur det blir med det.

Mamis dag idag

Idag säger vi grattis till min lilla mamma som fyller 48 idag.

Påskhelgen



Det ser ut som det blir vår i år också. Underbart. Klockan är ett, förrådet är städat, lika så klädkammaren. Resten av lägenheten ser ut som hej kom och hjälp mig men det är detaljer. Jag och mannen är nöjda med vad vi har åstakommit.

Nu är maten klar och snart väntar jobbet.

Att älska som en porrstjärna

I dag har jag läste 453 sidor ur en riktigt bra bok. Jenna Jamesons sjäklvbiografi; Att älska som en porrstjärna, en sedelärande berättelse. Brutalt ärlig. Rekomenderar den verkligen.


 

En riktigt bra bok för lata dagar. Mycket annat blir inte gjort eftersom man blir helt fast.

En vecka i maj



Några ska tydligen utomlands och ha det bra. Faktiskt tror jag att du, jag, din mamma och din morfar kommer ha det nästan lika bra vi med. En vecka helt utan måsten och täckning på min usla mobil.

Svepa böcker, baka, äta och bara vara. Jo, det kommer funka. Sällan jag unnar mig sånt och jag längtar.
RSS 2.0