Okej, det är dags nu.

OOOkkkkkeeeej. Jag erkänner jag gråter till Extreme homemakeover. Inte helt okej, men det är förbannat svårt att hålla tårarna borta.

Kameran kommer tillbaka

Har jag berättat att jag får tillbaka kameran? Gratis. Med lite övertalning så gick det bra. Ärligt så ställde jag frågan om det skulle kosta något att få tillbaka kameran om det inte var garantifel och det skulle det inte göra så jag tycker inte det är mer än rätt. Dock så är den ju inte i så bra skick. Den får agera slit och släng. Behöver fortfarande en ny men det får bli tids nog.

En ny älskling



En ny pandora berlock var det dags för. Resväskan, som en symbol för Kinaresan. Egentligen hade jag tänkt att köpa den innan resan men tiden rann iväg så det fick bli nu.

Nu ska jag strax kila iväg till jobbet och tjäna lite pengar så jag kan spara ihop till en ny resa. Vart och när vet jag inte. men det kan vara bra att spara.

Dag 2

Jahapp, vi kör på samma som igår då. Blir kanoners! Stadsvandring ikväll sedan har nöjes öppet.


Nollning dag 1

Okeeeeej, jag har satt på mig min fula aprikos färgade overall med bamse på röven, bag in boxen är tömd i petflaska. Nu kör vi!

Theese small words

Nu drar jag, håret ska bara få sig en omgång. Först till pappsen på middag där besök från Japan väntar. Spännande minst sagt sedan vidare till kronoparken där fadderfest stundar. Ses vi på stan?




Förövrigt att jag på toppenhumör idag. Tänk vad några små ord från en tant som är närmare hundra kan göra. Några små ord överhuvudtaget. De kan värma ett hjärta så man nästan inte tror det är sant.

friday night

Lite mindre arg nu. Kan ha något att göra med att jag gick till Lundbergs och satte i mig två bakelser och att Sara har lovat att följa med och dampa på expert. Men vad vet jag? Nu väntar duschen innan jag ska bege mig mot Sofie.

ÅHHH tack expert. Riktigt mycket tack




Jag är skogstokig!!!!! Åh jag är så arg. Det är så typiskt.  Min kamera slutade fungera i Kina, några knappar bara helt plötsligt. Inte ett garanti fel. 800 spänn att laga. För en kamera man idag köper för 1000 kronor dessutom är den ett år gammal.

Det värsta är inte det, utan att de gick att ta kort med kameran. Enkla kort utan att ända någon inställning så det blev inte så bra kort, men ändå. Jag frågade klart och tydligt när jag lämnade in kameran på expert där jag köpt den om de här inte är ett garantifel vad kostar det då? "Ingenting, då får du ett kostandsförslag om du vill laga kameran annars får du tillbaka den" Vill du ha tillbaka kameran nu kostar det 500 kronor. Inte helt okej. Jag är så galet arg. Har ingen större lust att lägga pengar på en ny kamera.

Kvar i något de andra lämnat



Imorgon kommer Soff baby hem från vårat kära grannland och stannar över helgen. Underbart att någon kommer hem ibland. Känns som väldigt många lämnar mig nu.  (Nämner inga namn...) Blir självklart vin och massor av mys. Bättre kan det inte bli.

Jag vet vad som måste göras

Jobb, jobb, jobb roligare än så är jag inte idag. Dessutom har jag går tråkiga nyheter på stan vilket gör TT jag blir ännu tråkigare. Jag bjuder på en låt som passar humöret och längtar efter kvällen med som bjuder på tacokväll med en av de bästa


Rapparkalja



Välkomna tillbaka till Karlstad kära vänner. Jag älskar spontana myskvällar med sällskapsspel och god mat. Finns det något bättre så säg? På lördag är det fadderfest sedan är det igång. Nollning, sittningar och tentafester. Till och med plugg i biblioteket. Allt för att träffa folk.

