hey hello

Måste skriv asnabbt som bara den nu!! Bussen går nu om någrA FÅ MINUTER :) frida är stressad och solbränd som aldrig förr, Katarina kissar och här siter jag och skriver. Vi ska iväg till fridas och katarinas kära klasskamrat som bor mitt emot CCC eller CGC(ingen vet vad...hahah) nu, men men vi hittar nog. Om två dagar är det fridas födelsedag!!!! :D och idag fick jag nyss veta är det hennes namnsdag...Maria?? kaklek i köket är rosa och dynorna är röda så ICKE!! Nej nej lämna itllbalaka!!! Nu gumman måste ja gå för u tjatar som aldrig förr :D
HADÉ:D
pusssssss // Sara

Vilka puckon

Vi har en parkeringsplats en sådan där man svänger in på direkt från gatan.
Var nere på konsum alldeles nyss, såg att någon hade parkerat med halva baken rätt över vår parkering. Vilka jävla idioter det finns. Tänk om jag behövde bilen, hade haft skitbråttom. Vad skulle jag gjort? Vad förbannad jag skulle blivit. Nu behöve jag som tur var inte bilen utan sitter bara här och förundras över hur dumma i huvudet folk kan vara och hoppas bilen är borta imorgon.

I like

336489-149

Hur söta är inte de här? Ett kit med fem stycken för 99 kronor på Charmant. Jag som gillar sånt här sött och små saker fastnade dirket.
Köpte även en ny plånbok idag. Köpte en Björn Borg plånbok efter jul men den hade spruckit på massor av ställen. Hade tappat bort kvittot men fick ett tillgodo kvitto snälla som de var, så jag passade på att köpa en ny :)

Oscars

Snygg på Oscars galan.
Skulle vilja klippa mitt hår sådär. Skulle dock inte bli lika glam då det lägger sig platt på direkten. Rakt skulle det se alldeles för tunt ut. Skulle aldrig våga heller.
Sen skulle jag vilja gå på Oscars galan också.
Lycka till!
image148

Linn's chocolate

Linn fick en choklad fontän i födelsedagspresent, denna användes flitigt under lördags kvällen.
Amanda var inte sen.

336489-147

Ny vecka

Njut av sportlovet alla ni som kan. Första gången på 13 år som jag inte har sportlov den här veckan. Life goes on as usual, Några av veckans händelser och måsten:


Jag fyller 20! Äntligen. 1 mars, säg grattis!
♥ Imorgon börjar jag ny kurs i skolan. Matte igen. Nu ska jag vara seriös och sitta kvar i skolan och plugga. Göra dagens uppgifter på rätt dag. Good luck have fun.
♥ 
Massa pyssel i lägenheten. I like. Såg skitsnygga vita spets gardiner i ett fönster när jag jobbade idag. Undra vart jag kan hitta liknande.
♥  Bli frisk, nu orkar jag inte vara sjuk mer. Men efter gårdags kvällen och dagens maraton jobb så är jag tillbaka på ruta ett igen. Bra Frida.
♥  En tur till Ikea, lämna tillbaka stolsdynorna och köpa en bricka så Robin har något till alla mina presenter och min lyxfrulle på min födelsedag. Jag ställer inga krav alls.
♥ Boka upp mina vänner så de är lediga då min 20 års dag ska firas.
♥ Stor städa och tvätta.
♥ Utgång
♥ Det mest självklara systemet! Ska titta, klämma och känna på allt. Hahah. Sen ska jag köpa en spritflaska till vårt vitrinskåp där vi har en hylla sparad till fina flaskor. Den är just nu tom.
♥  Städa garderoben?

Kärleken till dig

I natt vaknade jag hungrig som bara den. Funderade på om det var värt att lämna den varma sängen för att ta något att äta men beslutade mig för att jag börjar jobba inom ett par timmar och sängen var tok för skön. Då dundrar min kära pojkvän in.
- Kan du inte komma hit och gosa med mig?
- Fan, vad du luktar pommes frites.
- Jag var på Max.
Var inte mycket jag inte skulle gjort för en mellan pommes då. Sen däckar han bokstavligt talat på mig. Att han dessutom snarkar när han är full uppskattas inte.

KÄRLEK

På min balkong

God morgon!

