Chocken är total

Ikea har stängt idag, systemet har öppet. Jag är i chock!

Ikea är även stängt imorgon. Jag har abstinens.

Hair hair hair

 

Nu börjar det bli sådär långt igen. Långt och slitet. Dags att göra något alltså.

Såg en tjej på stan idag som var jättefin i en lite längre page. Jag vet att jag skulle sakna mitt långa på direkten men nu är det så tråkigt; långt, tunt och slitet och jag gör ingenting med det. Behöver tips på fina frisyrer eller enkla knep som kan piffa upp lite. Fort ska de gå också, när man går upp i ottan sparar man på de få minuter man har. Helst ska de gå att göra kvällen innan.

Är det inte kärlek så säg



Idag firade familjen på Råtorp jul. Fick denna ljusstake av min lillebror som han gjort själv i slöjden, inslagna i tre små paket. Jag smälte direkt och den har såklart en given plats i mitt nya hem.

Of course..

Med första träningspasset kom träningsvärken...

Detaljerna som gör det


Tyckte jag gjorde årets fynd förut då jag köpte en DVD-spelare på Elgiganten för ynka 200 riksdaler. Beklagade mig för min mor att jag dock bara hade en film. Hon sa lugnt:

-  Frida du har ingen TV.

Hahahah, det är så sant också. Jag har ingen TV. Men jag har en DVD-spelare och en film! Jag dör...

Baka baka lite kaka



Baka, baka liten kaka. En julklapp från mamma. Tänk att det kan bli roligare med något fint.

Tiotusen meter

Så långt ska jag tydligen springa den 3 september tycker min älskade lillasyster. Jag är inte sen att anta utmaningen. Imorgon smäller det, första passet är bokat och gymkortet skall inhandlas. En kondition och en fastare kropp skall byggas. Detta var nog moroten jag behövde

Det spritter i fingrarna



Jag längtar så jag håller på att krivera. Snart är den min och det ska pysslas kvällarna i ända med nybakta scones. Det kommer att bli min nya kärlek och jag ska ta hand om den som om det vore min lilla bebis.

Igår köpte jag en riktigt fin present till min lilla bebis. Den kommer i och för sig inte förrän den 29 januari men den är värd att vänta på, det vet jag







Kompromissa inte med dig själv. Du är allt du har
RSS 2.0