Autum



HöstSverige nu myser vi. Inget annat att göra än att gilla läget och inse i sommar blev det ingen sol.

Hej, hej hemskt mycket hej!



Sitter och äter bullar. Grannen hade bakat och kom in. Hur go?

Ska till Johan och grilla nu. Johan har precis flyttat in i Antons gamla lägenhet där han har bott de senaste två åren. Känns ganska så konstig måste jag säga det är ju Anton som bor där men det ska bli riktigt kul att se hur han har gjort iordning det. Kul att träffa alla efter sommaren också.  Två månader sen sist. Nästa vecka är vi igång igen. Veckan där på är allt som vanligt.

Gick bra att prata inför lärarna idag så det känns skönt. Nu blir det grillad banan och choklad. Mums!

Just annother tuesday

Jag och hjärtat firar fyra och ett halvt år idag. Detta friades såklart, middag på ankan. 


Håller på och bläddrar i bilder från Kina. Imorgon ska och Björn nämligen hålla låda. På lärarnas kick off ska vi berätta om Kinaresan. Kan vara skönt att ha något att ta stöd mot då eftersom vi inte hinner öva. Kommer nog att gå bra. Efteråt väntar vi tre rätters på stadshotellet, tackar! Fler bilder kommer jag lovar, måste sortera först.







Mycket prat om mat i det här inlägget så jag undrar fisk till middag någon?

Emmerdalvalley




Den här bilden har jag tagit i en liten by i Kina som heter Emmerdalvalley. Hela byn såg ut såg här, var väldigt vacker. 


A pair of new shoes and some plans





Igår inhandlades höstskor. Idag inhandlades en ny kalender för att hålla koll på allt som händer och sker i höst. Skolstart snart. Ska bli skönt att komma igång igen. Nu väntar en löprunda.

Bakstuga




Tekakor gjorda med havregryn, finns det något godare? Som kvällsfika framför Benjamin Button blir mysfaktorn hög.

Bolts världsrekord låg väl på lite högre nivå än mitt träningspass idag. Sjukt imponerande av honom. Verkar vara en rolig kille det där. Men i alla fall jag har tränat idag och Jennie, don't you remeber?

Lite höst nytt kanske?



Sugen på lite nytt till hemmet. Vad sägs om de två kuddfodralen från HM home? Ascoola enligt mig. Vardagsrumsbord är ett stort need. Detta från Ikea är ett alternativ. Vasen är bara allmänt snygg. Även den från Ikea.

Myskväll


 

Nu ska jag mysa ned mig i sängen med New moon (läs: andra boken i Twilightserien) imorgon vankas jobb.

Ikea

Idag är en bra dag, för nya Ikea katalogen kommer ut. Nu är det bara en tidsfråga innan den dyker upp i min brevlåda. På Ikea kan man köpa många bra saker. Förslagsvis sängar som håller.



Björns Kinasäng gick det så här med. Det var nog inte Ikea.

Kinagänget



Nu säger jag god natt. Jet lagen säger sitt, lika så ögonlocken. God natt mina kära!






Home sweet home!



Hej älsklingar!
Jag är hemma! Hur mår ni? Sofie? Alla andra? Hur har sommaren varit?


Tackar som frågar, jag mår bra. Jag har världens bästa pojkvän som väntade på mig där hemma. Världens bästa pappa också. Kan inte bli bättre.

Sista anhalt Peking

Hej!

Shanghai nu. Shopping, mat och hoga hojder har varit temat har. I sondags kvall var vi uppe i en bar pa 32:vaningen och sag ut over Pudong. I gar var vi uppe i en skyskrapa pa 88 vaningen. 340 meter upp!

Ikvall vantar natttag till Peking dar fem dagar innan hemresa till Sverige. Om jag nu kommer hem for jag maste gora en ordentlig rensning och sortering i min vaska forst. Haha!

Ses snart! Pussar och kramar!
RSS 2.0