Undanflykter



I det här vädret är det svårt att hålla pluggmotivationen på topp. Inför morgondagens tenta försökte jag mig på en balkongpluggstund men oj så mycket skönare det är att blunda och bara njutit av solen. Idag har jag för att slippa plugga, sorterat i garderoben, betalat alla räkningar och tagit mig en löptur. Ja, allt för att slippa det jag borde.

Bakom den där smoothien ska det stå en dynbok en i trä som ska funka som bänk med massor av kuddar på max 120 lång och 50 bred var hittar jag den?

Sol sol sol



Stockholm bjöd på så mycket solsken i helgen. 20 grader och massa sol från världens bästa tjejer så härligt med Karlstadbesök. Nu är jag redo för tre tentor och två och en halv veckas tentaplugg. Två och en halvvecka sedan ligger jag och min favoritkille på stranden i Grekland. Nu kör vi!

Det här med löpning

Det här med löpning försöker jag verkligen få till min passion. Jag skulle så gärna vilja kunna springa långt och snabbt och lätt. Mest lätt. Ni vet sådär lätt som bara en del springer, det ser nästan ut som man flyger fram och får det att de ut som bland det härligaste man kan göra. Dit är det långt och det är många trösklar man ska ta sig över. Det brukar sluta med att jag tar mig över en sedan tröttnar jag, astman och pollen säger lite emot och jag ger mig så lätt. Nu är jag inne på den där första fasen igen och försöker med alla taktiker för att inte kunna fuska. Senaste är åk någonstanns spring hem. Från A till B kan aldrig bli kortare som en runda kan. Uppenbarligen enligt min karta igår bara längre. Mitt lokalsinne är inte det bästa, min kännedom om nya ställen i Stockholm är inte heller de bästa så turen hem från min syster blev igår över 1,5 km längre i vilsenhetenstecken. Men se där, trodde inte jag orkade 7,5 km men jojomän!
 
 

Oasis

Min pappas sambo, sen över 20, år tillbaka, min Karin har alltid gjort så himla fina blomsterarrangemang. Hon går ut i trädgården och plockar ihop helt fantastiskt fint. Inför gårdagens valborgsmiddag tänkte jag att vinflaskan i gå bortpresent inte alltid är jättekul så tänkte att jag skulle göra ett försök med blommorna. Köpte en liten skål på lagerhouse och en oasis och en bukett blommor på konsum då vår balkong inte riktigt står i full blom. Superkul och nöjd med resultatet. En personlig liten gå bort present
RSS 2.0