Vardagsmotion

 Idag vardagsmotionerar jag. Upp och ned för trapporna eftersom hissen renoveras och jag tvättar. Tänkte gå och träna men det skippar jag.  16 trappsteg i varje trapp, fyra trappor, upp och ned fem gånger:

16 * 4 * 2 * 5 = 640 trappsteg

Hör behövs det ingen extra träning. Dessutom cyklar jag till jobbet ikväll. Kanske tar några extra svängar i trappen har hört halva min uppväxt att man får snyggt ass av att gå nedför i trappor. Synd bara att hissen inte fungerar, då skulle jag kunna åka hela vägen upp, gå ned sen och hålla på så. Vad glada grannarna skulle bli...



Jag är så töntig. Att jag ens står ut med mig själv. haha
Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad vill du läsa om på en helt nystartad blogg, om du får välja? Make a choice!

http://www.knasboll.webblogg.se

2008-07-02 @ 12:02:34
Postat av: Jessica

Det är ett "gammalt" land, alltså det finns väldigt gamla sevärdigheter, det beror ju på vart i Tunisien du ska. Jag var i Monastir, nära Sousse.



Kommer inte riktigt ihåg vad allt hette och så men kan ju tipsa dig om att hålla ögonen öppna, araberna lurar dig gärna på pengar. T.ex kolla alltid innan du går in i en taxi om ni har fast pris eller kör på taxameter, annars kan de säga vilket pris som helst när du kommit fram.



Vi skulle köpa halsband i guld, precis när han la ner smyckena i en påse så kollade min mamma en gång till om det var rätt smycken, och det var det inte. Han hade bytt ut ena guldhalsbandet mot ett annat halsband som var i typ tenn.



Så var uppmärksam ;) Och pruta, de vill alltid ge intrycket av att de blir arga/ledsna över ditt pris men det är bara spel, ge dig inte!

och ha det så kul!

2008-07-02 @ 12:07:45
URL: http://jesisi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0