Solen skiner, man blir så glad. Nu är ju den faktiskta våren här enligt aftonbladet så jag förväntar mig mycket sol. Jag längtar till värmen också så att jag kan äta mysiga frukostar på balkongen. Idag får jag nöjd mig med en i köket och känna värmen genom fönstret. Ska gå till Lundbergs bageri och köpa goa ost frallor nu :)

336489-62
Här ska jag sitta och titta ut :)

Min nya

image146

Min nya.
Stora och bra så jag får plats med allt. Är en sådan som bär runt på hela mitt liv i väskan. Sen tar skolböckerna  plats som bara sjutton. På universitetes får man ju inte skåp så allt ska släpas. Stark lär jag bli. 

Jag är inte bitter

Vem fan har jag gjort något ont för att må så här.
Men det värsta av allt är att da Buzz spelas på radion.
Jag hatar da Buzz. Finns det någon som gillar dem?
Och så säger de alltid: "Här kommer en låt med Da Buzz, dom är från värmland" på den grövsta värmlänska man kan få till.
Det borde vara förbjudet att spela dem. Sen borde det vara förbjudet att säga så.
Jag är inte bitter

Jag gillar

- Ska jag köpa den för 129, den svarta på gina. Den blir nog snygg.
- Jennie, den svarta på gina tricot, 129 kan du precisera dig lite mer?


Idag har jag varit på stan med min älskade lilla syster yster. Även om hon tror att ofta har tror att jag har en förmåga att tro att jag kan läsa hennes tankar är hon rätt go. Det visade sig att den svarta på gina för 129 inte alls fanns i svart utan bara i aprikos och vitt. Jennie letade efter en massa saker att ha till ikväll då hon ska skuta runt på arena. Jag gillar att hon ska skutta runt på arena.
Jag skulle också ut idag men eftersom jag är sjuk stannar jag hemma och kurerar mig. Jag gillar att jag är så mogen att jag har vett i skallen att göra det. haha

Jag köpte en ny dosa till vårat xbox. En rosa. Skitsöt. Nu kan vi spela matcher mot varandra.
Den rosa är mer min. Robin får att hålla sig till den gamla tråkiga vita. Jag gillar även att jag är så patatisk att jag tror att det blir ännu roligare att spela xbox men en finare dosa.

Torsdag

Jag är fortfarande sjuk men på ett sådant lovley humör så ni vet inte.
På jobbet skulle vi haft lönesamtal i höstas. Vi hade tre veckor på oss att ringa och boka en tid. Det var mitt i flytten och hälften av posten kom fortfarande till pappa. Självklart försvann det brevet och kom inte fram fören det var försent. Jaha, tänkte jag, det är väl bara att vänta tills nästa år. Men se icke, idag kom ett brev på posten och jag hade minnsan fått löneförhöjning ändå! Det här gjorde min dag, faktiskt hela min vecka.
Sen vill de att jag redan nästa vecka ska skolas in i en annan grupp vilket betyder mer jobb. Det tackar jag verkligen inte nej till. mer jobb, mer pengar. Det är mycket jag vill ha och jag har stora planer. Ska bara ha tid att sätta dem i verket. haha

Sjuk är jag fortfarande. Närmare bestämt jättesjuk. Hoppas att jag mår lite bättre imorgon annars kommer jag inte orka pallra mig iväg till tentan. På gymnasiet fanns det möjlighet att göra om provet när man kom tillbaka och var frisk, men inte här. Tidigast omtenta tillfället är 10 juni. Dit är det riktigt långt och jag kommer förmodligen ha glömt allt. Lära för livet? Nja. Sen har jag inte kunnat plugga så mycket som jag har velat inför tentan. Pluggade inte alls igår och knappt något resten av vecken heller. Ska försöka sätta mig lite sen. Vill verkligen ha G på det här så jag slipper gå dit i juni. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!

Imorgon kommer Soff hem också. Shit, vad jag saknar henne! Presenten till Linn ska köpas och after work är inplanerat. Får se hur det blir med allt. Sen såg jag att det öppnar en ny affär i Duvan huset också, Stil. De hade massor med öppningserbjudanden, bland annat på jeans som jag verkligen behöver att par. Sedan har de märket mads norgaard copenhagen. Tror inte det sälj någon annanstanns i Karlstad. Köpte två linnen där när jag var i Stockholm för länge sedan. Absoluta favoriter som jag självklart har tappat bort. Hoppas de finns kvar.

Nu ska jag försöka plugga lite matte.
Ha det bra!
Kramar!

Endel lyckas

Idag fyller Rihanna 20 år.
Om tio dagar fyller jag.
Det var som tusan vad en del lyckas i livet.
Men jag är varken orolig eller bitter. Jag har tio dagar på mig. haha


image145

Det hade suttit fint

En sommar hade inte varit helt fel, inte en utomlandsresa heller.


