London here we come

Nu drar vi till London och leker turister. Eller leker och leker, vi är turister. Ha det! ♥

image65

JAG ÄLSKART!

JAG ÄLSKARRRRRRTTT ;D;D
Har fixat och donat hela dagen. Känns som man inte kommer så långt och oj vad grejer vi behöver köpa men jag älskart och Robin är bäst!

Imorgon, imorgon, imorgon

Riktigt trött är jag nu. Massor med skolarbete har jag att göra för jag åker till London på tordag morgon och har därför inte torsdag och fredag på mig. Ikväll är det träning också. Min andra innebandy träning någonsin. Karriären går spikrakt uppåt. Kunde inte träna förra veckan och får egentligen inte träna idag heller men det skiter jag i. Jag vill. Får ta det lite lugnt helt enekelt. Missar despret också därför såg jag det förut. sånt missar man inte bara.

Idag har jag och älsklingen varit på Ikea och shoppat lite. Massor med små saker till köket. Jag fick papperskorgen med lock på till toan. haha. Ikea är mitt favoritställe. Kan bara gå runt där och drömma. Inreda lite i tankarna. Lite svårt dock då vi inte har bestämt färg på tapeterna än. Men det är väl dags för det snart. Imorgon får vi lägenheten!!!Hur kul som helst. Hinner inte flytta så mycket dock eftersom Robin jobbar kvällen och jag också jobbar. Sen måste jag packa inför London har inte packat något än. Hur varmt är det ens där nu? Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller med mig? Skor? Sen är det skolarbetet också. Har en hel del att göra för jag hörde att det gick bra i skolan idag. haha. Jag orkar inte mer. BLÄääääÄää. Kände mig himla mogen där. Ucsh.
 
Nej, nu är det dags för träning. Om jag hittar några kläder, har packat ned allt.
Ha en bra kväll!
image63

Monday morning

Hej!

Lite knäckt blev jag imorse när jag gick upp och insåg att Jennie hade höstlov och inte jag. Nej, jag får inget lov. Livet som universitets studenrande är hårt. Eller ganska i alla fall. Tog mig en sovmorgon idag, tyckte att jag behövde och förtjänade det. Har bara ett arbete som ska in imorgon, en utvärdering av kursen, har inte ens börjat men det går fort när man väl gör det.

Dagens to-do:
♥ Skriva utvärderingen
♥ Plocka i ordning på rummet, allt ned i säckar och flyttkartonger
♥ Packa inför London
♥ Åka till stan och växla pengar

Nej, nu kanske jag ska ta tag i livet. haha Ha en bra dag!

336489-62

Det är skrämmande

Det är skrämande stökigt i mitt rum just nu. Kanske är därför jag sitter här, för att slippa ta tag i det. Det är grejer precis överallt. Kommer inte kunna att sova här inne på bra många timmar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har hur mycket saker som helst. Hälften använder jag aldrig och då menar jag verkligen aldrig. Kan bara inte slänga sakerna. Har någon slags relation till dem och det går bara inte. Kommer säkert till användning någon gång men det vet jag att de inte kommer att göra. Jag menar jag har fyra omgångar kläder som jag kan ha när jag ska måla. Hur ofta målar jag. Typ aldrig. haha.
Har börjat att packa ner mina kläder i säckar. Kläder som jag inte skall använda fram till London resan eller där. Gör svårt att bestämma sådant innan så det blir att allt bara ligger på sängen istället. Usch. Men jag måste vill helst bli klar imorgon så hela dagen på tisdag kan ägnas åt Ikea.
Nej, nu ska jag göra ett ryck innan parlamentet. Hoppas min nya favorit Björn Gustafsson är med.
Ha en bra kväll!

Allt mitt godis

Nu kommer den eviga frågan när är halloween egentligen? Ringde nyss på dörren för andra omgången. Står tio stycken utklädda barn. Tio stycken! Två hade väl varit okej men tio stycken. Godis eller bus?! Som om man har något val. Förmodligen kommer det komma en omgång nästa vecka också men då är jag i London, så synd där!Allt mitt godis som jag skulle äta ikväll. haha. Knäckttjej_88. Kanske tur det eftersom jag fortfarande inte kan träna. Åh, man är aldrig så sugen på att träna som när man inte får. Tänker att sen ska jag börja att träna seriöst. Troligt att det blir något med det.
Ikväll blir en lugn hemma kväll. Är trött och vill bara sova fast klockan inte ens är åtta. Karin har nyss prakatt på mig hur mycket som helst som kan vara bra att ha när man flyttar. Mitt rum ser nu mera ut som ett lagar. Jag har hur mycket som helst att ta itu med men orkar inte. Har kommit en ganska bra bit idag i alla fall. Mycket är jättekul men sen så kommer de tråkiga bitarna som att rensa ur garderoben och skor. Jag kan ändå inte slänga något och det kommer att bli hur mycket som helst så jag skjuter upp det så långt det bara går. Jag är en sådan där människa som sparar allt. Kan vara bra att ha någon gång.

Nej, du blir det lite Grey's för min del!
Ha en bra kväll vad ni än gör :)

Slide

Att vara ledig är nog bland det bästa som finns. Helt ledig. Ingen skola, inget jobb. Inget. Vet inte när det hände sist. Underbart. Visserligen har jag en hel del att packa i ordning och fixa med men det känns så kul att det inte gör någonting.



And I'll do anything you ever
Dreamed to be complete
Little pieces of the nothing that fall
Oh May, put your arms around me
What you feel is what you are
And what you are is beautiful
Oh May, do you wanna get married
Or run away


Du och jag baby <333

Skräll att jag var där.

Bankrån i Karlstad idag. Läs om det här
Hade precis varit och skrivit på hyreskontraktet, Robin skulle jobba och jag tänkte att efter sisådär två veckor är det dags att hämta min cykel som har stått på konsum på Norrstrand skulle hem och äta lunch. Tog vägen förbi lägenheten. Ville bara titta lite då otippat det springer för bi en man med yxa och rånarluva. Sen blev det total kaos. Polisen kom, jakt och grejer. Fick stanna där i typ två timmar. Polisförför. Höll på att hungra ihjäl.

