Hej på dig!



Hej långa håret! Jag saknar dig, men det känns bra ändå. Jag är nöjd men är ju så dålig på att fixa det.



En underbar kram, en underbar vän. Lovely! En underbar dag! Världens bästa omger mig från alla håll. På alla plan. Livet i övrigt flyter på näst intill smärtfritt. Jag mår bra. Kan man göra annat?
Kompis det går bra nu!

Kommentarer
Postat av: e

Hej. :p Hittade dig, från ingenstans egentligen, i mina desperata försök att komma på vad jag egentligen vill läsa till hösten. Karlstad är ett alternativ jag sökt till, så tänkte höra när jag ändå var här.. är det något du rekommenderar? Och är det byggingenjör du läser?

2009-06-03 @ 02:26:06
Postat av: Frida

Hej! Visste inte vart jag skulle svara så jag hoppas att du tittar in igen!



Jag läser till byggingenjör och trivs som fisken i vattnet. Verkligen min grej. Vill bli konstruktör. Det finns en ny utbildning på universitetet som heter samhällsplanerare som jag tycker verkar hur rolig som helst. Lite som byggingenjör utan räknebitarna. Annars finns det flertalet ingenjörsutbildningar på universitet som är bra.



Karlstad som stad är en mellanstor svensk stad. Mysig som bara den. Som student stad är den blandad. Runt nollningen är det fullt drag. Efter åt lugnar det ned sig beroende på vart man bosätter sig och hur man väljer att ha det kan student livet fortsätta året runt ganska valfritt.

2009-06-03 @ 10:51:26
URL: http://fridaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0