336489-144

.-

Sjuk, idag igen. Verkligen dyngsjuk.
Har verkligen inte tid med det här. Måste plugga matte.
Men det inget att göra åt. Jag brukar gilla att vara sjuk till en vissgräns.
Ligga i sängen hela dagen. Se filmer och dricka nyponsoppa och äta glass.
Mysigt som sjutton. Nu känner jag mig jättestressad men tror inte det är någon idé. Ska mysa ner mig och låtsas som jag inte har några måsten alls.
Hoppas jag är frisk så jag kan gå till skolan och göra tentan på fredag.
Sen efter det är hela helgen planerad så då vill jag verkligen inte vara sjuk.
Linn ska firas, Soff kommer hem. Hockey, after work. Förmodligen en tenta fest också.

Idag kommer våra garderobs dörrar också. Äntligen.
Vi fick våran lägenhet renoverad i början på januari.
Det var klart på mindre än en vecka och det blev kanonsnyggt!
Garderobsdörrarna har sen dess varit borta.
De skulle fixas till vilket skulle ta en till fyra veckor.
Självklart tog det längre tiden än fyra veckor men nu är de klara!
Underbart!

Ha en bra dag!

National treasure


image141


Var på bio igår, såg National treasure.
Kanonbra. Bara för jag gillar mysterier och spänning men hatar pang pang filmer.
Sen måste det alltid vara med lite kärlek och filmen måste sluta lyckligt.
Det här var precis en sådan film. Som passade perfekt till en speciell måndag.

Annars tycker jag att de kommer lite nya filmer nu.
Jag är inte så insatt men jag tycker det är rätt dött på filmfronten.
Inga wow filmer man bara måste se. Men den här var bra, tycker ni ska se den :)

Själv ömkan

Skräll att jag är sjuk igen. Förkyld som bara sjutton.
Jag behöver verkligen plugga matte men orkar inte koncentrera mig.
Ska nog ligga kvar i sängen resten av dagen, se Prison Break, äta godis och tycka synd om mig själv.
Det förtjänar jag ta mig tusan. Bara dryga två veckor sedan jag var liggande sist. BLÄ

3 år <3

Tre år idag!
Du är bäst babe!

image140

Jakten på lycka

Tvillingarna gick vidare, men inte Carola.
Hon kunde inte riktigt jubla över sin plats i andra chansen.
Haha. Det tyckte jag var lite kul. Inte för att jag på någotvis inte gillar henne.
Tycker bara det är kul med lite små skrällar så melodifestivalen inte är så förutsägbar som alltid. I sju års present önskade jag mig Carola skivor, bara Carola skivor. Jag tyckte att hon var sjukt bra och kunde alla låtar. Det var verkligen hopprep framför spegeln vilket inte alls är lika töntigt som det låter.
Små stjärnorna i skolan, jag och Carola klingade fint. Alla och Carola klingade fint.
Sen hände något, Spice Girls kom och Carola var inte lika cool längre.

Nog med nostalgi. Nu ska jag se Jakten på lycka. Så fort Robin kommer hem.
Han är ute på uppdrag i verkligenheten och köper godis till mig.
Nej, han är inte alls en toffel. Bara tokunderbar!
Någon som sett filmen? Med Will Smith. Han spelar mot sin son.
Gulligt.

image139

Ja, det är schlager

Vad blir det med melodifestivalen? Sämre och sämre för varje år.
Så säger man jämt men ändå fortsätter man att titta.
Hitills håller jag på Molkoms tvillingarna
Sitter och väntar på Björn Gustafsson. Lille rolig kille.
Annars är kebabpizza låten helt okej. haha.
Vi beställde pizza förut fick vänta en timme och en kvart på den.
Det är inte okej.

. image138

Pay back time

Min pappa är ute och festar, på Statt.
Temat var himmel och helvete så han har klätt ut sig till ängel.
Lille goding. Nu när jag har flyttat har han börjat leva livet.
Tredje dagen i rad han festar nu. Haha tölig fest prisse.
Ikväll är det jag som kör honom. Dags att börja betala igen. Tackar.

Sunshine

God morgon!

Vilket solskens humör jag är på. Svårt att vara annat i det här vädret. Jag älskar våren. Vår kanske det inte är riktigt än men solen skiner och fåglarna kvittrar.
Vaknade alldeles utvilad imorse. Trodde jag skulle sova länge idag eftersom jag har haft tidiga mornar hela veckan men nepps vaknade innan nio. Har redan pluggat en timme matte. Jag är nöjd.
Nu ska jag göra mig en riktig gormé frukost, plugga lite mer matte innan jag går iväg och tränar och solar. Lite färg skadar aldrig. Kan behövas kan jag säga.
Annars står idag tvätt, fotbollsträning och bio på programmet.
Någon som vet något bra som går idag?