Men i alla fall dagens stora händelse är att hyreskontraktet är på skrivet och allt är klart. Inflytt sker första november. Det vill säga på torsdag. Jag ska till London då så det får väl bli efter helgen. Shit asså. Ska betala första hyran nu. Känns hur bra som helst men jag har fjärlilar i magen. haha. Nu blir det snart en heldag på Ikea. Jag längtar. Måste börja packa nu. Rensa ur.

Nu ska jag åka till Soff och laga tacos. Får se om det blir myskväll med idol och prison break eller utgång. Vi är lite sletna sen igår. hahah

Ha en bra kväll!



So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate, i'm yours

Spakväll och utgång

Sitter här och väntar på Sofie. Hon kommer snart, vi ska ha spakväll med lite prison break sen blir det förfest hos Pelle och utgång sen. Riktigt sugen faktiskt kommer bli skoj.

Sov borta halv denna dag med. Skräll. Imorgon ska jag vara i stan elva, tycker det känns tidigt. Meningen är att man ska plugga åtta till fyra. Det blir det inget med. Hemstudier är verkligen inte min grej. Jag gör det sen är en rätt vanlig tanke. Måste bättra mig. Men arbetet är inlämnat och klart och nu är jag ledig veckan ut!
Jag och älsklingen var på tog en sväng och letade grejer till lägenheten. Hittade en riktigt fin soffa. En såndär med schläsong. Stavas kanske inte så men, Får se om det blir den. Riktig go var den. Vi blev sittandes en bra stund. haha. Massor vi behöver kollade, sängkläder, överkast. Hur mycket som helst. Gör kul är det. Tog lite bilder med kameran på mobilen för att testa den:

336489-60336489-59


Nej nu kommer min goding så ha det bra!

Nu är den min

Hittade ingen bättre bild men nu är den min i alla fall :)
Första gången jag har abonnemang på mobilen får se hur det här går.

336489-55

Min favorit är hemma igen

Hej!
336489-54
Kom nyss hem. Har klippt Antons peruk. Marlyn Manson blir på kändisfesten. Köpte en på stan i måndags, svart men håret gick till höfterna och det är inte riktigt meningen. Svart page, bakåt slick. Jag säger att jag skulle ha gått frisör. Nej, jag trivs gör bra. Frisör skulle jag inte gått.
Annars idag hade jag min muntliga redovisning gick helt okej. Ska skicka in den imorgon så är det klart sen!  Härligt! Har jobbat på morgonen, länge sen sist. Det var ganska kul. Alla tanter såg att jag hade färgat hårt. Så goa är dom, sa att det var länge sen sist. Sen satt den en tant och surade. Hennes ex-man fyllde år idag. Han var Skorpion, hon hatade skorpioner och skoripioner var elaka. Snälla Frida, passa dig för skorpioner. Fråga så fort du träffar någon, är de skorpioner så går du bara. Det vore något. Nu luktar det mat från köket. Ska äta strax.

Ikväll ska jag träffa Simon :D:D I agusti sist. Har saknat honom. Ska blir riktigt kul. Få höra hur han har det i Norge. Min favorit. Nog en av de bättre vännerna man kan få.

Kramar!

God natt

Magus Betner, lätt min favorit. Han är bara så klockren!

Despret

Skulle egentligen till Sofie ikväll, vi skulle lagat mat och sett på despret. Men jag mår kasst. Tror jag håller på att bli sjuk. Känner mig lite febrig. Orkar ingenting. Har inte tid att vara sjuk nu. Sitter och förbereder det sista för den muntliga presentationen nu. Ska bli skönt att släppa det och gå vidare. Börja på något nytt. Samma saker alldeles för länge är ingen höjdare.
Imorgon blir det skolan och lite jobb också. Länge sen jag jobbade. Pengar behövs alltid. Behöver så mycket som man inte tänker på nu när man flyttar. Känns som när man har alla de större möblerna så har man allt. Glöm det, massor med småsaker man inte tänker på som kostar massor. Idag köpte jag två omgångar kökshanddukar. Skitsnygga. Kameran läger av med jämna mellanrum och just nu kan jag inte koppla in den till datorn. Bra där. Någon bild blir det alltså inte. Men imorgon eller på torsdag kommer min nya mobil och den kameran ska vara typ lika bra som min digitalkamera så det kvittar väl. Trött på grejer som går sönder bara.

Despret nu gott folk!

Tisdag

Snart tjugo år och har läkarskräck som bara den. Det är det värsta jag vet alla kategorier. Jag pallar det bara inte. Har varit hos läkaren idag. Jag trodde jag skulle svimma eller något. Usch. Klarar knappt att se blod, så himla glad att jag inte valde något åt det hållet.  Tittar till och med bort flera gånger under Grey's Anatomy. Ska se ett avsnitt nu och tycka att jag har det bra. Ja usch.

image53

God morgon!

Grey's och plock blir hela förmiddagen. Är hemma och tar det lugnt idag. Härligt är det. Ska bara vara idag.
Tar tag i pluggandet i eftermiddag, säkert.



Dagens:
Låt: Goo goo dolls- Slide
Humör: Trött men glad :)
Känsla: Längtan
To do: Power point press. Blä

Skräll att jag gick på en telefonförsäljare.

Känns typiskt mig, ringde en telefonförsäljare till mig alldeles nyss. Självklart köpte jag en ny mobiltelefon. En lila, sony ericsson k770i. Den jag skrev om förra veckan. Var i tre butiken hos Sara och kollade på den mobilen och det abonemanget och nu fick jag 3 månader gratis dvs. 600 spänn. Jag är nöjd. Men blev säkert lurad. Alex som tipsade om mig. Msnade honom lite sen:

' Fridis ! säger:

ALEX!!!!!!!!

alex ! säger:

hahaha

' Fridis ! säger:

jag köpte en jävla mobil

alex ! säger:

hahahahahahhahahah

alex ! säger:

va bra

' Fridis ! säger:

hoppas du fick ngt för det

alex ! säger:

300 sms

' Fridis ! säger:

jag bjur

alex ! säger:

hahahah

alex ! säger:

va kul då

' Fridis ! säger:

hade kollat på samma hos sara

' Fridis ! säger:

idag!

