Moving out

Numera bostadslös! Gick fina fisken och pappsen kommer skämma bort mig. Underbart!

Besiktning

Lägenheten besiktad och klar. Underbart! Lite packning återstår men det känns riktigt bra. Imorgon flyttar vi ut. Tror det kommer att gå riktigt smidigt!


Nattmusik



En ny favorit. Den är till dig älskade Soff

Världens tråkigaste

Ibland känner jag mig som en väldigt tråkigt person. Jag började att plugga direkt efter studenten. Något som jag 85 procent av tiden är väldigt nöjd med. 15 procent av tiden är det apjobbigt. Tittar på älskade Sofie som är i Australien. Simon som just kommit hem från en world trip. Jag mår jättedåligt och tänker att jag gör ingenting av mitt liv, jag upplever ingenting, kort och gott jag är världens tråkigaste.

Samtidigt vet jag att andra tittar på mig och tänker hon är så ambitiös och duktig. Har verkligen tagit tag i sitt liv. Själv bara leker jag. Och jag har tagit tag i mitt liv. Om dryga ett år har jag en högskoleutbildning. Byggingenjör med inriktning mot konstruktion. Hur bra som helst. En utbildning man kan leva på livet ut och vara stolt över.

Nyss fyllda 22 år och färdig.  Vad är nästa steg? Barn? Nej, du. Känns som man blir gamal lite väl fort.

Tur är  väl att jag ska till Kina annars hade jag kriverat. Jag behöver spännande och roliga utmaningar! Deppig kväll. Men man är väl nöjd med det man inte får, som vanligt.
 



Sen skulle jag nog behöva en god natt sömn på livet. Så god natt

Av längtan till dig

Nu, nu, nu vill jag flytta! Titta vad som kom ut idag.


Snyggven



Vi har det bra, vi här bak i bilen å vill ej va med om nån krock.

Dud i världen



Alla som känner mig vet att jag och katter inte klingar så fint. Men den här lilla rackaren och hans två syskon fick mig att smälta. Dud i världen.

Hej Sälen!

Hej, hej!

Natten

På vissa bilder ser jag nästan rödhårig ut. Gillar jag inte. Ljuset gör så mycket. Mycket hår här nu men jag går i tankar. Lär antagligen inte hända något men jag tänket som bara den. Ser folk i skolan, på stan osv med så snygga frisyrer. Blir så sugen. Svårt det där bara för vissa är äckligt snygga med håret på ett visst sätt behöver inte det alls vara så på mig.



Visserligen har jag sovmorgon imorgon men nu ska jag krypa ned brevid den sött sussande mannen. Imorgon är det plugg och packning för hela slanten. Också en hel del Sara förstås.

God natt på er!

Sånt som händer



Längtar skapligt mycket till flytten nu. Även om det blir i två omgångar. Allt för att slippa dubbla hyror. Nu ska jag nog packa lite. Allt för att slippa plugga.

A new week is coming up

Jag gillar rödadagar. De får veckan att kännas så mycket kortare. Två ynka skoldagar denna vecka, för på torsdag bär det nämligen av till Sälen. Jag har dyngsnygg skidutrustning, (läs tack Madde) helt okej skidutrustning men lär knappast åka bättre för den sakens skull. Som tur är finns det andra saker att roa sig med i en skidort. Mat, afterski, ja, ni vet sådana saker som jag är bra på.

Denna veckan är veckan då svaren från tentaperioden måste komma ut. För en är jag kolugn, den andra blir jag lite kissnödig bara jag tänker på. Jag menar minuspoäng? BBBLÄÄÄÄ!



Mörkt hår? Upplever det inte så mörkt som bilden visar. Nu är utväxten sådana att det är dags att välja om det ska slingas eller tonas. Ljust eller mörkt?

Favoritkillar i påsk

Tekakor i ugnen, bullar i frysen. Vilka husmors poäng jag har kammat in idag. Efter en powernapp i soffan väntar friskis och svettis med ett gammalt hederligt medelpass. Kan behövas så här efter påsk.


Två favoritkillar

Run run at fast as you can

Halva Karlstad var på torget. Där det var galen guldfest. Jag gick ut och sprang?! Vad hände där? Satsar stort på picknick loppet Vårruset tydligen. Underbart skönt i vår vädret och nu mår jag alldeles utmärkt. Inget jättelängd och ingen jättefart men jag är nöjd.

Nu intas soffläge. Har hyrt två romantiska komedier till kvällen så. En stor påse godis är inköpt. Plus minus noll.

Mys



Regnet ligger i luften, har krupit upp i soffan under en filt, visserligen med ekonomiboken i högsta hugg. Men ändå. Bättre kan man knappast må. Särskilt inte när man tänker på att mannen har lovat att laga sin specialitet till mig idag för att fira lång helgen.

Tack ska ni ha, det gjorde ni bra!

SM-guld till Färjestad!!! Det har väl ingen missat? Mäktigt som bara den.




Update: Folk är fortfarande på väg hem, skriker och gormar och är galet lyckliga. I like! Folkfest i stan. Åhh!

It's the final countdown

Jag och det kortare håret, som jag är så sugen på att klippa ännu kortare men inte törs ska strax möta lillebror. Hockey dags! Heja Färjestad!

Give me love love love

Hej kompis det går bra nu!

  • Nya träningsskor, ännu mer träning har det blivit.
  • Balkongerna har kommit till nya lägenheten, man ser färdiga kök om man går förbi och jag längtar galet. Åker buss in till stan varje dag efter skolan för att titta. Tönt, men inte långt kvar nu!
  • Färjestad vann sin tredje match idag. Jag och Jennie var där, superspännande. Imorgon ska jag dit och då tar de hem det!!! Hoppas jag verkligen för på torsdag ska Jennie gå ned på knä för Lee Goreen.
  • Satt på balkongen hela eftermiddagen och pluggade matte. Åhh, vad underbart det var. Älskar våren!
  • Pengar tillbaka på skatten
  • Världens bästa pojkvän som alltid finns när jag behöver honom
  • Kinabiljetterna är bokade!





Kina toalett

bara för att

Här kommer mitt söndags Kvällstips!





I'm back

Det galna är att jag inte har bloggat på snart en vecka men ni hänger kvar!

Vill ni ha uppdatering på vad jag gjort? Pluggat, tentat, festat och flyttat. Ni kan vara lugna inte vi utan Viktor och Carin. Förresten ni som anmäler er till frivillig flytthjälp kan ju skriva under här. Haha, jag vet att jag behöver att antal så kom igen! Snälla! Datumet är förmodligen första eller andra helgen i maj. Det är ju så där krångligt ni vet. Röddag, när får man nyckeln???


Nu är det off too school som gäller. Sol ute och jag ska njuta.
RSS 2.0