Ha en bra dag!

Soff's nya

Min älskade Soff  söker lyckan i Norge så jag får klara mig själv här hemma. Det ska minnsan gå bra men det kommer att bli jobbigt. Min lilla goding som har bott så nära att det bara har varit att gå över. Lycka till babe.

Tur att du hittade en mobbe som passar dig innan du flyttade i alla fall så att du kan höra av dig ;)

336489-137

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag. Mysigt men överskattat som bara den.
Robin frågade lite försiktigt för några dagar sedan om det var okej att han åkte på träning idag. Det är väl klart sa jag, alla dagar med dig är som alla hjärtans dag för mig. Så är det verkligen. Vi myser till det lite imorgon kväll istället och så har vi juh tre årsdag på måndag och det känns lite mer värt än alla hjärtans dag. Tre år. Det är vi rätt nöjda med. Inte illa pinkat.

Idag har jag varit i skolan sista genom gången innan tentan. Lite repitition. Jag vet inte vad som hände för idag fattde jag allt. Kände mig så sjukt smart. Dock föll det när jag kom hem men den känslan, den var inte att leka med. Nu har jag en veckas ledigt (?) innan tentan. Kanske mer en tenta av plugg. Försökte att få mer Robin på en restresa till Mauritius för ett och nio. Skulle komma hem lagom kvällen innan tentan. Tyvärr kunde han inte följa med för han har match på lördag. Match alltså, det var inte det att han skulle jobba. Man ska vara seriös.

Malin och jag tog en sväng på stan förut. Jag skulle inte köpa något jag skulle bara till banken. Troligt. Nej, kom hem med ett par dyngsnygga pumps, två ljusstakar och en hel del make-up grejer. Bra saker allt så jag är nöjd. Jag föll för pumpsen direkt. Var verkligen sköna vilket man inte brukar kunna säga om pumps.
Väskan jag hittade med Soff i slutet på förra veckan blir det inget med. Såg i måndags att en tjej i klassen köpt precis samma. Sånt är ingen höjdare tycker jag. Vill ju vara lite speciell. Hahah, tror inte hon skulle uppskatta det allt för mycket heller. Nu blir det till att leta upp en ny.



Tänker på min älskade mamma också.
Det var banne mig ingen bra alla hjärtans dag för dig.
Blä, blä, blä.

Kramar!

Privat practice

Idag börjar det, privat practice.
Tror det kommer vara skitbra. Jag kommer att sitta bänkad framför TV:n klockan nio :)


image135


 

Duktigheten själv

Det luktar alldeles underbart i hela lägenheten. Nybakt bröd.
Tekakor. Shit, vad jag är duktig. Måste nästan berömma mig själv lite grann.
Nu ska jag och träna med Jennie. Hon är nog redan där så jag borde kanske snabba på lite.
Har blivt duktig på det med. Tränar massor nu. Det är så gött för man känner sig så nöjd med sig själv efteråt.
Det är den känslan jag är ute efter.
Matten är jag inte lika duktig på. Jag tar aldrig tag i den. Läste faktiskt lite förut men jag somnade. Skräll.
Men som det stod i Metro idag eller vilken tidning det nu var man får i skolan, sov annars blir du dum.
Nej,träna nu.

Hej!

När man drar en replik för att slippa krångla. Min pappa är rik, ska vi hångla?




Go kille ;)

Nått fel är det

Jag har köpt mig en ny sjal så här till våren. En vit fyrkantig från gina.
Tycker det blir skitsnyggt med trekants vikning till skinnjackan.
Grejen är den att i och med min kanonkväll i lördags blev den lite fläckig. haha
Jag kollade på lappen hur den ska tvättas. Jo, 30 grader och med avigsidan ut.
Vad blir det liksom?

336489-134

Somliga människor

Somliga människor tycker jag så jävla myket om.
Det är djupt så här på kvällningen. Men så är det.
Somliga människor är tokunderbara och gör mig galet lycklig.
Nu ska jag ägna mig åt en av dem min bästa Robin.


God natt!

Rubrik

Hej!

Min helg har varit bra. Din? 
I fredags körde jag och Soff en hel dag på stan. Länge sen jag verkligen var på stan sist. Eller jag är ju där jämt men länge sedan jag shoppade. Blev en hel del. Lite för mycket kanske. Hittade en väska jag förälskade mig totalt i. Tyckte inte att jag kunde handla för mer eftersom jag köpt för så mycket. Vet att jag kommer att köpa den där här veckan så det är ju egentligen skitsamma.  Bra där.