' Fridis ! säger:

men nu fick jag tre månader utan kostnad

' Fridis ! säger:

det är nice

alex ! säger:

prefekt

alex ! säger:

de är lungt jag bjur på den också

' Fridis ! säger:

shyrre

' Fridis ! säger:

jävlar vad jag ska fylle ringa till dig nu

alex ! säger:

ja de hoppas jag


Så idag har jag alltså blivit med ny mobil och lägenhet. Nu ska jag nog ligga lågt ett tag nu. HAHA

then it was done

Tackade ja till lägenheten alldeles nyss. Känns hur kul som helst. Så nu återstår det att gå dit och lämna in papper på inkomster, osv för att bli godkända. Inflytt ska enligt papprena vara 1 november men eftersom hela lägenheten ska tapetseras om blir det så fort det är gjort. Imorgon ska vi ringa och höra om vi får vara med och bestämma. Vore drömmen! Jag längtar!

336489-50

Det här kommer jag se när jag äter min frulle på balkongen till våren

I'm yours







Helgen har tillbringats i Falkenberg med framför allt dessa två. Long time no see.
Har shoppat i Göteborg, åka tåg, väntat på tåg, umgåtts, ätit, festat

image49


Helgens låt;
Vill också kunna spela gitarr och sjunga mysfaktorn är hög på det.




Blev en sådan här:                          
Gillar långärmat nu till hösten :)

Kändisfest

Några förslag på vem man kan klä ut sig till på kändisfest?


Tacksittning för oss snart med tema kändisar.  Vi håller på att planera klädsel men det går inte så bra. Flummar iväg lite väl mycket nu. Det ska bli riktigt kul i alla fal :)

God natt nu!

Nu drar jag

Borde sova men har vridit på dygnet totalt. Inte bra det här med hemstudier.

I helgen ska jag åka till Falkenberg och umgås med mina absoluta favorit tvillingar, gå runt på Ullared och  festa lite.  

Ha en bra helg!
GOD NATT!





Annars var det rätt sött när vi var och kollade på lägenheten förut:

- Frida, kom hit!
- Vad är det?
- Tre hål i väggen!

haha, det är vi rätt så nöjda med ;D Comhem hus alltså. På tal om det här ni sett den nya comhem reklamen? Den med en kronan? Hur bra som helst!


Den var underbar ;D

Den var underbar ;D Mycket, mycket fräschare än vad vi räknat med. Parkett golv i vardagsrummet, ny kyl och frys. Toppen. Sen en balkong som var jättestor och bra. Ligger mot söder. Inte mot vägen heller utan mot en park och ett annat hus. Kommer bli perfekt ;D;D
Bästa av allt är att vi får tapetsera om alla rum, allt utom badrumet då och får välja färger själva. Kommer bli perfa. Stora fönster, mycket ljus. Det gillar jag.  På måndag ska vi ha bestämt oss.

Annars letar jag efter en varm och go kofta att mysa i. Vill att den ska vara flätstickad gärna brun. Hittar ingen. Hittade en utan armar på HM i veckan men det vill jag inte ha den ska vara långärmad och gå ned på rumpan. Typ som denna från la redoute:
 

God morgon

Idag är det fredag, första dagen på helgen. Ska snart gå upp och äta frukost, snart.

Halv två idag ska vi titta på lägenheten. Spännande. Tyvärr kan varken pappa eller mamma följa med. Skulle kännas bra att ha med någon som tycker till åt mig. Känns som varken jag eller Robin kommer se allt som man borde se. Hans mamma ska med i alla fall och det är bra det. Jag får väl ta kort och skicka till min, så går det när man har mamma i Umeå.

Sen i lite senare kommer Frida och hämtar mig, ska till tågstationen och hämta ut biljetterna och ta en liten roadtripp. Hon tog ju körkort i fredags :)
Kvällen blir hemma, pyssel och packning. Imorgon åker ju jag och Frida till Falkenberg och hälsar på Hanna. Ska bli riktigt kul.

Vad händer för dig i helgen?
Kramar!

Slingat








Slingade håret idag. Ljust blev det. Har aldrig varit så här ljus. Här fyra månader sen var jag mörkmörkbrun, nästan svart. Men jag är nöjd nu :) La in en rosa slinga syns inte på bilderna, men blev lite coolt. Sticker fram lite snyggt ur hästsvansen.
Köpte en ny hårborste också på djuraffären. Haha. Ny vet en sådandär i hår utan pluppar som håret blir jätteelektriskt av men är jättebra att ha när man ska få ut tovor. Sen blir håret platt också, använder jag den behöver jag absolut ingen plattång.



Sen idag baby så är det 32 månader <333 Du är bäst!

Nu vill jag inte mer, men denna vill jag ha

Jag är sjuktrött på att plugga nu vill jag ha det ledigt. Känns som jag inte gör något annat. Just nu är det så mycket att jag verkligen inte hinner med något annat och det är inte kul. Känns som om nästa kurs kommer att bli lite bättre och det gillar vi.

Idag har jag färgat håret också. Lägger nog upp en bild sen. Har aldrig varit så här blond. Men jag är nöjd :)

Funderar på en ny mobil. Var inne hos Sara på tre idag. Snart kommer de med ett nytt abonemang som har inbakat att man får ringa gratis till hemtelefoner och andra med tre samtidigt som man får mobilen gratis, nu ringer man bara gratis till tre och får betala för mobilen så jag väntar allt i några veckor till. Gillar min samsung, vill egentligen inte byta men för att ha abonemanget så måste jag. Alla byter ju från halebop nu så jag blir ruinerad och ingen vill ringa mig heller eftersom det är så dyrt. Jag brukar vara ganska bra på att prata länge.
Funderar på den här:
image41
Den jag såg i tre butiken hos Sara var visserligen lila men den här var sjuksnygg den med, vad tycks?

