Jump, before my love



Lite fräsig bild va? Jag och Robin spenderade eftermiddagen på Gubbholmen där leken "kasta pinne" utfördes. Galet mysigt. Mest var det Robin som stod för pinnkastandet, jag försökte mig på en massans inställningar på kameran vilka de flesta slutade i direkt i papperskorgen. Jag lärade ju mig i alla fall hur man inte ska göra.

Den här bilden träffade jag i alla fall av bra på en hoppande glad hund. Nu är jag ännu mer sugen på en egen, men måste nog vänta ett tag till. Nu är vi ensamna igen och det är inte längre någon som viftar på svansen när jag kommer hem.
Kommentarer
Postat av: Maja

Det är den bästa med hundar i jämförelse med kattskrällen - de viftar på svansen när man kommer hem, och visar sin uppskattning helhjärtat.

Katterna tittar på en och suckar.

2010-01-16 @ 01:12:20
URL: http://englastierna.blogg.se/
Postat av: Frida

Det värsta med katter är att man inte ser vilket humör de är på. Jag kan inte se om den har tänkt att attackera mig nästa sekund eller tänker shit vad mysigt att du är här

2010-01-16 @ 09:26:09
URL: http://fridaos.blogg.se/
Postat av: mathilda

Ja det bästa med att ha hund är att de blir så glada när man kommer hem! Sen sover man mycket bättre med en liten gosegris brevid sig.. så länge man inte trycks ner på golver..

2010-01-17 @ 13:06:42
URL: http://mathildafloodh.blogspot.com
Postat av: Frida

Eller får en spark i magen ;) Men fasiken vad msyigt med sängsällskap!

2010-01-18 @ 23:02:43
URL: http://fridaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0