Gamla godingar

Hittade riktigt mycket gamla bilder här i en mapp på mammas dator. Har suttit ett tag och varit nostalgisk.


Bil, jobb och ett underbart liv



Idag har jag jobbat i elva timmar. Det förklarar min pigga uppsyn. Jobba behöver jag verkligen. Köpte mig nämligen en bil idag. Helt sjukt. Jag, en bil? Ska om allt går som det ska hämta den på onsdag. Vart ska jag ens ha bilen? Utanför mig kostar det 10 kronor i timmen att stå. Nästan lika dyrt som en liter bensin. Bra Frida!

Annars leker livet på. Allt är klart med Ramböll och det känns galet. Allt det jag kämpat så för. Nu är det här. 25 semester dagar om året. Tackar! Ska bli spännande att pröva det fenomenet. Även om jag inte ska klaga på livet just nu.

Examensarbetet har inte många ord kvar och det känns helt fantastiskt. Var på tryckeriet i veckan och hörde oss för. Känns galet. Det är så himla lite kvar.

Sitter och försöker hitta boende till mig och Katarina i Göteborg den 23 juli. Pink! Någon som vet något bra och billigt? Hojta!

Cars

En helt underbar vår dag. Testade Mariebergsskogens nya minigolfbanor, lika så mitt tålamod. Banorna är bättre än förra året, mitt tålamod ligger på samma nivå.

Nu väntar en lugn vecka. Ska inte ta ut mig allt för mycket. Ibland är livet allt bra härligt. Veckan skall ägnas åt att lära in så mycket som möjlig om bilar. Här lämnas ingenting åt slumpen. Här ska allt tas in. Jag lär mig om hästkrafter, motorstorlekar, kollisionsrisker och gudarna vete allt men är man nogrann så är man. Har aldrig köpt något så här dyrt så bra måste det bli. Bra på ett bra sätt. Menar att jag köper ju hellre en fulare bild med bättre resultat i krocktester.
RSS 2.0