Det vore

"Om jag målar hela vårat garash innuti! kommer våran familj att fara till turket! ska jag göra det?"
Kerstin, 11 år


Mamma har tydligen varit i farten igen och mutat min kära lilasyster. Att hon ens tvekar, jag skulle ha gjort det på en gång. Vore alldeles underbart att åka utomlands; sola bada och bli brun.
Två veckor kvar till London, ska bli super men det är ju inte riktigt samma värme.

På måndag ska vi ha bestämt oss

De ringde från Riksbyggen nu.  Ska boka tid för lägenhetsvisning imorgon, måste se den då eller på fredag för på måndag ska vi ha bestämt oss. Får nästan lite panik. Det är ett ganska stort besult att ta bara sådär. Jag som är en människa med beslutsångest också. Nu blev jag nervös. Men gillar vi den inte så är det bara att tacka nej.

Myhairday

Har bokat tid hos frisören imorgon. Har ingen aning om hur jag vill ha det men har en utväxt som heter duga så¨det är verkligen dags nu. Ska inte bli mörkare i alla fall. Frågan är om jag ska försöka hålla kvar vid samma eller bli ännu ljusare. Är ju folie slingor så hela håret blir inte färgat men det tycker jag är snyggt. Det ser mer levande ut så här. Får se imorgon vad jag beslutar mig för.



336489-34

Den otippade innebandyspelaren

Lite otippat gick jag idag på min första innebandy träning. Har aldrig spelat innebandy förut, fick för mig förra veckan att jag skulle börja. Som ni ser på bilden är jag en riktig talang även på fyllan. Jag menar tänk på mig då i nyktert tillstånd. Nej, jag är ingen talang men nu när jag inte får spela handboll mer känner jag att jag måste göra någonting. Det här är division 4 och jag tror att det kommer att passa mig alldeles utmärkt. Jag tror lagidrott är min grej för träna måste jag men det är så tråkigt att göra det själv. Sen har jag ingen självdisiplin heller. Jag ska bara ha det riktigt kul!
image33

Äntligen har jag hittat den

Min söta Persson och jag åkte till bilprovningen för att testa hennes systers bil. Väl där gick det gör snabbt. Har aldrig varit på bilprovningen förut så jag hade ingen aning. När vi var klara kommer det fram en man och frågar om han får låna bilen. Vad då låna bilen? Han satte in sladdar till motorn och sen kollade tydligen bilens dator så att allt fungerade. Kom ut ett papper som sa allt det här fungerar sen stod det att någon hade försökt starta bilen med fel nyckel. Lite små fränt att de kunde se allt det där på mindre än fem minuter. Tydigen bilprovningens nya metod, skulle bli iaf. Perssons bil var den första de testade på riktigt. Den gick genom som tur var :)
Åkte till stan och fikade på Melkers. Tio procent på HM också så vi gick dit, Hittade äntligen min vita halsduk jag har letat efter. De fanns inte förra veckan så de måste ha kommit in nu. Äntligen.

Tisdag morgon

Kom hem nyss, är trött som bara den. Funderar på frukost snart.
Dålig självdisiplin hörde jag. Pluggar ingenting fast jag vet att jag borde.
Kommer bli att jag sitter sista kvällen den här gången med. Skräll.
Hinner inte det egentligen. Ska till Falkenberg med Frida till helgen.
Se hur Hanna har det.
Ska träffa Persson en sväng på stan sen. Trevligt, trevligt.
Nej, nu ska jag gå ned och göra mig en riktigt god frukost.
Ha en bra dag!

image26


Också ringde de nu och frågade om jag kunde jobba hela helgen. Ska bort typ två helger i höst. Hela helgen, ger rätt mycket pengar det med OB och allt. Jag lovar det kommer behövas om vi flyttar. Typisk. Men de hr ju inte glömt mig i alla fall :)

God morgon

Ska till frisören nu och bokatid. Blir inte mörk igen utan kommer att fortsätta vara ljust. Kanske lite ljusare, får se. Vill sätta i några slingor av rosalöshår också. Är så himla snyggt! Ska boka tid nu så får jag höra vad det tycker ;)

Tar mig en sväng till skolan, ska lämna in genusen och psykoligin. Släppa det och börja på nästa. haha. Ikväll blir det till Molkom med älsklingen. Mys och matlagning. Ha det bra! kramar!

336489-24

Jag och min man

Nej, nu ska jag och min man, han i mörkblått i mitten där gå och lägga oss.
Jag har verkligen fastnat för denna serie. Blir nog två avsnitt ikväll.
God natt!

image23

Imorgon är det måndag

Sista helg dagen idag, imorgon börja skolan igen men jag är ledig hela veckan. Okej, jag har inga föreläsningar att gå på men jag har ett stort arbete som skall vara inne nästa måndag så jag har en del att göra ändå. Skönt att få göra det när man vill och hur man vill i alla fall, fördelen med att arbeta ensam. Imorgon ska jag i alla fall till skolan och söka litteratur så jag kommer igång ordentligt. Duktig tjej!
Annars i veckan blir det lugnt, ska försöka träna lite. På onsdag har de sagt att de ska ringa och boka tid för lägenhetsvisningen också. Hoppas den blir av den här veckan och att allt är bra så att vi flyttar in den första november. Eller får nyckeln den första november för det kan inte bli någon inflyttning då för jag är nämligen i London med pappi och Jennie då. Har mycket att se framemot ett tag framöver. Vi håller på att kolla runt när det gäller saker att göra och se i London. Något man inte får missa?

image22

Det hade inte varit helt fel att vara full på nattbussen

Det är helt sjukt vad man blir irriterad när man åker nattbuss och bara vill hem man är nykter och resterande busspassagerare är aspackade. Bussen hem igår var en halvtimme sen. Stod på torget och frös som en annan eskimå. Bussen kom slutligen och den blev snabbt full. Busschaffören var grinig som sjutton och stannade vi typ varenda hållplats och skrek; Håller ni inte käften nu så får ni gå av, sånt här vill jag inte höra i min buss! Kul att köra nattbuss nog bland det sista jag skulle vilja göra. Uhhh, vad töligt. Blev själv skitirriterad, var trött ville bara hem och sova, hade stor lust att vända mig om och skrika åt femton åringarna bakom att hålla käften. Sen tänker man efter och inser snabbt alla gånger man själv åkt nattbuss aspackad, sjungit, skrikit och trott att man har alla andra tycker att det är lika kul, inte brytt sig ett dugg om det suttit människor på bussen som har velat ha det tyst och lugnt för åker man nattbuss får man räkna med lite sånt här. Så då sitter man där tyst och lugnt och tänker utgång ikväll kanske inte hade varit helt fel. haha

Jag roar er

Bara för att jag borde plugga, gör allt för att slippa. Svara du med vet jag!