I går jobbade jag. Började sju. Jag har verkligen svårt för att komma upp den tiden. Usch. Tänk vad många som börjar den tiden varje dag. Man har det bra som student.
Direkt efter jobbet var det bara att ge sig av till Tingvalla hallarna för match. Tror banne mig att innebandy är en bra sport för mig. Träningsvärken sitter på precis rätt ställen av kroppen där jag vill träna. hahah. Vi förlorade matchen men jag hade kul.
Efter matchen var det bara att skynda sig hem. Kalas var planerat. Kvällen var över det hela taget mycket trevligt även om utgången aldrig blev av.
Tack, Anton!

Nu ligger jag här i soffan. Borde egentligen plugga matte men det känns som ett avsnitt av Gossip Girl lockar mer. Me like. 

Ha en bra kväll!

Min nya

Nog att jag fortfarande är irriterad men den här gör mig på lite bättre humör. Min nya plattång som kom idag. Skulle beställa samma som min kära syster har eftersom jag vet att den passar mitt hår. Såg då att den fanns för 10 kronor mer i rosa bandet version. De tio kronorna gick direkt till rosa bandet, så jag slog till.


336489-133

Men åhhhhhh



Men jävla swedbank är ungerfär vad jag tycker. Tack, för att ni tog mitt kort!
"Kortet har slutat fungera, kortet behållt var vänlig kontakta banken."
Nu står jag här utan kort och utan tillgång till mina pengar. Arg är jag också.
Ska gå in till stan nu till banken och  beställa nytt kort, ta ut pengar så jag klarar mig tills jag får kortet.
ÅHHHHHH




Sommar

336489-132


Jag tycker baddräkt är dyngsnyggt.
Hur snygg var inte denna på en skala?
Från Josefssons

To late

Äntligen har jag hittat sladden.
Till gårdagen bakade Sofie och jag minisemlor och tekakor.
Semlorna blev så små att de fick plats i en matsked.


336489-131

Nu ska jag snart sova. Tidig morgon imorgon.
God natt!

Hayden

Hennes hår skulle jag allt bra gärna vilja ha.

självdisiplin

Självdisiplin är inte min grej.
Jag kan verkligen inte ta ut mig själv på gymmet. Kämpar lite halvt tills det blir jobbigt då slutar jag. I handbollen då någon sa åt en att göra något eller det var match och man kämpade för laget var det inga problem. Att säga åt sig själv att "Frida, nu fan tar du i!" det går bara inte. Men idag var dagen med stor D, jag gjorde ett försök. Jag stod extra länge på crosstarinern, (Ja, jag är en sådan tjej som tycker att nästan hela grejen med att gå på gym är att stå på den) svetten bara rann. Jag ökade vikterna i mitt program. Klarade precis tolv, kämpade som bara sjutton på den sista. Jag var verkligen helt slut när jag var färdig.
Men nu ligger jag här i soffan och är himla nöjd med mig själv.




Sen sist men inte minst så tillägnar jag det här inlägget till Johan för han hatar verkligen bloggar

Fetisdagen

Har tappat bort sladden till mobilen annars skulle jag lägga in en bild på mina och Soffs minisemlor vi har gjort Semeldagen till ära. 30 stycken, fick plats på en plåt och var och en får plats på en matsked. Ni kan tänka er hur små de är. Skämten om hur många semlor vi har ätit och hur flödiga vi känner oss känns lite uttjatade nu.
Baby love kommer bli jobbigt när du flyttar

Annars har dagen ägnats åt den kära matteboken. Love, love, love. Klar med dagens uppgifter i alla fall och är nöjd med det.
Nu ska jag krypa ned i sängen hos min babe.
God natt!

Stickan :)

Hej!

Kom precis hem från jobbet. En kaotisk kväll med larm på larm.
Skönt att vara hemma i soffan.

Nu ska jag ta och dejta Mikeal Blomqvist lite. Har ni läst Stig Larsson böckerna?
Så sjukt bra. Jag tror jag dör. De är verkligen så där bra som alla säger.
Sista boken nu. Skitspännande!

God natt!

Snygg-Anna

Gustav är här. Han och jag har myskväll. Har ätit tacos varit nere på konsum och köpt godis nu väntar vi på let's dance. Jag tror Mi får det svårt idag. Bild Anna Sahlin som var med förra året, så snygg!
Nej, nu börjar det snart och vi ska mysa vidare. Ha en bra kväll!



336489-128
RSS 2.0