Hur svarar du i hemtelefonen?
Frida
Hur svarar du i mobiltelefonen? Frida, alternativt bara Hej
Ringer det mycket till dig? "Hej, det är Birgitta från hemtjänstenshus!" Så svar ja
Ringer du mycket? Hatar att skicka sms så jag ringer hellre
Vem ringde du senast? Hmms, Anton i fredags kväll
Hur mycket pengar har du? Man vill alltid ha mer
Senast kramat och när? Robin igår kväll
Antal timmar sömn inatt? 10 kanske
Sov du ensam? Ja :(
Vem sov du hos senast? Robin
Vem sov hos dig senast? Robin
Vem vet mest om dig? Mkt Robin nu, alternativt mammi då
Vem vet du mest om? Robin
Vad ser du fram emot? Lägenheten och London ;D;D
Vad vill du ha just nu? Frukost och ledigt
Vem hånar du? Många mohahah nej då jag är snäll
Vem längtar du mest efter? Just nu mamma midsommar sist så
Vem vill du helst slippa? Are Kjeang och alla hundra miljoner små arbeten
Vem stör du dig på? Orka, ingen sådär allmänt hela tiden mest ibland då det händer ngt
Vem vill du sova bredvid inatt? Bobbs
Vilken buss åker du oftast? Linje 2
Vilken årstid är det nu? Höst
Anser du dig själv snygg? Somfaen
Har du varit kär? Är det
Är du kär nu? I den bästa
Är du en bra partner? Skulle kanske inte orka med mig själv men har haft pojkvän i över 2½ år så
Har någon varit otrogen mot dig? nope
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nope
Har du varit otrogen? Nope
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Det andra isof
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ja
Vad åt du senast? Korvstroganoff och ris, skitlänge sen juh frukost blir
Är du polare med grannarna? Njaej, det är småbarn men visst
Har du varit på ett party? Ja
Har du varit utomlands? Ja
Var är dina syskon just nu? 2 i Umeå, en på badhuset kanske och en hos sin pojkvän
Vilken tid gick du upp imorse? Har inte gått upp än
Vad gjorde du kl 2 inatt? Såg på Grey's
Vad är det första du gör på morgonen? sätter på snozzze
Vad ska du göra efter det här? Frulle

Hey oh

Försöker plugga. Lyssnar på den här. Kommer bli en riktig plugglördag. Måste bli det så jag laddar upp med bra musik och godis.

Jag vill också vara sådär smart ;)

Kom nyss hem från Forshaga, blir inget unionen eftersom ingen vill skjutsa mig :/ (Pelle) haha. Kanske blir en hel vit helg den här helgen var ett tag sedan och det kanske är bra. Måste verkligen plugga både lördag och söndag fattar inte varför jag skjuter upp det så har vetat detta i fyra veckor. Åhh jag blir så trött på mig själv. Matchen slutade iaf 9-8 till GS efter förlängning. Tur det.
Blev inget Ikea för mig och Sofie, missade första bussen sen orkade vi helt enkelt inte. Hängde på stan istället. Hon köpte skor och jag länsade apoteket. Kängor köpte hon, tänkte ta ett par i rosa först men blev de beigea tillsist iaf. Kängor ser ofta ganska klumpigt ut om man inte som Sofie har världens minsta fötter. Det är verkligen hur gulligt som helst. Hon såg ju kängorna som citat "En livstids investering också" hahah. Jag fortsatte min halsduks jakt men de är verkligen slut överallt, Någon som fler ställen som har sådana? Vita i bomull? Länsade apoteket iaf, borde skaffa klubbkort där, om det en finns något. Nya apoteket shop. Dag och nattcreme, salvor, bomullspads, idomin läppbalsam allt sånt där köper jag där. Köpte upp mig på ipren också. På de nya förpackningarna har de blindskrift. Smartigt. En del männsikor är så sjuksmarta. Skulle också vilja komma på nåogt sånt där bra och självklart. Uppfinna något som alla behöver fast dom inte vet det typ blixtlåset, sen ska jag bara resa. Vore drömmen.
Fick ett nyss Orrefors glas av Robins pappa idag igen. Han har börjat att samla åt mig. Blå droppen eller något tror jag de heter de är jättefina. Har nu tre stycken två vinglas ett champangeglas och det jag fick idag ett vattenglas om jag behöver det till vinet. Dessa ska lätt stå i mitt finskåp när jag flyttar. Synd bara att jag inte har något finskåp. haha. Kanske inte prio ett just nu men i framtiden.
Nej, nu ska jag ta med mig täcket mysa till det rejält och vandra ned till TV:n och göra familjen sällskap. Ha det bra :) 

Nu är det helg igen

Fredag idag, helg igen. Ska bli riktigt skönt. Projektet är klart och inlämnat så nu ska jag bara njuta. Blir en lugn helg. En stund till Ikea med Soff snart, lär väl bli en tur på resten av Bergvik också. Hört att det är tio procent rabbat på HM som medlem nu och en stickad kofta vore inte helt fel. Vill ha en sådan där med inflätat mönster och lite längre, till rumpan typ. Men hittar ingen som jag tycker är perfa. Får helt enkelt fortsätta leta. Innebandy ikväll och sen får jag se om det blir en sväng till Unionen. Får se. Beror på hur lång tid den matchen tar.
Blåser idag, svinkallt är det. Usch, sitter man i lä är det väl någolunda okej men höll på att för frysa när jag gick till bussen förut. Men inte riktigt vinterjacka dags. Sett några som gått runt i riktigt varma saker i stan men det blir nog lite för varmt. Nej, nu blir det varma bullar och mjölk till Grey's för att tina lite.

Sen två grattis till både STINA & FRIDA som tog körkort idag!!!

Hairspray


image21

Bio idag igen, denna gången stod Sara för sällskapet. Long time no see, så går vi och sätter oss i en biosalong. Filmen var i alla fall hur bra som helst. Rekomenderar den verkligen! Se den! Hairspray hette den. Musikalfilm. Man blir så sugen på att dansa och sjunga när man ser sådant där men jag kan inget av det så det kanske är bäst att jag låter bli. Överlåter det till andra. Men verkligen, sen den!

Annars idag har jag varit i skolan skulle lämna in vårt projekt. Tydligen var man tvungen att ha hela gruppens personnummer och alla var tydligen tvungna att skriva under att de hade deltagit i arbete. Det är bra att man får reda på saker i tid. Men nu blev det som de blev. Jag och Anton skrev under iaf.
Sen kom baby hem till mig, mysigt. Åkte in till stan sen och åt baguett på Sjöqvistens. Bästa baguetterna finns där, jag lovar. Gillar när man får välja själv vad man vill ha i. Jag mötte Sara och han åkte till Forshaga på innebandy träning. Hörde att de hade spännade derby mot Skattkärr imorgon. Hoppas för mig egen skull att GS vinner matchen. Haha. Men nu blir det lite plugg och städ ett tag innan det blir Grey's. Har verkligen fastnat. Snart har jag säsong två också. Kommer inte klara av att titta i TV fart när jag är i kapp utan fortsätta till säsong fyra av bara farten. Hörde att Rickard har den hemma ;)

God natt!

Supersugen, hairspray

Igår kväll var jag på bio med Sofie, såg supersugen. Kan ju inte säga att den var bra men man skrattade ju i alla fall. När vi beställade biljetterna så var vi de enda som skulle på den så vi fick välja vart vi ville sitta. Vi valde längst bak såklart, ville ju ha loveseats ;) Tjejen i kassan svarar med:
- Amatörer! Sen insåg hon hade hon hade sagt och började snabbt prata igen, Asså, jag menade inte så men när man får välja platser helt i en salong med sex rader ska man välja rad fyra för då är man lagom nära bilden och ljudet och får du bäst bio upplevelse. A ja, typ. Blir bio idag med fick fribiljetter till filmen Hairspray. Såg reklamen för den igår verkar bra. Synd bara att Soff jobbar. Ska ta med mig Sara :)
image20

Men nu ska jag till skolan och lämna in projektet!
Ha en bra dag!



 

Jag letar och jag letar

Kom nyss hem. Har varit på stan med Rickard en stund efter skolan. Köpte knästrumpor gråa. Kommer bli bra under stövlarna. Letar efter en vit halsduk. Stor ska den vara, i bomull och så där bred ni vet men de är verkligen slut överallt. Finns i lila och senapsgult kvar. Den lila är snygg men passar inte alls till min bruna jacka. Senapsgult ska ju vara höstens färg men mot brunt blir det lite kissbajs. Moget sagt. Men så är det vill ha en vit. Hoppas verkligen att de kommer in snart.

Ska läsa lite i nya Cosmo som kom idag innan jag sätter igång med genus och psykologirapporten. Vill verkligen inte, känner mig inte alls motiverad men det ska vara inlämnat på måndag så det kanske är dags att börja nu. Grey's anatomy väntar på mig där nere också. Känns som det lockar mer. Har börjat se det nu, lite efter alla andra så där. Är verkligen hur bra som helst även om jag har lite svårt för blod och sånt.
Nej, dags att sätta igång så jag kommer någon vart. Är så mycket jag borde göra. Ha det bra!

God nattvisan



Goo goo dolls - Iris
Hittar ni någon finare låttext?
Sett City of Angels? Om inte, se den!

När man längtar hemifrån

Lagade lasange nyss, allt för att få matlådor att ta med till skolan. Är så dålig på det, mycket enklare men dock dyrare att köpa mat. Men jag har lovat mig själv att jag ska bli bättre. Problemet är bara att jag har så dålig fantasi. Kommer inte på något nytt att ta med och jag är ganska trött på kötbullar & mackaroner och pastasallad vid det här laget. Imorgon blir det i alla fall lasange. Någon som har några enkla och goda förslag på matlådor?

Pratade med Malin igår om lägenheten också. Har ju sett planlösningen och huset men inte varit inne. Planlösningen verkar perfekt. Två rum och ett kök som mitten rum, ganska stor balkong. Sen ligger den mittemot hissen också och det är bra. Tro mig efter att ha jobbat på Orrholmen hela sommaren så vet jag, de som bor närmast hissen hör den inne i lägenheten. Jag skulle aldrig palla.
Vi skulle egentligen ha fått kolla på den nu i veckan men de hade ringt och sagt till Malin att de var upptagna och det passade bättre nästa vecka. Så då får vi se. Är jättenyfiken. 31 oktober ska de vara helt ute i alla fall och den ska vara ledig. Inflyttningsdatum bestäms efter att besiktningsmännen har varit där och kollat. Förmodligen kommer vi att få välja ut nya tapeter osv. Det vore drömmen. Vill vi ha den så är den vår! Jag längtar!

Ikväll blir det träning och desprete housewives
Ha det!



image19
Jag är sugen på en sådan här jag, en shläsong eller hur det stavas.
Men den jag vill ha ser inte riktigt ut så här. Har inte hittat den perfekta än.
Satt i en skitsnygg hos Pelle men det fnns ju inte att få tag på mer.
Den ska vara naturvit  i alla fallså man kan förändra ofta med kuddar och filtar.

Life isn't fair

Ingen har sagt att livet är rättvist
Värt att ta en titt där idag
Men jag förstår inte riktigt hur.
Är det inte dödshjälp eller vad kallar man det?

God natt

Nu blir det en lång och varm dusch innan jag kryper ned i sängen
God natt!

This weekend

Måndag idag. Hade varit en höjdare med ytterligare några dagars ledigt. Men helgen har varit bra. Var ute i fredags är nog med på århundradets fulaste vimmelbild. Tim ställde glatt upp på en bild, tyckte att jag och Anton skulle vara med på en till med honom. Töligt kamera kåt ;) Haha. Jag ville absolut inte, tycker inte det är så där jättekul att vara med på efterfesten vimmel från arena så jag gick och satte mig, men tyckte att de två kunde ställa upp på en bild. Men nej, attackerar mig. Jag sitter och tittar bort från bilden, Anton sitter och lipar åt mig och Tim visar bröstet. Fint, mycket fint. Jag är nöjd.

I lördags satt jag på Score med Sofie och Malin, vi tänkte dra ut men det var trevligt att bara sitta där så det blev inget med det. Vi åkte till Christian lite senare och satt och lyssnade på när Andreas sjöng och spelade gitarr. Han sjöng faktsikt riktigt bra. Jag menar har någon aldrig ägnat sig åt varken sång eller musik förut tror man inte att denna ska sitta inne på värsta goa rösten. Men det är kul att bli glatt överraskad! Han hävdade bestämt att man kunde öva upp till en bra röst. Det tror väl jag också på men bara lite grand. Värsta Whitney Huston rösten lär man aldrig kunna öva upp tror jag. Det trodde han besämt iaf.


På söndagen var jag på Badhuset med pappa, Gustav och Jennie. Tror minnsan att Sveriges snyggaste badvakt jobbar där ;) Tanken var att jag och Jennie skulle simma en sisådär 1000 meter. Det blev det inget med, mest skrattade vi åt Gustav som försökte att lära sig dyka. Men tillslut lärade han sig, godingen. Annas syster var där med Carin. Carin hoppade från femman med motiveringen att hon måste göra det minst en gång varje år, när hon slutar med det blir hon en kärring. Jag och Jennie var därför illa tvugna att  gå upp vi med. Lite scary tycker jag faktiskt att det är. Jag kommer nog att bli kärring snart. Men, men vad gör det? Jag tog iaf med mig den snygga badvakten och åkte och kollade på innebandy och åt pizza. Gott. Åkte hem til mig sen och Såg John Tucker must die. Sett den? Inte? Se den! Typ världens roligaste film.

image16


Men nu ska jag och Jennsan till Bergvik och leta jacka åt henne. Jag ska nog köpa en halsduk till min jacka jag köpte förra veckan.
Kramar

Hörde att denna är rätt fin

Så är det.

Det är fan i mig inte lätt när det är svårt.

Anledningen till att föda ungen i köket

image14

De fick med sig fel barn hem. Tölig tabbe. Barnen förväxlades på BB och detta par fick med sig ett annat pars dotter hem. När blont hår började växa ut på ungen började de undra. Men vad gör man nu, har uppfostrat, älskat och ammat en ungen i tio månader, ska man bara byta?

Läs artikeln här

otränad.

Otränad tjej? Svar ja. Har aldrig haft så dålig kondition som nu. Usch, det här är inte bra alltså. Orkar inte ta tag i saken och börja träna heller. Usch. Kommer att ha den feting träningsvärken imorgon efter mina fyra timmar på Gjutaren idag.

Nu ska jag till stan och spela biljard med Soff och Malin. Ha en bra kväll!

Längtan, ikea och utgång

Var på Ikea igår. Hittade massor, köpte ingenting på Robins order. "Bättre att gå en dag och ta typ 15 sådana där gula kassar och köpa allting., du och min mamma får gå hit." Bra, då tar vi ditt kort sa jag. Så funkar inte jag normalt, köper lite då och då när jag hittar något vilket oftsast är alltid men det är inte kul att komma hem tomhänt. Småsaker blir det ju jämt. Alltid något. Hittade iaf värsta goa sängen och soffan. De blir nog. Men vi får se. Stora grejer det där. Jag vill ha en stor och go soffa och fin ska den vara. Massor med kuddar vill jag ha. Men jag är banne mig student. Får ta det lite pö om pö. Längtar sjukt mycket i alla fall, du och jag, baby!

Jobbade kvällen igår. Lovade att jag skulle komma och hälsa på hos Pelle när jag slutade, var förfest där alla skulle ut sen. Han bor  typ 400 meter bort och jag tänkte att det kunde vara lite trevligt att gå dit och hälsa så kunde jag gå hem sen för jag var intet sugen på att gå ut. Men så blev det. haha. Så nu ligger jag här i sängen sleten. Men det var kul igår så det är okej. Ska gå upp och göra mig en riktigt god frukost. Koka ägg och värma baguetter. Ska till Gjutaren sen och döma handboll hela eftermiddagen. Har sagt att jag inte ska döma så mycket i år. Men när de ringer och frågar och säger att det knappt finns några domare kan jag inte säga nej. Blir en myskväll med Sofie ikväll. Kanske biljard och lite vin.

Ha det bra idag! Pussar

Somliga är galet snälla

Jag tror inte riktigt på det här med elaka männsikor.
Jag tror inte att det finns någon som är rakt i genom elak.
Lär man känna en männsika, kommer lite närmare ser man att ingen kan bestå av bara ilska.
Sen är ju frågan om man gillar männsikan eller inte. Det har ju oftast ingenting att göra med om den är snäll eller inte. En del gillar man bara inte men de behöver inte vara elaka för den sakens skull.

Sen finns det männsikor som är galet snälla också.
Nästan lite för snälla.
Man undrar lite smått vad man har gjort för att förtjäna sådan männsikor i sin omgivning.

Du är en av dessa galet snälla.
Du gjorde min dag nu när du ringde.
Jag ska försöka vara lika snäll tillbaka.







Det var djupt. Tillräckligt djupt för idag.
Nu ska jag iväg och träffa min babe!
Kramar

Värt

Usch, tidig morgon idag. Tycker att det är jättejobbigt att gå upp nu när det är så mörkt ute vill bara stanna i sängen och fortsätta sova. Kom till universitet typ tjugo i nio. Lyssnade på när de andra i gruppen hade muntlig redovisning, precis samma som jag hörde dem öva på igår, de vek inte ett ord. Åkte hem tio över nio. Värt.

Nu ska jag plugga 10.00 - 12.00 verkligen vara duktig och plugga hela tiden. Lycka till! haha ska nog gå upp och stänga av det trådlösa.
Ska träffa älsklingen sen, jag vill till Ikea men får se om han har någon större lust med det. Finns så mycket jag vill ha där. Jobbar ikväll. Usch, vill inte men måste. Pengar är alltid pengar. Får se om det blir utgång för mig och Sofie sen eller om vi tar det imorgon. Hörde rycktas om musik quiz på rumpan bar. Har hört att det ska vara riktigt roligt.

Ha det ;)

You will be fine tomorrow, the sun will rise

Först och främst vill jag säga Grattis Persson körkort igår ;D;D
Gud så bra ;D

Ätit några bullar idag, så här på kanelbullens dag? Jennie hade bakat när jag kom hem. Supergoda ;D

Idag har jag varit i skolan och gjort äggröra ordagrant, sen åkte jag hem till älsklingen och mös en stund. Innebandy träning för honom nu och mest slappa för mig. Är galet trött. Ska nog gå och lägga mig snart så att jag pallar att gå upp imorgon. 

Tycker att ni ska ta och lyssna på den här låten. Goodbye - Audio Adrenaline
Tror att den killen har väldens underbaraste röst. Skulle gärna få sjunga god natt visa för mig.

Men sov så gott nu ska i alla fall jag göra.

Åh jag längtade så, det var någonting i luften den hösten

Hej!

Kommer precis från stan. Köpte jackan. Kommer bli super mysig att ha i vinter. Så nu väntar jag bara på kylan. Ska burra in mig rejält. Men det lär väl dröja ett tag tills det är dags för vinterjacka får vi hopps.

Pratade med mamma nu, hon har gjort prover på sjukhuset i fyra dagar. Imorgon kommer resultaten men idag fick hon reda på att hon tydligen hade brytit skulderbladet också i olyckan. Inte konstigt att hon har haft ont.

Projeketet gick som det gick. Imorse var vi nästan klara och allt gick så bra, men nu är vi tillbaka på noll igen typ. haha lyckat. Blir allt till att pallra sig dit imorgon igen. Fick tillbaka tentan i idéhistoria också, gick bra. Så jag är supernöjd.

Fick planlösningen mailad till mig nu. Ska till badhuset strax och visa den för älsklingen. Han har rast och då blire pizza. Jag ska bli tjock och fet. Nej, ska faktsiskt träna ikväll så då får man faktsikt unna sig sådana onyttigheter.

Längtar så <3333 Det är väldigt mycket bra nu ;D

Enjoy

You will be fine tomorrow
The sun will rise again

Big Brother is watching you och jag är elak rakt igenom

Bowling stjärna den där Sofie. Slog oss alla med hästlängder. Okej då, hon slog inte Ola men hon slog mig och Anton och hon hade nog världens sötaste bowlingstil. Gick fram till banan släppte klotet och gick därifrån. Fick strike eller spärr typ hela tiden och gick tilbaka och satte sig görnöjd som om det vore jätteenkelt. Annars tror vi att Ola hade tjuvtränat för han hade den seriösa stilen sådär när man ställer ihop fötterna innan man går fram och slår eller vad man ska säga. Jag är glad att jag inte såg mig själv.


Ska nog köpa en ny vinterjacka idag. Det är snart vinter nu. Inte riktigt kanske men med dessa kalla morgonar vet man aldrig. Blir en sådan där stor och gosig. Brun, inte mörk men inte heller ljus. Svart är lite tråkigt, sen har jag redan en liknande i svart och jag är nog inte riktigt tjejen i en röd baouta jacka som lyser upp hela torget. Kan vara snyggt på andra. Men nej, tack för mig, det skulle inte bli något bra. Jag tror på brun, sen ska jag köpa en snygg vit halsduk till. Vaniljvit. Åh, så fint!


Nu ska jag till skolan. Handledning av projektet. Går jättebra. Prototypen och beställningen är klara bägge två. Började på rapporten igår också kom en bra bit. Ska skriva så mycket vi orkar idag, hoppas vi blir så gott som klara idag så kan vi vara bra mycket lediga slutet av denna vecka och nästa. Sen har jag ju det indivduella kvar. Skriva psykoligi- och genusrapport. Psykologin går väl an men genusen kan ordagrant ta sig. Ska typ skriva ett arbete om hur vårat arbete påverkades av att vi hade olika kön i gruppen, både könen vi är föda till att vara och könen vi intar roller i. Troligt, lätt efter att ha lärt känna vissa personer i gruppen för mindre än två veckor sen. I psykologin ska man se över folks beetenden i olika situationer och hur de anpassar sig efter gruppen och hur de intar sin roll. Känns lite skumt att veta att man hela tiden att man blir iakttagen och bedömd. Lite som Big brother is watching you, i början gick alla runt och var övertrevliga mot varandra så att ingen skulle skriva något elakt, eller komma på något dumt när de satt hemma och reflekterade. Nu skiter alla fullständigt i det och säger rakt ut vad de tycker och tänker. Ska bli spännande att se vad de andra kommer fram till om mig. Vi gjorde ju ett test på psykoligin där det kom fram att jag var rakt igenom elak. Men jag är nöjd nu har jag det svart på vitt i alla fall.


Idag hoppas vi att vi får planritningarna på lägenheten också. Är så spänd på att få reda på lite mer. Jag vill se den snart så att vi kan bestämma oss. Så att vi vet om det blir något eller om det är meningen att vi ska leta vidare.

Ha en bra dag : )

Hur vuxen är du egentligen?

image11

Så vuxen är jag, stämmer ganska precis tycker jag.
Kolla hur vuxen du är här
Känner du dig mindre vuxen kan du alltid testa detta ;)
RSS 2.0